***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Mai si eu am folosit COLIS la coletul din 1.02.L-am primit azi
dar nu am primit nici o scrisoare de genul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by rall

Azi am si eu 3 avize.
De pe 29, 30 (ianuarie) si 1 (februarie)

Rall, la ce oficiu postal primesti coletele?

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mirunajr

quote:

Clau, 29.02?????!!!

cine primeste la OP 72 mai erau 4 avize de la redoute azi dimi cand am fost eu!

Poate sunt ale mele
Sa dau o fuga? Sa nu dau... mai bine il pun pe sot sa treca disera... ca sunt mari si doua... daca sunt...

ancamari io zic o masura mai mare decat porti... na ca mi-am dat io cu parerea, care n-am luat niciodata
Dar asa am retinut de la cele care si-au luat incaltari puma...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hihihi! s-a spart iar conducta de colete!

am aviz- am aviz! da abia diseara vad daca e comanda din 1 sau din 2. Ar putea fi oricare din ele ca vad ca nu au o ordine, sau poate ca au una da nu o percep eu.

Apopos de aviz io-s taaaare suparata pe astia de la posta. Aseara, incurajata de ideea ca unele din voi s-au dus si au gasit pachetul la OP fara sa fi primit aviz ma opresc si eu sa intreb. Mai fetelor si era o coada.... parca era o alimentara comunista.

Barbate-miu a capitulat, s-a dus frumusel acasa, eu nu si nu, ca " aveam eu un feeling". Ei si tantica aia s-a uitat cica dupa el, mi-a comunicat candid ca sa astept avizul, eu am plecat acasa bosumflata.

Azi dimineata la 8 jumate - ce imi vad ochii in cutie - faimosul aviz? Pai ziceti-mi si mie ca nu mai inteleg : aseara la 7 jumate nu era la posta de dimineata am aviz. E clar ca la mine la OP74 poti sa te duci fara aviz ca nu-ti dau nimic, chiar daca e acolo.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Ely eu zic sa incerci..Sigur am mai vazut avize cat mi l-a cautat pe al meu..VReau sa spun ca de cand cu redutul mi-am facut pile la Posta. Azi dimi la 8 cine crezi ca ma suna: postarita sa ma anunte ca am aviz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:

Ely eu zic sa incerci..Sigur am mai vazut avize cat mi l-a cautat pe al meu..VReau sa spun ca de cand cu redutul mi-am facut pile la Posta. Azi dimi la 8 cine crezi ca ma suna: postarita sa ma anunte ca am aviz.

Asa, pur si simplu? Saaaaaauuu i-ai dat ceva si ei...
Io as suna la posta... dar poate ma "injura"

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Pai am avut o problema cu tampenia aceea de alocatie pentru fii-mea, care acum nu mai vine pe cecurile acelea la scoala. Si daca tot am ajuns la ea, am deschis si subiectul cu avize, i-am dat o cafea si gata .... acum are grija de mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Revin din nou. Ati incercat ieri/azi sa dati comanda? Persista problema cu selectia tipului de card. Apare numai American Express. M-ar linisti sa stiu ca sunt si altii in ac.situatie. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Am incercat toate trucurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Sosit colet - in punga din 1 feb.
Am avut produse de la mini prix, rochie neagra, http://www.laredoute.fr/vente-robe-cache-coeur-femme.aspx?productid=324121647&documentid=201207&categoryid=41056639&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
la 6 euro, draguta, dar arata toate surprusurile... deci ma obliga la dat jos sunci.
Pt bebe costumas de vara, s-a mai pus, cu 5 euro, f bun material.
un tricou-maieu mov la 1 euro, f bun material, putin cam mare, dar mai bag un maieu pe dedesupt si ma duc cu baietii de cartier.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

ChrisDun eu am dat comanda pe 14 februarie, m-am mirat ca a ajuns asa repede, 10 zile.

Pe urma am vazut ca sunteti suparate. Sper ca nu v-am deranjat cu ceva, si eu am pus cateva intrebari ca eram la inceput. Scuze

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput