***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 10
mirunajr spune:
Mai si eu am folosit COLIS la coletul din 1.02.L-am primit azi
dar nu am primit nici o scrisoare de genul asta!
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by rall
Azi am si eu 3 avize.
De pe 29, 30 (ianuarie) si 1 (februarie)
Rall, la ce oficiu postal primesti coletele?
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
elyanne spune:
quote:Poate sunt ale mele
Originally posted by mirunajrquote:
Originally posted by mirunajr
Clau, 29.02?????!!!
cine primeste la OP 72 mai erau 4 avize de la redoute azi dimi cand am fost eu!
Sa dau o fuga? Sa nu dau... mai bine il pun pe sot sa treca disera... ca sunt mari si doua... daca sunt...
ancamari io zic o masura mai mare decat porti... na ca mi-am dat io cu parerea, care n-am luat niciodata
Dar asa am retinut de la cele care si-au luat incaltari puma...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Brigit spune:
hihihi! s-a spart iar conducta de colete!
am aviz- am aviz! da abia diseara vad daca e comanda din 1 sau din 2. Ar putea fi oricare din ele ca vad ca nu au o ordine, sau poate ca au una da nu o percep eu.
Apopos de aviz io-s taaaare suparata pe astia de la posta. Aseara, incurajata de ideea ca unele din voi s-au dus si au gasit pachetul la OP fara sa fi primit aviz ma opresc si eu sa intreb. Mai fetelor si era o coada.... parca era o alimentara comunista.
Barbate-miu a capitulat, s-a dus frumusel acasa, eu nu si nu, ca " aveam eu un feeling". Ei si tantica aia s-a uitat cica dupa el, mi-a comunicat candid ca sa astept avizul, eu am plecat acasa bosumflata.
Azi dimineata la 8 jumate - ce imi vad ochii in cutie - faimosul aviz? Pai ziceti-mi si mie ca nu mai inteleg : aseara la 7 jumate nu era la posta de dimineata am aviz. E clar ca la mine la OP74 poti sa te duci fara aviz ca nu-ti dau nimic, chiar daca e acolo.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
mirunajr spune:
Ely eu zic sa incerci..Sigur am mai vazut avize cat mi l-a cautat pe al meu..VReau sa spun ca de cand cu redutul mi-am facut pile la Posta. Azi dimi la 8 cine crezi ca ma suna: postarita sa ma anunte ca am aviz.
elyanne spune:
quote:Asa, pur si simplu? Saaaaaauuu i-ai dat ceva si ei...
Originally posted by mirunajr
Ely eu zic sa incerci..Sigur am mai vazut avize cat mi l-a cautat pe al meu..VReau sa spun ca de cand cu redutul mi-am facut pile la Posta. Azi dimi la 8 cine crezi ca ma suna: postarita sa ma anunte ca am aviz.
Io as suna la posta... dar poate ma "injura"
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mirunajr spune:
Pai am avut o problema cu tampenia aceea de alocatie pentru fii-mea, care acum nu mai vine pe cecurile acelea la scoala. Si daca tot am ajuns la ea, am deschis si subiectul cu avize, i-am dat o cafea si gata .... acum are grija de mine!!!
socrate spune:
Revin din nou. Ati incercat ieri/azi sa dati comanda? Persista problema cu selectia tipului de card. Apare numai American Express. M-ar linisti sa stiu ca sunt si altii in ac.situatie. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Am incercat toate trucurile.
Ioana13 spune:
Sosit colet - in punga din 1 feb.
Am avut produse de la mini prix, rochie neagra, http://www.laredoute.fr/vente-robe-cache-coeur-femme.aspx?productid=324121647&documentid=201207&categoryid=41056639&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
la 6 euro, draguta, dar arata toate surprusurile... deci ma obliga la dat jos sunci.
Pt bebe costumas de vara, s-a mai pus, cu 5 euro, f bun material.
un tricou-maieu mov la 1 euro, f bun material, putin cam mare, dar mai bag un maieu pe dedesupt si ma duc cu baietii de cartier.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Amethyst spune:
ChrisDun eu am dat comanda pe 14 februarie, m-am mirat ca a ajuns asa repede, 10 zile.
Pe urma am vazut ca sunteti suparate. Sper ca nu v-am deranjat cu ceva, si eu am pus cateva intrebari ca eram la inceput. Scuze
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”