***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare
am primit azi o scrisoare cum ca va tre sa platesc ramburs taxa de impachetare ( transport) asta probabil ptr ca la pachetul respectiv am folosit codul COLIS .

pachetoiul nu a venit doar scrisaorea cu info pretioase :(

D

BeBelusca

am folosit si hiver, si colis si inca vreo doua! nu te poti preface ca n-ai primit nimic?

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Miruna asa deci...
E vb. de tanti de la colete... e una ma itanara si una mai invarsta...
Aia tinerica? Deja pe al meu sot il cunoaste si cand il vede la rand ii zice "stati asa dl. ... ca ma uit acum sa vad daca aveti ceva... "
F. draguta... merita o cafea... si eu ma gandeam sa-i duc ceva... ca s-a purtat f. frumos.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Miruna asa deci...
E vb. de tanti de la colete... e una ma itanara si una mai invarsta...
Aia tinerica? Deja pe al meu sot il cunoaste si cand il vede la rand ii zice "stati asa dl. ... ca ma uit acum sa vad daca aveti ceva... "
F. draguta... merita o cafea... si eu ma gandeam sa-i duc ceva... ca s-a purtat f. frumos.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

nu maiiii...eu am aranjat cu postarita care raspunde de strada mea. Eu stau pe J Steriadi. Dar si doamna aceea mai in varsta de la colete e superok.. Chiar draguta .. pe mine nu m-a repezit niciodata. Dincontra.. In schimb cea blonda, tanara e mai rece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am priceput acum...
Pai noi il stim pe postas... si el pe noi... si tot degeaba... de fiecare data ii lasam ceva... cand cu alocatia, indemnizatia... si degeaba, aviz tot deloc sau dupa 3-4 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by socrate

Revin din nou. Ati incercat ieri/azi sa dati comanda? Persista problema cu selectia tipului de card. Apare numai American Express. M-ar linisti sa stiu ca sunt si altii in ac.situatie. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Am incercat toate trucurile.

Eu am dat o comanda acum 5 minute,a mers bine,am platit cu MasterCard(cont in lei).

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Am avut aviz si ma pregateam de comenzile din 01.02 sau cea din 05.02, cand...surpinza comanda din 15.02!!!

A fost o comanda f. mica si probabil din cauza asta, nu stiu, dar nu a fost scrisoare ci colet.
Am avut asa:
http://www.laredoute.fr/vente-les-bottines-la-redoute-creation.aspx?productid=324125754&documentid=201207&categoryid=41562830&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
foarte frumoase si feminine, exact ca si in poza, merita banii

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-battle-tipster.aspx?productid=324086962&documentid=532907&categoryid=23111708&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
pantalonii astia pt. barbati, am luat masura 34, ca atat poarta la blugi, dar deabia imi vin mie, ar trebui un pic modificati ca sa ii iau eu...pe el nicio sansa, merita la banii astia

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon.aspx?productid=324080348&documentid=532907&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
pantalonii astia f. subtiri, am luat 40 pt. mie dar nu imi vin, sunt f. ingusti sus iar jos foarte largi

http://www.laredoute.fr/vente-petite-veste.aspx?productid=324095810&documentid=321408&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sacoul asta, am luat 40 si imi vine bine, corespunde marimea, e subtire

http://www.laredoute.fr/vente-sweat-a-capuche.aspx?productid=324094258&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub
pe rosu, un rosu placut, de calitate

Am mai avut pentru pitic setul de 3 maieuri cu 1 euro fiecare, imi plac foarte mult

http://www.laredoute.fr/vente-bob-cocoon.aspx?productid=324095886&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub
si palariuta asta, merita si ea banii

Sper sa primesc cat mai curand si coletele din 01.02 si din 05.02

Spor la primit colete si puneti linkuri sa ne mai clatim si noi ochii

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

A, am uitat sa zic ca pentru coletul asta nu am primit mail de confirmare si am scis pe site iar sabine mi-a zis ca a plecat de la ei pe 16.02...dar pe colet scrie ca pe 20.02

Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

elena la pantalonii tipser aia barbatesti masurile nu sunt cele de la blugi, ci conform tabelului de marimi se masoara talia(de ex cum e la noi la femei)

au si multe perechi de blugi la barbati care nu au masurile ca la blugi ci ca la pantaloni "normali" sa zic asa sau din aia de la costum

in rest frumoase lucruri ati primit maine sper sa primesc si eu

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pitulica spune:

Elena.2006 , dupa ce am citit ce ai scris tu, mi s-a confirmat in mare parte banuiala ca nici coletul meu din 30.01 nu a fost trimis pe 16 feb asa cum mi-au raspuns ei. Era cam ciudat sa apara aia 8 euro in
'mes remboursements" abia pe 25 feb. Sa inteleg deci ca abia pe 25 au trimis-o, "motivati" probabil de mail-ul meu, ca altfel poate o trimiteau la vara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

elena la pantalonii tipser aia barbatesti masurile nu sunt cele de la blugi, ci conform tabelului de marimi se masoara talia(de ex cum e la noi la femei)

au si multe perechi de blugi la barbati care nu au masurile ca la blugi ci ca la pantaloni "normali" sa zic asa sau din aia de la costum

in rest frumoase lucruri ati primit maine sper sa primesc si eu

------------------------------------------------

Mersi pentru pont,oricum am priceput acum cum e cu masurile...oricum pentru 3 euro nu e mare paguba..

Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput