***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 9
karra80 spune:
nici eu nu am primit din 29.01
Azi dau o tura la posta........
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
mirunajr spune:
Pai la ce spirite aprinse am vazut pe aici nici nu mai stiu, sa raspund sa nu raspund...si intreb ceva, nu mai stiu....
Edit: si nu de alta, dar se incepeau discutiile: cum ? daca nu au venit de la inceputul lunii, cum sa vina cele de la sf si tot asa.
diotima spune:
quote:
Originally posted by ubita
Camelia Daniela ambele perechi sunt 40..dar nu stiu ce sa zic ca imi cam iese calcaiul desi cam port 39-40.Si ma oftic tare ca s-au scumpit unii.Deci balerinii crosetati dar pe negru-16 euro.Rog din suflet sa fie adaugate la mica publicitate..am mai postat si in capitolul trecut dar nu m-a auzit nimeni
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet-femme.aspx?productid=324098521&documentid=207608&categoryid=22907225&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Si urmatorii 11 euro.
http://s51.photobucket.com/albums/f384/ubita/ptr%20dame/?action=view¤t=34361987o_aix.jpg
Si mai am o pereche de incaltari interior copil nr 26 f misto TIN TIN-30 ron
http://s51.photobucket.com/albums/f384/ubita/incaltaminte/?action=view¤t=DSC05505.jpg
CE NU NE OMOARA..NE CALESTE.
Pe mine m-ar interesa balerinii de 11 euro...daca nu gasesti unde sa-i dai, ma ofer.
In alta ordine de idei, o prietena a primit ieri aviz pt comanda din 30.1.08, ea sta prin Titan, deci probabil ca la Posta Titan.
gabitzica spune:
Na sa va povestesc patania mea... dau sa fac ordine prin harti si vreau sa arunc avizul care mi-a venit sambata pentru coletul din 9 feb, pe care l-am ridicat vineri fara aviz. Ma uit mai bine pe aviz si vad ca sunt 2 numere de colete, il mai asteptam pe cel din 30.01. Puteam sa mai astept eu aviz mult si bine Ieri am trecut pe la posta dar a fost prea multa lume si nu am mai stat. Vazusem un sac acolo ieri care azi s-a dovedit a fi al meu Sunt multumita de tot, sunt lucruri de la prix rond, care s-au tot aratat pe aici.
Prin urmare , pot sa imi vad linistita da treaba mea, si sa imi scot reduteala din cap, pentru ca am primit toate coletele.
alinabojuc spune:
Salut dragi colege de suferinta. Am primit si eu avizul pt comanda din 30 ian. In sfarsit, ca aveam impresia ca imi pierd mintile. Sper sa fie toate in colet. Maine o sa merg dupa el, ca deja e inchis de muuuuuuult la posta.
A! si faceti bine si nu va mai certati! uite ce de colete frumoase vin!
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
danita spune:
salutare
am primit azi o scrisoare cum ca va tre sa platesc ramburs taxa de impachetare ( transport) asta probabil ptr ca la pachetul respectiv am folosit codul COLIS .
pachetoiul nu a venit doar scrisaorea cu info pretioase :(
D
madau spune:
Luat comanda din 29...super toate, pun link dupa ce culc fata
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare
am primit azi o scrisoare cum ca va tre sa platesc ramburs taxa de impachetare ( transport) asta probabil ptr ca la pachetul respectiv am folosit codul COLIS .
Ceeee?Asta-i culmea!Pana acum n-a mai aparut magaria asta!
Eu am multe comenzi (nu stiu cate,dar 6-7 tot sunt) la care am folosit codul COLIS.