Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Num plus ultra Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Num plus ultra 
Numar portii: 0 
Ingrediente: aluatul : 300 g faina, 3 galbenusuri, 1 pachet unt/margarina, 2 linguri zahar.
crema: gem, 3 albusuri, 300g zahar, 300g nuci macinate
Mod de preparare: aluatul: se amesteca toate ingredientele pana se obtine o coca potrivit de tare, se intinde pe masa, se taie cu paharelul si se pune pe tava unsa. Pe deasupra se pune un strat de gem si se da la cuptor pana sunt pe jumatate coapte apoi se adauga crema

Crema:
albusurile se bat tare (spuma), se adauga zaharul apoi nucile. Compozitia se pune deasupra stratului de gem si se pun la cuptor.
 
Mod de servire: Se servesc reci, alaturi de alte fursecuri. 
Timp de preparare (minute): ~ 50 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: ENYA 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 2253 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Biscuiti cu Cappuccino
» Biscuiti De Unt
» Fursecuri cu stafide I
» Fursecuri cu stafide II
» Cornulete cu nuca (putisoare)
» Fursecuri fine cu miez de nuca
» Carapace cu nuci
» Num plus ultra
» Pâte à gaufres
» Biscuiti cu nuci sau fructe
» Rotite cu nuci sau alune
» Caise
» Cornulete
» Baigli cu mac si nuca - aluat nedospit !!!
» Biscuiti Laba de urs
» Prajiturele Besitos de Coco
» Fursecuri umplute cu dulceata
» Biscuiti cu afine si ciocolata alba
» Prajiturele cu cardamom
» Biscuti dulci cu fructul pasiunii
» Biscuiti dulci umpluti cu ciocolata si alune

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput