Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Cheesecake Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Cheesecake 
Numar portii: 0 
Ingrediente: Baza:
-o cana de biscuiti macinati pudra
-2 linguri de zahar
-o lingura de margarina dulce topita

Umplutura:
1 pachet de cream cheese 230gr, 1/2 cana de smintina, zahar dupa gust (mie nu-mi place foarte dulce, depinde de cita zeama de lamiie pui), 3 galbenusuri, vanilie, coaja de lamiie sau portocala, zeama de la o lamiie.
Mod de preparare: Baza:
Deci o cana de biscuiti macinati pudra, 2 linguri de zahar si o lingura de margarina dulce topita. Se amesteca toate foarte bine si se pune pe fundul unei forme cu inel.Se preseaza cu podul palmei foarte bine si universal. Se da la cuptoul incins la temperatura medie doar pt 10 minute dupa care se scoate si se lasa deoparte pina se face umplutura.

Umplutura:
Se amesteca toate aceste ingrediente cu un mixer si se potriveste de zahar si alte esente dupa plac. Se adauga albusurile batute spuma si se adauga la umplutura amestecind usor pina se omogenizeaza, se toarna peste biscuit si se da la cuptor pina compozitia s-a copt foarte bine la mijloc.
Se raceste in tava in care s-a copt pina la decorare.

Nota: Daca nu ai forma cu inel se ia o foaie de aluminiu si se tapeteaza o forma de tort avind grija sa se lase destul aluminiu la margine cit sa se poata trage afara in sus tinind cu amindoua miinile si nu dintr-o parte numai dupa ce prajitura a stat la frigider cel putin 5-6 ore preferabil peste noapte.
In loc de smintina daca vrei se poate adauga inca un pachet de brinza insa mie imi place ca tortul sa fie mai usor.

 
Mod de servire: Dupa ce s-a racit si este gata de servit mie imi place sa ornez tortul cu o dulceata preferata, cel mai bine cea care are fructe mici, afine, mure, zmeura, cirese negre, si gemuri sint bune. Ah si frisca. 
Timp de preparare (minute):  
Grad de dificultate (1-10): 0 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Noua Zeelanda 
Specialitate: Noua Zeelanda 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: karlla 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7985 
Contributie: Oana_B 
Vizualizari: 1248 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Scones
» Cheesecake
» Sos alb (pentru peste in general)
» GRAVY (PT. CARNURI CA PIEPT DE PUI, CARNE DE MIEL, CARNE DE VITA, SI PT. VEGETALE)
» Cartofi cu susan
» Kumara
» Mexican roll-ups
» Pandispan
» YO-YOS
» Cheesecake
» Cheesecake
» Banane cu nuci de cocos in sos caramel
» Sos caramel
» Javanese chicken
» Umplutura (stuffing)
» Crusta (skin)
» Legume (vegetables)
» Macaroane cu branza
» Cheesecake
» cartofi prajiti a la Australia
» Clatite
» crema de conopida masterchef
» maioneza bucatarului maestru
» Supa cu turnatei

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput