Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009
DESPRE NOI:
Dupa 188 de capitole, a nins la Odiseea noastra, cu 41

iar fulgusorii au zburat impreuna cu cele 83 mamici
la Primele 365 de zile din viata unei comori, unde au asternut alte 88* de capitole.

CAPITOLE:{1*}{2*}{3*}{4*}{5*}{6*}{7*}{8*}{9*}{10*}{11*}{12*}{13*}{14*}{15*}{16*}{17*}{18*}{19*}{20*}{21*}
Au ramas pe metereze un

22.10 - Razvan Mihai

28.10 - Mihai

30.10 - JR

06.11 - Sophia Ioana

09.11 - Andreea

09.11- Nicholas James

11.11 - Vlad Stefan

13.11 - Daniel Matei

14.11 - Matei Constantin

17.11 - Maya Paula

18.11 - Liviu Rares Andrei

30.11 - David Andrei

30.11 - Dragos Andrei

03.12 - Sofia Cristiana

12.12 - Filip

21.12 - Stefan Teodor

23.12 - Adela Maria

29.12 - Ariana-Ioana

Asteptam vesti de la mamicile mai putin active ale urmatorilor

09.11 - Elisabeth

14.11 - Daniel Stefan

16.11 - Natalia Oana

19.11 - Petra Oana

30.11 - Carmen

08.12 - Matei Andrei

09.12 - Cezara Maria

11.12 - Justin Damian

14.12 - Nicholas Ellan

17.12 - Matei Ioan

Citat: |
MAI ASTEPTAM VESTI DE LA: Gia12, Miramar, Daniya, Edelya, Simona9999, Geea, Angel001, Cristinna, Zuza_zuzi,Oana_PDV, Andre_lina, AdinaMia, M_Alexa, Lillyka, Micki_mica si Rebebe,Suzyca, danangie, laviniablaga,Speranta76, dana.n,zodie de foc, ariadna33,S_alinutza, li_am,rgagpie, ofetitza, myrella21,alexa75, mihamora,monica09,Jay, Arcadia, carminabulina,cosminik,larisel, ralia, ralu76,dianeali, camelia86,Mussica,Elinic,CRLP,douradoudou! |

Alunelsialbinuta

Odihnesca-se in pace!Nu-i vom uita nicicand!!

-

-

ID cont comun picasa - nov.dec009
Parolele la cerere pe PM
Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private
Cum sa ascunzi un link - [ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
[size=1] LINK-URI UTILE
Baia si masajul bebelusului, Igiena gurii, Igiena nasului, Igiena bontului ombilical
www.novaoptic.ro/Afectiunile%20ochilor%20la%20copiii%20nou%20nascuti.pdf" target="_blank">Afectiunile ochilor la nou-nascuti
Util pentru alaptare
www.babycentre.co.uk/baby/development/" target="_blank">Dezvoltare saptamana de saptamana si repere de crestere , www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/" target="_blank">Cum sa ne jucam cu bebelusii
Drepturile Gravidelor, www.tapusele.ro/tag/dosar-trusou-nou-nascut/" target="_blank">Dosare, alocatii etc
www.reteteculinare.ro/forum/discutii/reguli_de_baza_in_diversificarea_alimentatiei_sugarului-534/" target="_blank">Schema de diversificare a dr Culcer
Lista alimentelor total interzise intre 4 luni-4 ani
www.wholesomebabyfood.com/solidfood10to12montholdbaby.htm" target="_blank">Ce putem oferi de mancare unui bebelus de 10-12 luni (link in engleza)
Afla mai multe despre copiii nascuti prematur! Viziteaza site-ul Sansa la viata, sansa la noi amintiri

Cele mai fericite mame de

Raspunsuri

Laura B spune:
Multumesc tuturor pentru urari
Magda, sper ca Vias e bine...
Dar chiar asa, Lady???
Noi nu am apucat sa facem mare lucru pentru Craciun. Pomul si casa sunt deja decorate, asa cum am mai povestit pe aici. Saptamana asta deja am facut doua serii de cozonaci la masina de paine: prima serie cam ratata ca nu mi-au crescut, la a doua am mofificat cantitatile si a iesit foarte pufos. Deja s-a mancat aproape tot, asa ca pana duminica trebuie sa mai pun o data masina la lucru.
Acum am pus la fiert pulpele de curcan pentru piftie. Maine fac sarmalele si poate sambata salata de boef (sau vice-versa )
Si noi am rezolvat in mare cu cadourile pentru fete, pentru noi astia mari mai putin.
Busy, frumos patutul! Sa-l foloseasca sanatos!

A_driana spune:
'neata
LA MULTI ANI STEFAN de alexa
LA MULTI ANI ADELA de alina
Adriana, mamica pufarinului David

allexa06 spune:
Multumesc fetelor pentru urari.
Noi suntem in plina activitate,pe aici prin casa, eu m-am apucat de gatit,maine impodobim si bradutul,abia astept...se vad si niste fulgusori,poate se depune ceva pana maine
Spor la treaba urez la toata lumea,la gatit/decorat...
P.S.- Cine modifica in listuta? Stefan este Teodor, nu Tudor
.
http://community.webshots.com/user/allexa06

getik1 spune:
la multi ani STEFAN TEODOR
sa cresti mare si sanatos
fetele si fulgusori
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Laura B spune:
Un Craciun fericit, sanatate, belsug si bucurii alaturi de familie si prieteni dragi!

nov.dec2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 P.S.- Cine modifica in listuta? Stefan este Teodor, nu Tudor ![]() ![]() |
Ooops, scuze pentru greseala