Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}

FULGUSORI DE NOIEMBRIE - DECEMBRIE 2009
DESPRE NOI:
Dupa 188 de capitole, a nins la Odiseea noastra, cu 41

iar fulgusorii au zburat impreuna cu cele 83 mamici
la Primele 365 de zile din viata unei comori, unde au asternut alte 88* de capitole.

CAPITOLE:{1*}{2*}{3*}{4*}{5*}{6*}{7*}{8*}{9*}{10*}{11*}{12*}{13*}{14*}{15*}{16*}
Au ramas pe metereze un

22.10 - Razvan Mihai

28.10 - Mihai

30.10 - JR

06.11 - Sophia Ioana

09.11- Nicholas James

11.11 - Vlad Stefan

13.11 - Daniel Matei

14.11 - Matei Constantin

18.11 - Liviu Rares Andrei

29.11 - Marie Rebecca Ayanna

30.11 - David Andrei

30.11 - Dragos Andrei

03.12 - Sofia Cristiana

12.12 - Filip

21.12 - Stefan Teodor

23.12 - Adela Maria

29.12 - Ariana-Ioana

Asteptam vesti de la mamicile mai putin active ale urmatorilor

09.11 - Elisabeth

14.11 - Daniel Stefan

16.11 - Natalia Oana

19.11 - Petra Oana

30.11 - Carmen

08.12 - Matei Andrei

09.12 - Cezara Maria

11.12 - Justin Damian

14.12 - Nicholas Ellan

17.12 - Matei Ioan

Citat: |
MAI ASTEPTAM VESTI DE LA: Gia12, Miramar, Daniya, Edelya, Simona9999, Geea, Angel001, Cristinna, Zuza_zuzi,Oana_PDV, Andre_lina, AdinaMia, M_Alexa, Lillyka, Micki_mica si Rebebe,Suzyca, danangie, laviniablaga,Speranta76, dana.n,zodie de foc, ariadna33,S_alinutza, li_am,rgagpie, ofetitza, myrella21,alexa75, mihamora,monica09,Jay, Arcadia, carminabulina,cosminik,larisel, ralia, ralu76,dianeali, camelia86,Mussica,Elinic,CRLP,douradoudou! |

Alunelsialbinuta

Odihnesca-se in pace!Nu-i vom uita nicicand!!

-

-

ID cont comun picasa - nov.dec009
Parolele la cerere pe PM
Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private
Cum sa ascunzi un link - [ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
[size=1] LINK-URI UTILE
Baia si masajul bebelusului, Igiena gurii, Igiena nasului, Igiena bontului ombilical
www.novaoptic.ro/Afectiunile%20ochilor%20la%20copiii%20nou%20nascuti.pdf" target="_blank">Afectiunile ochilor la nou-nascuti
Util pentru alaptare
www.babycentre.co.uk/baby/development/" target="_blank">Dezvoltare saptamana de saptamana si repere de crestere , www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/" target="_blank">Cum sa ne jucam cu bebelusii
Drepturile Gravidelor, www.tapusele.ro/tag/dosar-trusou-nou-nascut/" target="_blank">Dosare, alocatii etc
www.reteteculinare.ro/forum/discutii/reguli_de_baza_in_diversificarea_alimentatiei_sugarului-534/" target="_blank">Schema de diversificare a dr Culcer
Lista alimentelor total interzise intre 4 luni-4 ani
www.wholesomebabyfood.com/solidfood10to12montholdbaby.htm" target="_blank">Ce putem oferi de mancare unui bebelus de 10-12 luni (link in engleza)
Afla mai multe despre copiii nascuti prematur! Viziteaza site-ul Sansa la viata, sansa la noi amintiri

[b] Cele mai fericite mame de

Raspunsuri

vias spune:
Doamne Ajuta la un capitol plin cu voie buna si sarbatoare!!!
Ne pregatim sa intampinam implinirea celor 2 anisori!!
Mamica lui JR

A_driana spune:
da, Doamne Ajuta
mummy ma gandesc la voi maine....o sa fie bine
Adriana, mamica pufarinului David

vias spune:
merg si eu acum la
Bussy ..o sa fie bine! Ma gandesc la voi!
Noapte buna fetelor, ne vedem maine dimineata la
Mamica lui JR

pishko spune:
La noi s-a intamplat ceva extraordinar in seara asta... i-am pregatit lui mihai clatite cu mere si scortisoara si in timp ce ii dadeam lui o tineam si pe emma in brate si a intins si ea manuta sa ia din furculita... si i-am dat si ei o feliuta de mar de pe clatita lui si ce-a mai lins-o si ce-a mai pupat-o dar n-a muscat din ea... apoi am curatat niste mandarine si le-am lasat in farfurie pe canapea sa se serveasca singurel mihai si surpriza s-a servit si domnisoara mea cu o jumatate intreaga... asa dulce a fost cum a prins toata bucata... initial m-am speriat sa nu se inece dar am lasat-o ca mi-am adus aminte cand mi-a zis sun de autodiversificare... am citit acolo ca mai degraba se ineaca cu piureul pe care-l bagam noi cu forta cu lingurita decat cu bucatele intregi... si intradevar a molfait-o pana n-a mai ramas din ea decat niste zdrente... si o plescaia cu atata pofta... mi-a revenit inima la loc ... fetita mea incepe si ea sa pape... inca nu-mi vine as cred si sunt atat de fericita ca a dat semne ca devine curioasa sa pape si altceva...
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

Laura B spune:
Bravo Emma! Acum, pishko, trebuie sa ai grija sa nu-i lasi (inca) sarmalele la indemana
Bussy, Doamne-ajuta sa scapati repede si usor!
Sunny, multumesc frumos
A_driana, scuze ca te intreb, eu sunt cam aeriana din cauza ca am lipsit cam multisor: v-ati mutat deja in noul apartament?
Lady, cum te mai simti draga mea? Ce mai face lipishtoaca mica? A inceput gradinita?
Eu azi am primit o veste buna: temele la matematica durau asa de mult in fiecare zi pentru ca ni s-au dat din greseala teme de clasa a 4-a! Diana imi spunea ca nu au facut asa ceva in clasa, dar eu am crezut ca nu a prea fost atenta la ore ca e genul... Acum insa deja ma gandesc ca s-a descurcat onorabil cu exercitii la prima vedere- eu ii explicam primele cateva, iar ea facea restul.

A_driana spune:
'neata
pishko bravo la fetita molfaitoare ...ma bucur ca incepe sa fie interesata de papica...
laura isteata Diana....bravo ei
noi nu ne-am mutat inca....numa prin ian-feb...pana atunci facem pe acolo chestii marunte...
Adriana, mamica pufarinului David

sunshine2009 spune:
Buna dimineata la mamici pt toate, si ceai pt Lady
...cu scuze pt zilele trecute ca si ea tot cafea a primit!
Emma
Diana
ce mai, sunt cele mai tari surioarele si fratiorii de fulgusori!!!
de Iarina si Andi
stiam deja iar in club o asteptam cu drag pe Miss xxLady jr! Ar fi de dat si premiul "printesa Xena" care cu acordul vostru as vrea sa-l avord Dianei !
Azi e zi scurta de lucru la noi, ma bucur tare, ca apoi mergem sa ne plimbam prin Nuernberg un pic. Si sa cautam niste lucruri de iarna pt Junior, de ex sac de picioare, ca mi-a crescut din celalalt...n-am fost atenti cand l-am cumparat atunci si a fost cam mic....Hainute si papuci are tot ce-i trebuie, mi-ar place insa tare mult o Manduca, nu stiu insa daca mai are rost la varsta asta....insa ne-a rupt spatele acuma la plimbare, eu nu ma pot misca deja de 4 zile....
Aveti care experienta cu asa ceva?
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere