Bazar Umanitar (64)
NOUL BAZAR IL GASITI AICI
Cazurile umanitare
Regulamentul
Lista neagra
Lista de dorinte
Ce dorim de la site...
Rapoarte
Moderatori site bazar: ADMIN, anda08 si Laura25
In cazul in care doriti sa donati produse(in stare buna sau foarte buna) pentru bazar, insa nu va puteti ocupa de distribuirea lor, va rugam sa luati legatura cu una din persoanele dispuse sa preia produse, in functie de cazul pentru care doriti sa le donati.
LISTA CU PERSOANELE DISPUSE SA PREIA PRODUSE:
pentru Alexia: sabina.p
pentru Alexandru Halapeti: dianaalex
pentru Bibi: aticia
pentru Bogdan: Dodo-pui
pentru David: Leditia, mamagiuliei
pentru Ema: mari_paun
pentru Ionela: mikaeela
pentru Raisa: katteryna
pentru Robi: Laura25
pentru Marius Andrei: ancadragoman
pentru Raul:claudia.andrici
pentru toate cazurile/ distribuitorul alege: ducky, kid
Cap. 1, Cap. 2, Cap. 3, Cap. 4, Cap. 5, Cap. 6, Cap. 7, Cap. 8, Cap. 9, Cap. 10, Cap. 11, Cap. 12, Cap. 13, Cap. 14, Cap. 15, Cap. 16, Cap. 17, Cap. 18, Cap. 19, Cap. 20, Cap. 21, Cap. 22, Cap. 23, Cap. 24, Cap. 25, Cap. 26, Cap. 27, Cap. 28, Cap. 29, Cap. 30, Cap. 31, Cap. 32, Cap. 33, Cap. 34, Cap. 35, Cap. 36, Cap. 37, Cap. 38, Cap. 39, Cap. 40, Cap. 41, Cap. 42, Cap. 43, Cap. 44, Cap. 45, Cap. 46, Cap. 47, Cap. 48, Cap. 49, Cap. 50, Cap. 51, Cap. 52, Cap. 53, Cap. 54, Cap. 55,Cap. 56, Cap. 57, Cap.58, Cap. 59, Cap. 60, Cap. 61, Cap. 62, Cap. 63
Raspunsuri
szivarvany spune:
Sa fie un capitol plin de vesti bune pt toata lumea
Boti, nu ne zici nimic de saculeti ???
Mikaeela, luni/marti achit datoria la tine
Dodo, idem, luni/marti achit.
Iar ceea ce voi mai castiga, sper pana la sfarsitul lunii
Am sa rog fetele cand primesc coletele de la mine, saptamana care vine se va intampla asta, depinde de postasita , sa de-a un semn.
Nu am lista cu mine acasa, dar sunt 12 colete cred.
Simona, te-am cuplat cu Georgi, cum mi-ai cerut
Si va rog sa ma trageti de maneca daca cumva nu v-am confirmat, e din pura neatentie
Daca cineva are urgenta la ceva produs, sa-mi spuna ca il pun atunci din oras
Azi mai pun si eu cate ceva , revin cu trambite si poze
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragelor
las o cafa
Boti si eu astept vesti despre saculeti...si sunt convinsa ca nu doar eu
Daria
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
'neata!
are cineva un tarc de pus la bazar?nu sunt f sigura ca ar sta bb in asa ceva si de aia nu m-as arunca acum sa iau unul nou(el nici in patut nu a stat decat vreo 2saptamani cred)
multumesc!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
bebelu86 spune:
Neata!!
am luat legatura cu Kid, Claudia, Mikaeela si Anca.
voi trimite lor hainutele pt bazar.
sa aveti o duminica frumoasa
Doamne ajuta!
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Neata!! am luat legatura cu Kid, Claudia, Mikaeela si Anca. voi trimite lor hainutele pt bazar. sa aveti o duminica frumoasa Doamne ajuta! Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Va multumim foarte mult
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
blue_rain spune:
Bebelu86, abia astept sa fie introduse la bazar, sa incep sa le licitez!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
ana_maria500 spune:
Buna.
Vreau si eu sa donez cate ceva. Am hainute de baiat si fetita de pana la 3-4 ani, jucarii multe, cateva maruntisuri pentru adulti(bluze , tricouri, fuste..), o rochie de mireasa ( superba din punctul meu de vedere ... ca doar a fost a mea , un " cos" de purtat copilul...
Stiti pe cineva care ar avea nevoie de ele?
Imi puteti da ceva indrumari ?
Multumesc pentru intelegere.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ana_maria500 Buna. Vreau si eu sa donez cate ceva. Am hainute de baiat si fetita de pana la 3-4 ani, jucarii multe, cateva maruntisuri pentru adulti(bluze , tricouri, fuste..), o rochie de mireasa ( superba din punctul meu de vedere ... ca doar a fost a mea , un " cos" de purtat copilul... Stiti pe cineva care ar avea nevoie de ele? Imi puteti da ceva indrumari ? Multumesc pentru intelegere. |
La o intrebare asemanatoare am raspuns AICI
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
oana_oana26 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Sa fie un capitol plin de vesti bune pt toata lumea Boti, nu ne zici nimic de saculeti ??? Mikaeela, luni/marti achit datoria la tine Dodo, idem, luni/marti achit. Iar ceea ce voi mai castiga, sper pana la sfarsitul lunii Am sa rog fetele cand primesc coletele de la mine, saptamana care vine se va intampla asta, depinde de postasita , sa de-a un semn. Nu am lista cu mine acasa, dar sunt 12 colete cred. Simona, te-am cuplat cu Georgi, cum mi-ai cerut Si va rog sa ma trageti de maneca daca cumva nu v-am confirmat, e din pura neatentie Daca cineva are urgenta la ceva produs, sa-mi spuna ca il pun atunci din oras Azi mai pun si eu cate ceva , revin cu trambite si poze Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Sa ma confirmi si pe mine pt cele trei produse achitate
Am primit confirmare de la Leditia ca e ok plata
Trimit spre tine email cu adresa completa pt ca am avut ceva peripetii cu ea
Multumesc
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
EllaX spune:
Buna seara de duminica!
Am pus doua produse pentru Marius Andrei:
bluza dama marimea 40
apa de toaleta barbati
Din pacate, a trebuit sa pun taxa de transport (3 RON/produs), pentru ca nu e o perioada fericita dpdv financiar, pentru mine.