Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci
PEPENASI
Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141- 160, 161-180, 181-200,
201,202,203, 204, 205,206,207,208
Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131
Sarbatoritii lunii Iunie:
13 violeta29, 16 gallyb, 24 moni_or, 25 Alvin (Ada_S, 26 dia_filipas, 30 irinuca_81, Clara (dana_81).
Raspunsuri
monalac spune:
la multi ani,mai3!scuze pt intarziere!
la multi ani alina maria!
sa aveti parte numai de bucurii!
monalac spune:
ce rau imi pare ca nu mai scrie nimeni aici....
fetelor,hai sa nu lasam acest subiect in paragina....
in alta ordine de idei,de o saptamana am scapat de suzeta...i a luat o g intr o zi,ca nu se mai putea,o tinea toata ziua in gura,vorbea cu ea in gura,noaptea cum ii cadea plangea,afara o voia intruna....
si i s a pus pata lui g,mai ales ca a vazut ca are codrin dintii din fata deformati si i a luat o...a plans putin in ziua aia dupa ea,dar i a trecut....acum o mai cere,dar ii spun ca le am aruncat si nu insista...
eu sunt in priza ca marti am lectie deschisa la lb romana.
Marina_1609 spune:
pai Mona, eu as mai scrie si aici dar nu prea raspunde nimeni....
Succes la lectia deschisa!
Eu azi fac 30 saptamani! wow. ma apuca emotiile
--------------------------------------------
Marina30+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
monalac spune:
tecky, a fost f bine,multumesc de intrebare!
marina,ce putin mai ai!
sa va zic faza-azi am fost sa l inscriu pe cris la gradinita[tot la aceeasi gradinita,dar la alta educatoare].ca sa ajug la sala de clasa a tb sa trec pe un holulet unde se afla o grupa de copii impreuna cu educatoarea[care e si directoarea gradinitei ] si asteptau profesoara de dans.fara sa ma vada[pt ca eu am deschis usa,dar era galagie si ea se uita la un copil],am auzit o cum ii spunea unui copil[pe care il si impingea]''daca nu stai aici,te ia mama dracu' ''.
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monalac ''daca nu stai aici,te ia mama dracu' ''. Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin |
chiar nu gasesti si o alta gradinita?????? ... acolo vad ca toti sunt "contaminati"
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
monalac spune:
cami,e sg gradinita aproape de casa.mai am 2 camine in apropiere[adica cu program de dupa amiaza,dar chiar daca il iau la pranz,tb sa platesc mancarea si nu mi permit....mai ales ca mancarea e f proasta[in fiecare dimineata mezeluri!]si cris n ar manca o,asa ca n are rost sa dau bani degeaba...