Nasterea la Medlife (18)

Nasterea la Medlife (18) | Autor: vali_delide

Link direct la acest mesaj





Asa am inceput:
cap.1 cap.2
cap.3cap.4
cap.5cap.6
cap.7cap.8
cap9cap10
cap.11cap.12
cap.13cap.14
cap.15cap.16cap.17


Am vazut ca sunt cateva fete care au nascut sau vor naste la Medlife,de aceea va propun sa ne adunam aici sa schimbam impresii, pareri, sa discutam despre analize, medici,conditii,tarife.








Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Va doresc un capitol cu nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Am o rugaminte, vad ca s-a discutat aici: trimiteti un pm la mine, va rog, pentru a-mi sesiza necesitatea deschiderii unui nou capitol, deoarece eu nu mai intru pe acest subiect prea des. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Aleluia, multumim Vali pt capitol nou !

Cami mai esti pe receptie ?

Alina - ai frecat toate usile din casa sau ti-ai mai lasat si pe maine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Hai ca eu m-am intors de la cumparaturi din Baneasa (mai devreme, nu chiar acum) plina de draci. Noroc cu Bubante si dilema capitolului nou care chiar m-a distrat .

Dar sa va povestesc ca poate nu stiati ce poame acre sunt cateodata prin magazinele noastre care se vor de renume...dar care isi dau cu firma in cap in stil mare.

Am fost la Mothercare Baneasa cu intentia de a cumpara o cadita si suport care stiam de la fetele din Dorobanti ca sunt la reducere. In fine, aici acelasi model - unul simplu cu galben si un leut pe el dar nu era la reducere. Intreb si eu ca omul prost de ce si le rog sa verifice daca sigur nu e la reducere. Domnisoara respectiva se arata foarte deranjata dar pana la urma merge si verifica. Se intoarce si imi spune pe un ton plin de impertinenta "nu. nu e. bineinteles ca doar asa am si spus" de mi-a stat pe limba sa o intreb daca i-au picat mainile ca a verificat. Oricum, am intrebat pentru ca nu m-am abtinut care e diferenta intre cele doua modele si mi s-a raspuns "e colectia noua. are alt abtibild". Sincer.. aratau exact la fel, ba asta era si zgariata si prafuita. in fine... deci mai nou platim 50 ron pe un abtibild. Nu sunt genul care sa nu dea bani pe lucruri, dar chestii de acest gen mi se par stupide.

Trecand peste asta mi-am ales niste lucrusoare pentru bebe si un pachet de servetele umede eco despre care citisem pe net ca ar fi bune si doream sa le incerc. La casa aceeasi domnisoara le scaneaza si eu le achit apoi se apuca sa dezlipeasca chestia aia antifurt de pe ele. Mie mi-a sunat telefonul si nu am mai fost atenta, dar dupa ce am inchis domnisoara se privea crucis cu colega ei si le-a bagat repede in punga. Nu am realizat atunci de ce. Cand am venit acasa si le-am scos din punga ce credeti ca am vazut: o bucata din ambalajul pachetului era sfasiata si servetelele ieseau pur si simplu pe acolo. Asta in conditiile in care se vede ca sunt insarcinata si e clar ca se pot usca pana sa le folosesc. Eu atata nesimtire nu am vazut. Nu m-am deranjat sa ma intorc pentru ca nu conteaza banii aia dati, dar cu siguranta cand o sa trec pe-acolo o sa cer sa vorbesc cu sefa de magazin si o sa le fac scandal.

Eu majoritatea lucrurilor le am de la ei, dar nu din Romania ci din afara si diferenta de mentalitate e de la cer la pamant. Cred ca am mai spus o data ca am cumparat cu o zi inainte de a baga ei reduceri, a doua zi ne-am intors sa mai luam alte lucruri si aveam bonul la noi si s-au simtit ei si ne-au bagat toate produsele pe reducere si ne-au dat un bon valoric sa facem cumparaturi de diferenta. Nu m-as astepta la asa ceva la noi, dar sa imi distruga produsul cumparat si sa mi-l bage in punga...ce rusine.

Hai ca m-am descarcat.. cami, multumesc frumos, esti draguta, dar am luat 10 kg... deci destule ptr 34 s.

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Ana, am mai lasat una pt maine, ca nu am mai putut
V-am zis ca azi vine mama la mine, asa ca a fost cam agitatie spre seara. Am fost la cumparaturi la Carrefour, sa mai luam una-alta pe ultima suta de metri. Nu am gasit scutece marimea cea mai mica, probabil pt ca aveau o promotie la ele si s-au vandut repede. Incerc maine la celalalt Carrefour, daca nu, Gima mai am aproape de mine si o sa iau de acolo.
In rest, cred ca am de toate. Maine mai aranjez un pic sertarele de la masa de infasat, cu ce asez acolo pe ele. O sa pregatesc patutul (ca deocamdata nu i-am pus lenjeria) si o sa pregatesc landoul si hainutele lui bebe cu care sa vina sotul sa ne ia de la spital (ca daca las dupa el, cine stie ce aduce ).

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Dragele mele,
Imi dati si mie pe PM parola ca sa va pot vedea si eu burticile? Si, de ce nu, sa pun si eu o poza cu burtica mea mai mica.

Liana

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna dimineata fetelor!

Inca o noapte!!!! Sincer, nu prea am reusit sa dorm, pe spate nu pot pt ca simt ca nu am aer, pe dreapta se agita bebe imediat, pe stanga e mai bine, dar nu reusesc sa stau f mult pt ca amortesc. Asa m-am sucit toata noaptea, mi-a fost si ingrozitor de cald, nu vreau sa dorm cu aerul pornit.

Azi, la ora 15:20 sunt programata la control, sa vedem ce-mi zice. Poate ma opreste!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poate totusi nu. O sa intreb si de injectiile de maturare a plamanilor (cu toate ca la 37 de saptamani fara vreo 2 zile mi se pare cam aiurea sa le fac, dar vedem ce va zice. O s-o intreb si de controlul preanestezic si sa ma mai gandesc ce...

Mi-a cumparat si mie o prietena ieri de la mothercare doua paturici (una cu gaurele pt patut si una mai grosuta pt carucior). Mi-a luat si de la Z un trusou pt nou nascut, numai ca mie mi se pare destul de maricel: are un body maieut, un costumas intreg, o babetica, caciulita si manusele. La mothercare mi-a zis ca erau numai bleu si mie nu prea-mi plac culoarea.
Mi-a adus si cealalta amica produsele cosmetice, cantar,termometru, incalzitor biberon, etc. Acum spal si restul lucrusoarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

A, am uitat, multumim mult Vali pt capitolul nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Neata si de la noi. In primul rand aseara am uitat si eu sa multumesc ptr capitolul nou vali.

Liana sigur ca vrem sa iti vedem burtica, dar pentru asta trebuie sa iti activezi PM (mesaje private) ca sa iti pot trimite parola. De la calc meu nu se vede activ butonul la tine. Ptr asta urmezi pasii de mai jos:

Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Cami iti tinem pumnii, sigur nu o sa te tina acolo, pai asa noi cu cine ne mai conversam ? Sa nu te obosesti prea tare exact inainte sa pleci si felicitari pentru noile achizitii pentru bebe mic.

Ana, am citit in urma... pai tu ai cu o saptamana mai mult ca mine si esti asa pregatita.. eu sunt inca in dilema cu tapetul ptr bebe si cu restul casei in varuieli . Nu am spalat nici hainutele si nici nu le pot spala pana ma mut..cam in 2 saptamani preconizam..

Alina, mai ai putin si o sa iti tii puiul in brate. Curaj si incearca sa fii zen , hai ca mai avem o zi si scoatem motatele la lucru . Sa ma vedeti pe mine ce zen o sa fiu cand o sa vina randul meu .

Melania, multumim pentru sfaturi. Ne sunt foarte utile. Esti o draguta (si la propriu si la figurat ca doar te-am vazut in poze).

Fetele care nu ati trimis pozici, vrem si noi sa va vedem .


Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

cori chiar nu merita sa te infurii pt asemenea prostii ... asta e tara in care traim, na.Si eu mi-am luat servetele din-alea si am vrut si cadita, dar pana la urma mi-am luat din-ala parte una simpla (voiam eu sa fie transparenta) + sezlong din-ala textil... Sunt f incantata
Cori nu-ti bate capul, mai e timp de pregatiri, nici mie nu mi-a venit tapetul dar zau ca mai e timp. Eu sunt paranoia si de aceea am vrut sa-mi fac bagajul
alina - of, ce agitatie draguta trebuie sa fie in casa ta ...sunt asa frumoase momentele astea !
Eu sunt stresata ca nu imi va veni landoul la timp, dar pana la urma un bebe poti sa-l iei si in brate, nu ?
cami - bravo draga mea, esti deja intr-o zona sigura, asa ca ... ai putea sa ramai si azi ca e super ok. Sigur nu-ti mai face injectie acum, nu ai de ce ...

Fetelor, eram o data la medlife cand o familie de proaspeti parinti tocmai plecau cu puiul lor acasa .... Stiti ca am plans de emotie cand am vazut scena ...De fapt, de cand cu sarcina sunt un pic labila, plangeti si voi asa la orice prostie legata de copii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noyo5879 spune:

Fetelor va citesc in fiecare zi si sunteti tare dragute si haioase cateodata. Imi amintesc cand eram insarcinata sitreceam prin aceleasi emotii ca voi....si sincer cand "va citesc" imi este dor sa mai am si eu burtica :)
Ana....eu din timpul sarcinii am creat o supersensibilitate si plangeam la orice. Dupa ce am nascut-o pe comoara vietii mele plangeam si mai mult, si vreau sa iti spun ca Fetita mea are acum 11 luni si jumatate si inca am sensibilitate. Cred ca o sa cam ramanem cu ea ( de ex eu aud bebei plangand si imi vine sa ma duc sa ii smulg din baratele parintilor sa ii linistesc si imi dau lacrimile cand le vad ochisorii in lacrimi...am o sensibilitate exagerata la multe lucruri acum, in special la copilasi). Apropo, ai numele fetitei mele....super nume:P

Gravidutelor va doresc sarcina usoara si nastere usoara.
Va pup pe toate

Mergi la inceput