Bun venit la un nou capitol! Sa fie cu noroc, cu bebelusi sanatosi si mamici fericite!
Fetelor am si eu o maaare rugaminte: am abonament la Medlife si as vrea sa merg la un medic de aici obstretician, cu care sa si nasc.
Aveti ceva recomandari pentru mine?
Voua cine va urmareste sarcina, cu cine ati nascut si sunteti multumite?
Multumesc.
Buna Ileana
Eu personal le cunosc pe popa mirela cu care am nascut si e super ok..si Deliana Predoi care si dansa este foarte ok..
Ilena, eu am saptamana viitoare programare la Dr. Silviu Predoi (mi l-am ales dupa diferitele discutii de pe forumuri) si o sa revin atunci cu impresii. Sper sa fie ok.
Melania- bine fac. Eu nasc in jur de 18-20 iunie. DPN-ul e pe 26, dar nascand prin ceza e mai devreme.
34+
Buna Ileana,
Eu merg la prof pelinescu, dar se pare ca voi naste cu caliopia parfene (prof e in concediu in acea perioada). Iti dau amanunte dupa ce fac urmatorul control (in prima saptamana din iunie).
Buna, Ilena!
Eu l-am nascut cu dr. Mirela Popa pe primul meu baietel si tot cu ea il voi naste si pe cel de-al doilea. La prima nastere doctorita mea a fost asistata de dr. Caliopia Parfene despre care am auzit numai lucruri bune.
Daca vrei sa stii mai multe, iti voi raspunde cu placere la intrebari!
Saru`mana mult de tot fetelor.
Mi-am notat pe lista. Urmeaza sa ma hotarasc.
Sarcini usoare sa aveti.