Nasterea la Medlife (16)
Raspunsuri - Pagina 2
nemernica spune:
Sa il puneti pe lista si pe Bican Florin de la Medlife favorit...este foarte ok si el..si am fost tare multumita.
iubu77 spune:
Stiti cumva cat mai costa la Medlife o zi de internare la sectia pediatrie? total mama plus copil cu trimitere de la medicul de familie?
ancalorelei spune:
uite ce am gasit la ei pe site:
* Tariful pentru cazare in camera dubla (sectia Pediatrie) - 320 RON / Zi .
* Tariful pentru cazare in camera single (sectia Pediatrie) - 610 RON / Zi.
* Tariful pentru 1 insotitor (sectia Pediatrie) - 310 RON / Zi
* Tariful pentru internare in sectia Pediatrie prin CAS - 510 RON / Zi (copil+ 1 insotitor)
37+
alinab2 spune:
Fetelor, nu mai ziceti nimic? Sper ca sunteti bine toate.
Eu maine dimineata am prima programare la Dr. Predoi, sper sa fie ok, am emotii:)
Va pup!
e_cami spune:
Si eu intru in fiecare zi, dar vad ca nu mai scrie nimeni...
Bafta multa maine, alina, sa ne spui cum a fost.
Si eu merg saptamana viitoare la control.
iubu77 spune:
Anca tinem pumnii sa fie totul bine..
Te asteptam cand poti cu impresii si informatii noi..
alinab2 spune:
Buna fetelor,
A fost ok la consultatie, dl doctor mi-a facut impresie buna. A fost dragut, a vorbit frumos, mi-a dat adresa de mail personala si nr de telefon, spunandu-mi ca pot sa il sun oricand. Mi s-a parut foarte ok.
Nici nu e in concediu in august, cand trebuie sa nasc eu, asa ca am avut noroc.
Mi-a zis si ca imi pot face ecografiile la doctorul de pana acum, daca vreau, ca el nu are nimic impotriva. Ceea ce iarasi mi s-a parut f corect din partea lui.
Ma mai duc la control peste vreo 4 sapt, cand am 32 de saptamani.
Legat de nastere, mi-a spus sa nu imi fac griji, ca va fi exact asa cum doresc eu, fara sa mi se impuna nimic (eu aveam o probl pt ca am miopie si doctorul de pana acum mi-a recomandat cezariana; dar stiam ca nu toti doctorii considera ca miopia e motiv de cezariana si mi-era teama sa nu spuna si dansul la fel).
In concluzie, sunt multumita:)
Anca, mult succes, sanatate si asteptam impresii si detalii...cat mai multe!
Pupici!