Aspirante cu vechime "medie" (56)
SUNTEM UN DE ASPIRANTE CU VECHIME "MEDIE" LA TITLUL DE
ASA AM INCEPUT...
cap.1, cap.2, cap.3, cap.4, cap.5, cap.6, cap.7, cap.8, cap.9, cap.10, cap.11, cap.12, cap.13, cap.14, cap.15, cap.16, cap.17, cap.18, cap.19, cap.20, cap.21, cap.22, cap.23, cap.24, cap.25, cap.26, cap.27, cap.28, cap.29, cap.30, cap.31, cap.32, cap.33, cap.34, cap.35, cap.36, cap.37, cap.38, cap.39, cap.40, cap.41, cap.42, cap.43, cap.44, cap.45, cap.46, cap.47, cap.48, cap.49, cap.50, cap.51, cap.52, cap.53, cap.54, cap.55,
SE AFLA PRINTRE NOI MAMICI FERICITE...
ancadragoman cu Maria Alexandra;
bujo cu Filip;
Kitzy cu Diana;
Gabitza1977 cu Denis Stefan si cu BB2;
monica dicut mamica de ingeras in ceruri si cu Dragos-Alexandru ;
camy pus cu bebe ingeras Darius Andrei si cu Flavius Cristian frumos si sanatos ;
claudela cu Ana-Miruna;
mcrissa mamica de ingerasi in ceruri si cu Vladut;
cami_antonia cu Antonia Ioana Teodora si aspiranta la BB2;
...GRAVIDUTE FRUMOASE...
kitzy
Arianna_M
... SI ASPIRANTE OPTIMISTE...
Arde2010 ;
gaby76 ;
CrisaS in curand cu [pup;
vrmoana o sa iasa si soarele tau!!! ;
noname ;
mvb Monica, mamica de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT;
Iepumic ;
Ninia 81 ;
Ramonella ;
[font=Comic Sans MS]Winter ;
... si mai asteptam...
ANIVERSARI [/size=4]
IANUARIE:
FEBRUARIE:
CrisaS - 14.02.1976
Ninia 81 - 20.02.1981
MARTIE:
iepumic - 6.03.1981
monica dicut - 17.03.1981
gaby76 - 19.03.1976
APRILIE:
mvb - 12.04.1978
MAI:
arde2010 - 19.05.1980
IUNIE:
cami_antonia - 4.06.1975 ?
IULIE:
claudela - 22.07.1981
AUGUST:
SEPTEMBRIE:
ariannaM - 17.09.1982
camy pus - 21.09.1980
ancadragoman - 24.09.1980
OCTOMBRIE:
Gabitza1977 - 15.10.1977
NOIEMBRIE:
DECEMBRIE:[/red][/b]
[/quote]
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Neata!Arde,multumim de capitol!!!
Clau multumim de cafeluta!!!Foarte buna!!!
Am ceva poze noi,pt cine are chef!
http://picasaweb.google.com/RamonelR
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
Arde, tu esti scaparea noastra...multumim ca ai deschis capitol nou!Sa vezi de acum incolo numai vesti bune!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Neata!Arde,multumim de capitol!!! Clau multumim de cafeluta!!!Foarte buna!!! Am ceva poze noi,pt cine are chef! http://picasaweb.google.com/RamonelR Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Pozele de la mare mi-au placut foarte mult!!!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
monica_dicut spune:
FELICITARI DANUTA!!!
SA dea DUmnezeu sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara, bebelu sau bebitele sanatoase, nasterea usoara. CE sa mai spun? Ma bucur sincer si din suflet. Sa iti mai spun ca ieri ti-am vazut iar masina ca m-am plimbat cu bebe prin zona pe la noi,si m-am gandit la tine cum vorbeam noi ca o sa ne plimbam burtile si apoi bebeii in carucior. SI ma gandeam ca eu il am pe bebe in carucior si tu te chinui sa ramai gravida . Asa ca nici nu iti poti imagina ce veste buna mi=ai dat Nici nu va inchipuiti cat de tare ma bucur pentru cineva ca a ramas gavida. Imi dau lacrimile de fiecare data. Zambesc mereu cand vad cate o graviduta pe strada. SA va dea Dumnezeu la toate asa implinire. Of, ce nostalgie m-a apucat.
Am zis ca dupa ce facea fii-miu un an o iau si eu de la capat. Cred ca ma ia doctora la bataie dar imi asum riscul Gata, hai ca o iau pe carari...
Primiti o de la mine?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
claudela spune:
Da Monica si eu ma gandesc cu tot mai multa nerabdare la bebe 2!Imi doresc foarte mult!!Singurul impediment e partea financiara...ca in rest...noi sa fim sanatosei!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Clau multumim!Si Mirunica voastra e o scumpa!Pozele de la mare sunt de anul trecut.De abia astept sa mergem anul asta!
Monica ce face flacaul?Cum se simte???I-au mai trecut bubitele?
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
monica_dicut spune:
Asa, si ca sa fiu si eu in ton si viitoare aspiranta optimista, declar si eu Z1. Ma doare burta de mor, of.
Ramonella, bebe e ok. NU i-au iesit bubitele pana la urma. Am sunat ieri la pediatra si mi-a zis ca daca era sa fie rubeola trebuiau sa iasa musai bubite si probabil a fost doar o viroza. SI adevarul e ca sambata era cam ragusit si a cam tusit si stranutat dar nu i-a curs nasul. Nici nu stiu ce sa zic. Asa ca ieri am iesit cu el afara ca nu se mai putea cu teroristul in casa. Ma ducea la usa, apoi la carut, iar la usa si urla. IEri cand m-a dus la usa i-am zis ca mergem pa-pa. DOamne, m-a fugarit pana in dormitor si tot repeta pa-pa pa-pa. NU stiu daca a inteles ca mergem afara dar cand s-a vazut afara a inceput sa chiuie . PRin urmare luni mergem la control si daca e totul ok o zbughim la mare marti
claudela, of, la mine e cam riscant. Doctora mi-a zis sa nu mai fac sau macar sa astept doi ani ,dar ea e un pic cam panicata in ceea ce ma priveste. S-a speriat rau in timpul cezarienei ca am facut hemoragie si nu mi se mai inchideau vasele de sange, era sa imi pierd uterul. IN fine, plus trombofilia mea... e cam nasol. DAr as da orice sa mai am inca un bebe si nu cred ca e chiar atat de grav precum zice (poate vorbesc prostii avand in vedere ca era sa mor la ambele nasteri... ) dar eu sunt optimista
Mai dar de Crisa chiar nu stie nimeni nimic? Nici pe mess nu am mai vazut-o. EU am numarul ei dar nu stiu de ce nu ii pot trimite sms-uri. Am incercat de nenumarate ori. Cred ca incerc din alta retea. SAu ne-o face vreo surpriza de proportii?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vrmoana spune:
Neatza,
Vreau cafea.
Aseara am petrecut asa frumos cu sotul, numai noi 2 la un restaurant rustic pe malul Argesului.
Arde multumesc pt urari. Cred ca la tine vine bebe intai. Apoi, poate, s-o indura sa vina si la mine. Am vazut ca ai scris intr-o veselie la capitolul trecut.
Ce-mi place ca au revenit fetele si mai sporovaim ca-n vremurile bune.
Va pup
oana
"Where there's a will, there's a way."