Aspirante cu vechime "medie" (40)
s-au intors printre noi:
Arde2010 ; Marynik ; ancadragoman cu Maria Alexandra; blanche25 ; ariana1005 ; Oanaiacovita ; Alexa.1983 cu cu Alexis Daniel; monica dicut mandra posesoare de cuculet de ; gaby76 ; Cocolyso ; anaxena cu Maria; winter ; bujo cu Filip; marryan ;
dma2007 cu Maria Andreea; AnnaBaby cu Ioana Maria; Kitzy cu Diana si din nou ; Andreutza23 ; pusichet; Gabitza1977 cu Denis Stefan; CrisaSin curand cu ; diaconmaria; marybcu Mario; AleDutulescu; matiz cu Mati; feciancu Gabriel; noname; Ylaricu Maria Eva Denisa; marimaria; ioana olaf; dymomo77 ; claudela; bulinanico79; claudinna cu Florin Razvan; vrmoana hai ca se poate!!! ; Arianna_M; alinutza23 ; camy pus cu bebe ingeras Darius Andrei si acum din nou cu punctulet sanatos ; voicu bebi ; x ggg ; Adriana 27 28; MVB Monica, mamica de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT; iepumic; dinora77; mcrissa mamica de doi ingerasi in ceruri ; cristinaemma; angel4us; ancamac ; ardeleanu ; oach ; siema ;
... si mai asteptam...
ZILE DE NASTERE (special pentru Crisuta mea hihi):
IANUARIE:
diaconmaria - 17.01.1983
FEBRUARIE:
CrisaS - 14.02.1976
MARTIE:
dinora77 - 2.03.1982
iepumic - 6.03.1981
monica dicut - 17.03.1981
gaby76 - 19.03.1976
APRILIE:
mvb - 12.04.1978
housepocket480 - 15.04.1977
MAI:
siema - 07.05.1978
arde2010 - 19.05.1980
IUNIE:
claudinna - 12.06.1979
IULIE:
AUGUST:
SEPTEMBRIE:
ariannaM - 17.09.1982
camy pus - 21.09.1980
ancadragoman - 24.09.1980
OCTOMBRIE:
ancamac - 29.10.1975
NOIEMBRIE:
oanaiacovita - 5.11.1981
DECEMBRIE:
Raspunsuri
claudinna spune:
salutare!
Camy, tinem pumnii! va fi bine, cu siguranta!
Moni, da, mai ai un pic si vine bebe
Arianna, Crisa, dar ce plimbarete sunteti voi!! vreau si eu plimbareeeeeeeeee (in tari straine, nu asha, oricum!)
Oana, pupam burtica
arde, distractie placuta la mare!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CrisaS spune:
'NEATA SI DE LA FATA:)
ARDEIASUL MAU DRAG....SA AI PARTE DE O VACANTA SUPERBA SA TE SIMTI BINE SI SA FACI COPCHII:)
CLAUDINO...TOATA VIATA MEA MI-AM DORIT SA UMBLU:( SI DUMNEZEU MI-A DAT ACEST PRIVILEGIU:) SA UMBLU..NUMAI CU COPCHILASU NU MA PREA ASCULTA DAR MAI ASTEPT:)
PUP RESTUL DE FETE:)
CRISA
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png
CrisaS spune:
WOW 3000 DE MESAJE MAICULITA CAT AM MAI SCRIS:)
LA MULTI ANI!!:)
mvb spune:
Crisa cand vor fi 4000 mesaje, vreau sa vad poze cu BB....3D, 4D sau din maternitate.....asa ca ori dai batai la mesaje, ori dai batai in private......VREM BB DE CRISA.....sa stii ca putem dezvolta si o miscare de mase in sensul asta.....
la mai multe mesaje, calatorii prin toata lumea, dar si la mai multi BB-i
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Cami asa imi vine sa te imbratisez, timpul sa treaca si BB sa se nasca la termen, grasun, sanatos si asa cum il vreti voi....singurul ajutor acum este doar de sus, sa nu te indoiesti nici o clipa......saptamanile vor trece repede si ai sa vezi ca totul o sa fie bine....o sa ai un grasan de BB! o sa fim toate topite dupa poze cu Flavius
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
vias spune:
sper sa ajung cu bine....nu conteaza pana in ce saptamana...numai Flavius sa se nasca sanatos...e tot ce ma intereseaza...Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ardeleanu spune:
camy,dumnezeu sa iti ajute tie si bebelului tau.va fi bine,ai sa vezi.lasa stress-ul.nu te ajuta deloc.mergi la spital,asculta toate sfaturile medicilor si va fi bine.si eu am avut placenta ingrosata -gradul 3 si m-a internat si m-a tinut pe perfuzii si a fost bine.iti doresc toate cele bune si un bebe perfect!
salutari si celorlalte fete,distractie placuta celor ce pleaca,sa va fie de bine celor ce a-ti venit.si eu astept cu nerabdare sa plec.anul asta pana acum am fost la mare de 4 ori,dar numai cu serviciul.tocmai am venit azi dimineata.sper ca saptamana viitoare sa plecam si noi in concediu.sa imi duc puiutul ca e disperat dupa mare.pana atunci va sarut pe toate si va doresc toate cele bune
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Crisa cand vor fi 4000 mesaje, vreau sa vad poze cu BB....3D, 4D sau din maternitate.....asa ca ori dai batai la mesaje, ori dai batai in private......VREM BB DE CRISA.....sa stii ca putem dezvolta si o miscare de mase in sensul asta..... la mai multe mesaje, calatorii prin toata lumea, dar si la mai multi BB-i |
Ehe...ce bine ar fi..dar cum spune si mesajul tau..Nimic nu e intamplator!! Poate vine vreun bebeu mai devreme de 4000 de mesaje..iti dai seama ca e tot ce-mi mai doresc pe lumea asta!
Mersi oricum ca esti alaturi de mine!
Crisa
CrisaS spune:
Citeam acum pe libertatea online..despre doua familii cu 27 de copii una cu 13 alta cu 14..maninca lapte si mamaliga ..banuiesc , ca sunt sanatosi tun...si foarte fericiti!!!!
Bravooooooooo!!!!!
Crisa
mvb spune:
Fetelor, hai ca va invit eu la cafea.....sau ceai sau ce vreti voi numai sa iesiti la interval...daca trebuie va si cant MELC, MELC....
Eu de astazi am inceput munca, pt 2 saptatmani, pt ca de pe 17 august voi fi din nou in concediu de odihna inca 2 sapt....atunci va fi mai nasol, acu inca imi arde de vacanta la gandul ca mai am 2 sapt
Arde concediu placut si balaceala maxima la mare