Aspirante cu vechime "medie" (39)
s-au intors printre noi:
Arde2010 ; Marynik ; ancadragoman cu Maria Alexandra; blanche25 ; ariana1005 ; Oanaiacovita ; Alexa.1983 cu cu Alexis Daniel; monica dicut mandra posesoare de cuculet de ; gaby76 ; Cocolyso ; anaxena cu Maria; winter ; bujo cu Filip; marryan ;
dma2007 cu Maria Andreea; AnnaBaby cu Ioana Maria; Kitzy cu Diana si din nou ; Andreutza23 ; pusichet; Gabitza1977 cu Denis Stefan; CrisaSin curand cu ; diaconmaria; marybcu Mario; AleDutulescu; matiz cu Mati; feciancu Gabriel; noname; Ylaricu Maria Eva Denisa; marimaria; ioana olaf; dymomo77 ; claudela; bulinanico79; claudinna cu Florin Razvan; vrmoana hai ca se poate!!! ; Arianna_M; alinutza23 ; camy pus cu bebe ingeras Darius Andrei si acum din nou cu punctulet sanatos ; voicu bebi ; x ggg ; Adriana 27 28; MVB Monica, mamica de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT; iepumic; dinora77; mcrissa mamica de doi ingerasi in ceruri ; cristinaemma; angel4us; ancamac ; ardeleanu ; oach ; siema ;
... si mai asteptam...
ZILE DE NASTERE (special pentru Crisuta mea hihi):
IANUARIE:
diaconmaria - 17.01.1983
FEBRUARIE:
CrisaS - 14.02.1976
MARTIE:
dinora77 - 2.03.1982
iepumic - 6.03.1981
monica dicut - 17.03.1981
gaby76 - 19.03.1976
APRILIE:
mvb - 12.04.1978
housepocket480 - 15.04.1977
MAI:
siema - 07.05.1978
arde2010 - 19.05.1980
IUNIE:
claudinna - 12.06.1979
IULIE:
AUGUST:
SEPTEMBRIE:
ariannaM - 17.09.1982
camy pus - 21.09.1980
ancadragoman - 24.09.1980
OCTOMBRIE:
ancamac - 29.10.1975
NOIEMBRIE:
oanaiacovita - 5.11.1981
DECEMBRIE:
Raspunsuri
CrisaS spune:
Azi monologhez, vad!
Beiii Dana, Monu, Oanele unde sunteti..Kitzi, Camy?
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png
ancadragoman spune:
Neata
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
vias spune:
buna si de la mine...mai la pranz asa...ca sunt in zugraveli...si din discutiile avute...se va lungi treaba ..daaaaaaaaaaaar incerc sa ma pastrez calma pt bebe strumf ..care mai si misca cateodata...ma rog...m-am uitat la ce a scris nenea dr la morfofetala...si am placenta anterioara..deci am gasit si raspunsul la intrebarea de ce bebe nu misca atat de des
in rest..CRESTEM ..am o burtica mareeeee mare rau de tot...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
nu te credem,da poze
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavinia78 Oanaiacovita mai da-ne un semn sa ne spui cum te simti. Ai facut eco? Lavinia |
Scuzati-mi absenta, dar am tras ceva sperieturi.
Azi dimineata imi aparuse scurgerea bejulie, care aparuse la mine si la sarcinile pierdute.
Singura mea speranta era bhcg-ul de ieri care a iesit f bine - 1638.
Am fost azi la eco, si s-a vazut un saculet gestational micut, de 5 mm, in uter, acolo unde ii e locul.
Ma sa fie bine de data asta si sa nu mai am surprize.
Pupici.
Oana 5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
CrisaS spune:
BAIII CE FERICIRE..AI SPART GASCA LA ...INFERTILE:))))
YESSSSSSSSSS!
TE URMAM!
CE MA BUCUR!
CRISA
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png