Aspirante cu vechime "medie" (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Neata!Arde,multumim de capitol!!!

Clau multumim de cafeluta!!!Foarte buna!!!

Am ceva poze noi,pt cine are chef!
http://picasaweb.google.com/RamonelR

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Ramo am vazut pozele. Rar am vazut o familie asa frumoasa. Felicitari. Da-i bataie cu bebe2 ca faceti copii frumosi.

La stilist ce ai facut ca ai un par super.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Neatza,

Arde multumesc pt urari. Cred ca la tine vine bebe intai. Apoi, poate, s-o indura sa vina si la mine. Am vazut ca ai scris intr-o veselie la capitolul trecut.

Va pup

oana

Da, singura!!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Neatza,

Arde multumesc pt urari. Cred ca la tine vine bebe intai. Apoi, poate, s-o indura sa vina si la mine. Am vazut ca ai scris intr-o veselie la capitolul trecut.

Va pup

oana

Da, singura!!

Lili

Esti la gradi ?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Aham

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Monica ma bucur ca e ok.Cred ca s-a bucurat ca a mers afara.E f greu pt ei sa stea in casa.

Oana multumim!Parul l-am tuns putin,ca m-am cam saturat de el,il tin numai in coada.Stilistul a vrut sa ma tunda scurt,cam pana la urechi.A avut el asa o viziune,cica mi-ar schimba total extresivitatea.Dar eu nu ma vad cu par scurt.Nu as fi eu..
Frumos ati petrecut aseara.Sunt sigura ca va veni si bebicul pana la urma.Va veni la toate.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Uau RAmonella, ce familie frumoasa sunteti. Bea e o scumpa mica . Bafta multa la bebe 2. Ne luam de manuta cu boala noastra. Parc aimi amintesc ca si tu tot cu trombofilie te lupti, nu?

Avem si noi poze la semnatura daca vreti sa ne vedeti

Oana, ce frumos ca ati sarbatorit. La multi ani frumosi impreuna si cu macar 2 copilasi sa va ajute DUmnezeu

EU am calcat vreo 10 camesi si deja curg apele pe mine. Mai am de vreo 5 ori pe atat de calcat. Mor cu ele de gat pe aici

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

FELICITARI DANUTA!!!

SA dea DUmnezeu sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara, bebelu sau bebitele sanatoase, nasterea usoara. CE sa mai spun? Ma bucur sincer si din suflet. Sa iti mai spun ca ieri ti-am vazut iar masina ca m-am plimbat cu bebe prin zona pe la noi,si m-am gandit la tine cum vorbeam noi ca o sa ne plimbam burtile si apoi bebeii in carucior. SI ma gandeam ca eu il am pe bebe in carucior si tu te chinui sa ramai gravida . Asa ca nici nu iti poti imagina ce veste buna mi=ai dat Nici nu va inchipuiti cat de tare ma bucur pentru cineva ca a ramas gavida. Imi dau lacrimile de fiecare data. Zambesc mereu cand vad cate o graviduta pe strada. SA va dea Dumnezeu la toate asa implinire. Of, ce nostalgie m-a apucat.
Am zis ca dupa ce facea fii-miu un an o iau si eu de la capat. Cred ca ma ia doctora la bataie dar imi asum riscul Gata, hai ca o iau pe carari...

Primiti o de la mine?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

si eu o sa mai fac unul...tot asa...undeva la anu'

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Monica si voi sunteti o familie foarte frumoasa!Toate familiile unde exista iubire sunt frumoase.Ce mare si dragut e piticul.Si seamana cu tine,asa-i???Ce pijama de barbatel are el.
Cat despre trombofilie...speram ca va fi bine la urmatoarea sarcina.Acum ca am aflat care e problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Uau RAmonella, ce familie frumoasa sunteti. Bea e o scumpa mica . Bafta multa la bebe 2. Ne luam de manuta cu boala noastra. Parc aimi amintesc ca si tu tot cu trombofilie te lupti, nu?

Avem si noi poze la semnatura daca vreti sa ne vedeti

Oana, ce frumos ca ati sarbatorit. La multi ani frumosi impreuna si cu macar 2 copilasi sa va ajute DUmnezeu

EU am calcat vreo 10 camesi si deja curg apele pe mine. Mai am de vreo 5 ori pe atat de calcat. Mor cu ele de gat pe aici

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Multumesc Monica. Sa dea Dumnezeu. 2,3 cati s-o putea.

oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Monica ma bucur ca e ok.Cred ca s-a bucurat ca a mers afara.E f greu pt ei sa stea in casa.

Oana multumim!Parul l-am tuns putin,ca m-am cam saturat de el,il tin numai in coada.Stilistul a vrut sa ma tunda scurt,cam pana la urechi.A avut el asa o viziune,cica mi-ar schimba total extresivitatea.Dar eu nu ma vad cu par scurt.Nu as fi eu..
Frumos ati petrecut aseara.Sunt sigura ca va veni si bebicul pana la urma.Va veni la toate.

Bine ca nu l-ai lasat sa te tunda scurt. La ce par frumos ai, ar fi fost pacat.

oana

Mergi la inceput