Aspirante cu vechime "medie" (30)

Aspirante cu vechime "medie" (30) | Autor: arde2010

Link direct la acest mesaj

de martisor va doresc nu rosu si alb, ci de II ori rosu!!!

s-au intors printre noi:
Arde2010
Marynik
ancadragoman cu Maria Alexandra
blanche25
ariana1005
Oanaiacovita
Alexa.1983 cu cu Alexis Daniel
monica dicut mandra posesoare de cuculet de
gaby76
Cocolyso
anaxena cu Maria
winter
bujo cu Filip
marryan
dma2007 cu Maria Andreea
AnnaBaby cu Ioana Maria
Kitzy cu Diana
Andreutza23
pusichet
Gabitza1977 cu Denis Stefan
CrisaSin curand cu
diaconmaria
marybcu Mario
AleDutulescu
matiz cu Mati
feciancu Gabriel
noname
Ylaricu Maria Eva Denisa
marimaria
ioana olaf
dymomo77
claudela
bulinanico79
claudinna cu Florin Razvan
vrmoana hai ca se poate!!!
Arianna_M
alinutza23
camy pus cu bebe ingeras Darius Andrei si acum din nou cu punctulet sanatos
voicu bebi
x ggg
Adriana 27 28
MVB Monica, mamica de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT
iepumic
dinora77
mcrissa mamica de doi ingerasi in ceruri

... si mai asteptam...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Iepumic te-ai confuzat un pic. Este imposibil sa fie toti femei la inceput pentru ca cromozomul Y ce da sexul masculin este prezent inca de la fecundare. Este drept insa ca ARATA toti la fel pana la un anumit moment al sarcinii cand posesorilor de cromozomi Y li se dezvolta penisul. Stiu documentarul ca l-am vazut si eu. Sper ca nu te superi ca m-am bagat in seama

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pe mine au inceput sa ma intepe sanii....sper sa nu-mi vina uratii...ca mor!!!...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

bujo, cum sa ma supar? Eu am vrut sa zic ca suntem toti femei la figurat dar am omis ghilimelele. Bine ca m-ai corectat tu ca ramanea lumea cu impresii gresite.
camy, nu te mai gandi la urati!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

'NA SEARA!
Venii de la servici cu durerile taras dupa mine..durerile de burta slava domnului ca-mi vine ca sa incep procedura aia mai repede...ca nu mai rezist..bine ca nu-mi mai vine la 35 de zile.
Avusei o zi de kkt cu pacienti multi si sint obosita..maine de dimineata tre sa merg cu unul ca nu stie engleza...la avocatul lui ca sa ii traduc..d afac 100-200 asa ca banii nu au miros.
Monica pasarica:)))))) so sa inteleg ca daca nu stau in tara nu mai esti asa incantata sa nasesc.Ok..Got it!! Nu te pune cu nebuna ca prin noiembrie decembrie stii cum zbor? Urgent.
Vreau sa stiu ce-i cu Dana(Ariana). Cine a suparat-o si de ce nu mai intra ...Danone te rog frumos..sa iesi din cutie..ca eu nu mai pot sta fara tine:)
Mary, Bujo..ma delectai iar cu falcosii vostri..doamne cat de scumpi sant CE I-AS MUSCA OLECUTZA DE FALCILE ALEA.
Camy draga noastra iti dorim succes maine de dimineata cu testul.Asta ar fi o veste grozava...pentru mine unaaaaaa M-as bucura enorm pentru tine pentru ca stiu cata suferinta a fost in sufletelul tau si inca este...si nu mai vreau sa vad oamenii ca suferaaaaa, nu mai am putere.EU SANT F MILOASA. Asta seara a venit un pacient..la noi..care e negru dar a facut facultatea in RO...si vohrbeshte hromaneste. E negru frantuz...acum...e americam..jamaican frantuz..are 7000 de cetatenii. Si i-a gasit dr mea diabet, el e un boem..ii place sa pape bine, sa traiasca bine..si dr mea i-a cam spus ca tre sa lase aia aia aia aia,,,fetelor a inceput sa plinga..ca ce viata e asta???? Chiar asa nici o banana? Nici o bere?? Mi s-a rupt sufletul de mila lui.Deci imaginati-va cat sant de miloasa ca nu mai poate ala manca.
Ardellino..m-ai spart cu dormitul tau pai ia-ti fata o vacanta:((((((( Fata nu esti sanatoasa...cum sa nu mai poti?:((((((((Baga mare atunci cum vrei sa faci plozi?? Of ca-ti tai varful de nas rosu!!!! Si unde para ma-sii e lista aia cu date de nastere?
Iepumic...Bujo..ce documentar...ai vazut? Se poate gasi si pe youtube? Vreau si eu sa=l vad.
Pana maine va tucccccccccccccccc tare.
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza, poftiti la

Crisule, cred ca documentarul este "En el vientre materno" si il gasesti pe youtube. A fost pe National Geografic dat la noi dar pe youtube e numai in spaniola, sau cel putin eu asa l-am gasit (norocu meu ca stiu limba )In engleza se numeste "In the womb".
Cu nasitul iti povestesc eu pe mess iar Dana banuiesc ca are treaba si sepregateste de plecarea la Venetia nu cred ca a suparat-o nimeni.

everybody fara exceptie dar un special si apasat pt arde

camy, te astept cu sufletul la gura

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am inca un test pozitiv...a doua liniuta tot pala...dar e acolo!
Sunt topita de emotie...parca e un vis!

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

camy YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun, cel mai bun, sa ai sarcina usoara si cel mai sanatos bebe de pe pamant

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

am inca un test pozitiv...a doua liniuta tot pala...dar e acolo!
Sunt topita de emotie...parca e un vis!

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

abia am asteptat sa deschid PCul dimineata sa vad vestea cea mare felicitari cami draga! sa dea Doamne Doamne sa aveti un pui sanatos si o sarcina usoara si la termen!

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Camy deja plang ca proasta pe aici de emotie si ma bucur pentru tine....sa fie intr-un ceas bun,o sarcina usoara si un bb sanatos TUN.
Multumesc fetelor pentru urarile de ieri

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza !!

...Camy.....felicitari....sarcina usoara si bb sanatos.........ma bucur pt tine din tot sufletul....

Ursulina....nu sunt suparata.....si sunt pe aici prezenta...

Asteptand un ingeras!

Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne

Mergi la inceput