The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
herra spune:
azi la 11 am facut in sfarsit vaccinul...
de ce nu mi-ati spus ca le baga tot acul in picior?
i-am pus gheata de 2 ori, i-am dat niste nurofen si sper sa nu fie reactii...
piciorul se poate umfla mai tare pana maine?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
elyanne spune:
Eu i-am facut vaccin mandrei, miercuri... Nici o reactie... I-am pus gheata cum am ajuns acasa... I-am dat nurofen, 2,5ml seara, dimineata si iar seara.
Nu s-a intarit, nu s-a inrosit... nici o reactie aiurea...
A mea n-a protestat ... cica a ciupit-o tantarul
Noi am fost la vaccinat in gasca... si baietii... La baieti s-a inrosit si s-a intarit in dupa-amiaza aia... Dar le-am pus gheata in doua reprize si a trecut pana seara... Si la ei la fel... eferalgan seara, dimineata si iar seara...
A... si fara baie in seara aia...
Mada spune:
buna fetele, multumesc inca odata pentru urari.
cristina, ilincai i l-a facut in fundulet, asistenta mi-a zis ca e mare deja si ca o sa il faca in fund, n-am portestat si cred ca a fost mai bine. a marait nitel a spus 2 zile la toata lumea ca i-a facut dona doco( doamna doctor) injectie si gata. nu a avut nimic, nimic.
ea la nici un vaccin nu a avut reactii adverse.
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
nature spune:
Fetelor, despre ce vaccin tot vorbiti voi? Ca eu am cam fost cu capu' si sunt cam rupta de realitate....
herra spune:
e vorba de ultimul rapel la di-te-per (anti diftero-tetanus-pertussis); ultimul pana la varsta scolara.
Eliana, eu Nurofen ii dau cate 7 ml!
colac peste pupaza, dr de familie mi-a zis ca Vlad are cutia toracica cam putin dezvoltata! sa-l dau la inot si la gimnastica medicala!
ai vostrii ce circumferinta au?!
Eu
daniver31 spune:
buna la toata lumea
nature imi pare tare tare rau de pierderea suferita si iti doresc din tot sufletul sa ai puterea de a trece mai departe,oricat de greu este.
din maree lipsa de timp nu mai semnez condica pe aici dar asta nu inseamna ca nu mai arunc cate un ochi din cand in cand si nu sunt cu sufletul si inima alaturi de voi, toate si toti copilasii.va pup dulce dulce
noi suntem bine...eu cu munca ...danutz cu o mie de nebunii pe minut..ca orice copil...cand mai raceste cand se mai loveste....nu prea vorbeste ...dar se face inteles!este ffff sensibil-nu ii pot spune nimic ca imediat se supara...si mai nou:vrea bb!!!!
fug la nani ca sunt franta,va pup dulce si va doresc tot binele din lume.
CRISMIR spune:
NATURE
LORENA,condoleante!!!...,heheheh,simpatic tare mai puiul tau...si ce linistit e,wauuuuuuuu,si eu vreau un copil asa...hahaha,Doamne mai fetelor,al meu e teroare...deci, iar a intrat in crize din alea de urlat,sarit,tipat prin casa...el cica se joaca...eu uneori nu mai pot...azi m-a apucat plansul,nu ma mai inteleg cu el...are o energie fantastica...si eu cred ca cer prea multe de la el...hmmmmmm...sunt si obosita psihic cred....uffffffff,mie asa de drag ca nici la gradii nu vreau sa-l las full-time....cam asta e cu noi...in mare ,suntem bine,doar cu nebuniile copilariei...ma bucur pt voi ca sunteti bine cu urechiusele,sper sa-i placa puiului la gradii...al meu e super fericit...dar asteapta dupa cele 3 ore sa-l iau acasa,sa facem nanii impreuna
Avem si noi ceva POZE NOI,jos la semnatura!!!
A,era sa uit,fetelor aici nu se face nici un vaccin de la 2 la 4 ani,atunci iar facem ceva...ma mira ca in Ro se face la 2 ani jumate?...nu mai inteleg nimic...
Gata fug la nani ca deja e tarziu... la toata lumea si sanatate multa!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
danyce spune:
Lorena,condoleante! Stiu cam ce a fost in sufletul tau ca nu ai putut participa la inmormantare pt ca am trecut si eu printr-o experienta similara acum un an cand a fost inmormantarea unchiului meu si eu nu aveam cum sa merg.In astfel de clipe doare incredibil distanta, de fapt eu abia in asemenea momente o constientizez cu adevarat. Iti doresc multa putere! Aminteste-ti de clipele frumoase petrecute alaturi de bunicul tau cand erai mica!
Mirela, si in Olanda abia pe la 4 ani se face inca un vaccin, iar ultimul facut de Alma a fost cam pe la 1 an si 9 luni parca. Aici au altfel de reguli. O sa ma uit in carticica Almei sa vad ce vaccin a fost ultimul si care urmeaza abia pe la 4 ani ca nu mai stiu exact.
Noi ieri si azi ne-am distrat pe cinste. Am fost la Leverkussen sa ne intalnim cu finii nostri din Madrid (ei stau acolo, iar in Leverkussen sta mama finului, iar ea si-a sarbatorit ziua ieri)si sa le dam ocazia puilor nostri sa se mai joace impreuna.Ei bine, s-au jucat si ne-au alergat pe noi mamicile, au devastat spatiul de joaca pt copii de la restaurant,iar seara ne-am chinuit sa-i punem la orizontala ca ei inca se alergau la ora 22.30 (de pe scaun pe pat, de pe pat pe fotoliu si pe canapea si tot asa).
Alte noutati nu prea am, decat pozele mult promise. Asadar pozici din Romania.
Mai avem si cateva pozici de la petrecerea de ieri si de la plimbarea de azi aici.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
herra spune:
fetelor, va rog, va masurati si voi copiii?
oare Vlad are cea mai ingusta cutie toracica???
ooof!
Eu
Naty spune:
Neata fetelor!
Trec si eu repede sa va pup, nu a timp de nimic, sunt super stresata si ocupata.
Noi am fost tare bolnavioare, racite rau, Ioana atata s-a innecat intr-o noapte cu muci ca a si vomat, m-am speriat rau d etot fiindca voma si plangea in hohote, mi-era frica sa nu se innece. Am luat si eu raceala, am fost rau de tot.
Slava Domnului acum suntem mai bine, dar, colac peste pupaza, am aflat ca 3 copii care au fost la ziua fetitei prietenei mele, unde am fost si noi, au facut scarlatina
Am fost si suparata fiindca saptamana trecuta au murit tatii a doi colegi de-ai nostri . Joi am fost la inmormantare la unul dintre ei, mi-a fost asa mila de colega noastra, e singura - singura, o mai are doar pe mama ei. Nu are copii, nu e maritata, nu are frati/surori/veri, nci macar prieteni, noi, colegii am fost singurii care am fost langa ea. Azi e cealalta inmormantare la care nu pot sa ajung fiindca am un contract de semnat. Colegul nostru e, de asemenea, singur, fratele lui a murit acum multi ani, mama lui e grav bolnava, paralizata ... Trist.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI