The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 8
Andreea_si_Doru spune:
Herra nu stiu daca am masurat bine, dar cred ca are 51 cm. Vlad cat are?
Mirela te inteleg perfect! Si aici tot la 4 ani e urmatorul vaccin
Dana super super pozele! Distractie pe cinste ;)
Sanatate si numai bine!
Mai revin...
herra spune:
Vlad are 52 de cm (cutia toracica); atat are si circumferinta craniana.
dar are 1 metru inaltime si 14 kg!
ieri am cautat pe google niste grafice de crestere; din pacate nu este data si circumferinta toracica, doar celelalte 3 - inaltime, greutate si circ craniana.
conform carora, copilul meu e inalt, slab si cu capu' mare!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Naty spune:
Herra nu stiu cat are Ioana la cutia toracica.
La cap cred ca are vreo 49 cm fiindca i-am luat ieri o palarie pt. 50 cm. care ii e un pic larguta.
N-am mai masurat-o recent, dar as zice ca are vreo 97-98 cm. Si 13 kg.
Eu sunt disperata. Ioana a facut dimi un scandal monstru, nu a vrut sa ramana cu bona, a trebuit s-o iau la servici. S-a trezit vesela, cand a venit bona a intampinat-o si a vorbit frumos cu ea, apoi a inceput ca vrea sa bea laptele cu mine (in fiecare dimineata bea cu mine). Am stat cu ea si bona s-a ofuscat ca iar face asa, ca ea pleaca, s-a dus nervoasa la bucatarie. Cand a terminat laptele am trimis-o pe Ioana la ea sa-si ceara scuze ca a suprat-o, s-a dus copilul si asta i-a intors spatele. Asa ca fie-mea s-a enervat de tot si a refuzat sa mai stea vreo secunda cu ea, s-a pus pe niste racnete infernale, se agata de picioarele mele si zbiera "mami, nu peci a sevici, stai cu Nani, nu ma lasa ...". N-am reusit cu nici un chip s-o scot din starea asta. Am incercat sa-i explic pe indelete, am tipat, am incercat s-o fac sa se joace, nimic. Nici pe dinti n-am apucat sa ma spal. In cele din urma am imbracat-o si am luat-o cu mine. Noroc ca de la birou a vrut sa plece cu bona in parc...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andora spune:
Mai intai pup pe toti.. cu gandul am fost mereu alaturi de voi, tare rau imi pare de atatea vesti triste si ma rog sa fie bine si sa puteti trece peste clipele urate acceptand faptul ca orice lucru se intampla cu un anume rost.... Patricia, Lorena, Raluca va pup !
Herra eu chiar nu stiu cat are circumferinta toracica fii-mea, o s-o masor, uite eu am gasit aici un tabelut cu raportul PC/PT, si la 2 ani e 0.97... il pun la subiectul tau, pupic!
Raluca, sper ca acum sunteti bine... cam aiurea cu bona care se supara asa pe un copilas.... sa speram ca lucrurile vor merge inspre mai bine....
Robert si Alma, ce mai, ati crescut si semanati din ce in ce mai mult cu mamicile voastre... tare frumoase toate pozele, si cele de la plaja ale Mirelei si cele de la Paste ale Danielei, su-perbe!
Noi tot intr-o fuga, de colo-colo, va dorim sa nu va mai faca probleme vaccinuturile, Uca tot cam ragusita nitel, o sa mergem la vaccin peste 1-2 sapt.
Va pup, raman prin zona!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
herra spune:
Andora, multumesc, dar nu pot accesa link-ul; e acces restrictionat pentru ne-membrii?
cat e raportul la 2 ani si jumatate - trei?
si care trebuie sa fie mai mare - presupun ca toracele... la Vlad sunt egale!
Eu
roandre spune:
Herra, incearca inca o data linkul pt ca la mine merge.
La 24 luni este 0.97 iar la 3 ani este 0,95.
"Le rapport _périmètre crânien (P.C.)_
périmètre thoracique (P.T.)
s’inverse entre 6 et 12 mois
le périmètre crânien est d'abord supérieur au périmètre thoracique, puis il devient inférieur (voir le tableau ci-dessus)."
Vrem si noi un vot http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=769&from=top pt Alexia-dansatoarea!
danina spune:
Mihaela am votat o dansatoare de success.....
Bafta!
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
ana_a spune:
Buna seara fetele!!
Eu nu am mai reusit nicicum sa-mi fac timp sa scriu pe aici....dar de citit am citit aproape zilnic!
herra, uite ca de cand ai intrebat tu de circumferintele astea imi tot propun sa-l masor si eu pe al meu dar inca nu am reusit...
Stefan este bolnavior, luni dimineatza l-am dus la camin in regula, la servici toata ziua parca mi-a stat gandul numai la el, nu ca ar fi ceva neobijnuit...dar parca nu mai aveam eu rabdare sa ajung sa-l iau acasa si cand am ajuns acolo era rosu tare in obrajori si ardea ca focul, plus ca un copilas la zgariat pe nasuc si pe obraz. era speriat de injectii ...cica a fost asistenta sa-i consulte pe toti si le-a spus ca le face injectii daca nu stau cumintii...motiv sa ma enervez de sa ma iau la cearta cu doamnele de acolo...ufff nu inteleg cum pot fi atat de inguste la minte sa infrice copii cu asa ceva.
A fost suficient cat sa-mi trebuiasca mie 2 ore sa-l conving sa mergem la medic sa-l consulte
In fine...a facut asta noapte febra mare, ceea ce nu a mai facut de mult, nu am inchis un ochi toata noaptea.
Azi este mai bine, are gatul rosu tare, nu mananca mai nimic, dar zic eu ca febra mare a trecut, si o sa treaca si gatuletul.
In rest suntem ok, de cand merge la camin este mai cuminte, mai calm, cred ca acolo isi arde mai toate energiile, am ajuns la concluzia ca nebuniile de pe strada se datorau faptului ca vrea mereu sa fie in centru atentiei, sa atraga atentia celor din jur, in special a copiilor. Cu rabdare le scoatem la capat pe toate.
Este foarte dragastos si iubicios, toata ziua imi spune ca "eu te iubesc pe tine!" pe tati il cam da la o parte cand e vorba de dragaleli, ii spune ca el nu e mami...cumva a asociat ca pe mami o iubeste, adica o pupa si o strange in brate si cu tati se joaca, construiesc, repara masinile stricate, fac trenulete si alte treburi dastea
Cam atat despre noi.
Va pup si sa auzim numai de bine!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
herra spune:
Ana, si nu te suna nimeni cand face copilul febra? of-of...
am votat pentru Alexia!!!
Eu
danina spune:
Astazi facem si noi vaccinul sper sa nu avem probleme. Ieri a fost ziua mea si am obosit carand la platouri si toate cele insa m-am distrat, iar casa imi e plina de flori.
Am pus si eu cateva pozici mai recente, ca ne tot bat prietenii la cap cei dinafara ca le e dor de Didi si m-am gandit sa vi le arat si voua POZE NOI
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA