The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
danina spune:
Patrice sunt alaturi de tine si ca si celelalte fete si regret ca treci prin ceva atat de trist.
Pana acum nu am spus aici, insa o buna prietena de-a mea, de altfel preoteasa in ziua de Craciun a nascut un baietel care a trait cateva ore si asta pt ca abia in luna a 9 -a la inceput au descoperit ca are nu stiu ce malformatie la creeier. A fost cumplit insa singura s-a imbarbatat, ea fiind si f credincioasa a zis ca daca asa vrut domnul asta e, iar daca descoperea mai devreme suferea si mai mult. Se gandeau sa il botezam noi, asa ca am avut si eu vreo sapt de plans non stop, dar cand am vazut cat e ea atat de tare parca mi-a dat curaj si acum incearca din nou sa ramana insarcinata si sa vada care ar fi fost cauzele.
Multa putere si speranta.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
danina spune:
MADA LA MULTI ANI cu intarziere si de la mine, numai dragoste si fericire in viata.
Poze 2006 DIDIUTZA
anielas spune:
MADA LA MULTI ANI si de la mine cu scuzele de rigoare pentru intarziere...multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Naty spune:
Neata!
Ieri am avut si eu liber, a fost tare bine sa stau acasa, insa Ioana e racita rau de tot si, in consecinta, super maraita, m-a capiat!
Saracuta de ea, plangea aseara ca ii vine sa stranute! Ii curs si ochisorii, o doare si burtica, offff
Azi dimineata am fugit la servici inainte sa se trezeasca fiindca altfel nu m-ar fi lasat sa plec, luni a plans doua ore cand am plecat iar ieri n-a vrut sa ma lase nici pana la magazinul de la parter sa iau servetele de nas.
Fug ca am treaba muuuulta.
Pupici
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Lucia spune:
Dragi mamici, nu vreau sa va intristez dar imi doresc din suflet sa o imbarbatez pe Patrice si sa-i aduc o raza de soare in sufletul ei parjolit de durere. In anul 2004 am nascut si eu un baietel, o frumusete de 4 kg, care la cateva ore de la nastere s-a invinetit. Dupa ce a fost pus la oxigen s-a descoperit ca are transpozitie de vase mari, adica venele principale care duc sangele la plamani sa fie oxigenat erau inversate si sangele lui nu se oxigena. Din momentul acela a inceput o lupta contra cronometru cu cautat de solutii salvatoare. Toate itele se defaceau si ajunsesem pana la ministrul apararii de atucni care ne dadea un elicopter sa mergem in Italia sa-l operam. Micutul nu a rezistat si dupa 11 zile de viata pe acest pamant a plecat in ceruri, ca ingeras, nevinovat si red cu ardoare ca vegheaza de acolo asupra familiei lui. In sufletul meu indurerat de cand am aflat de malformatie am simtit ca Dumnezeu mi-l va lua; nici o secunda nu am crezut ca se va face bine. Nici nu am putut sta prea mult pe langa el fiindca durerea ma sfasia cand ma gandeam ca va pleca de langa mine. La doua luni dupa nasterea lui am ramas din nou insarcinata si am nascut un baietel perfect sanatos. Am trecut prin momente cumplite insa Dumnezeu m-a intarit si mi-a daruit un inger si un copilas deosebit in acelasi timp. Imi doresc din suflet sa gasesti si tu puterea sa treci peste aceste momente grele, care te intaresc si te fac mai bun. Te asteptam sa ne spui din nou ca vei fi mamica iar bunul Dumnezeu iti va darui atunci cand nu te astepti un alt copilas.
danina spune:
Raluca sanatate Ioanei si a mea cred ca o ia din nou, mai ales ca ieri cand batea vantul ala nu o mai scoteam de la masinute din Herastrau. Imi e groaza ca eu iar plec azi si ma intoerc vineri noaptea, ea ramanand cu bona si tati.
In weekend se cununa finii mei civil iar pe 19 mai sunt nanasa asa ca dau tare cu apartamentul sa fie gata pana atunci ca vom pleca de la mine .
Va pup si o zi frumoasa chiar daca e ea mai mohorata.
Poze 2006 DIDIUTZA
danina spune:
Lucia trista intamplarea ta insa Domnul ti-a dat un alt print, stiu ca pierderea suferia inca mai e undeva acolo, insa acum poti sa te bucuri de alta mandrete. Sanatate la baietel si mult noroc in viata.
Poze 2006 DIDIUTZA
lorena_andreianu spune:
Va pup si eu fetelor.
N-am mai intrat de ceva vreme... Bunicul meu a murit saptamana trecuta... am avut cateva zile in care nici nu mai stiam de mine... Mi-a fost foarte greu caci nu aveam cum sa ajung asa repede macar la inmormantare... si de aici de departe in afara sa ajuti cu niste bani mai mult nu poti face... Era singurul meu bunic... E al treilea an la rand cand avem necazuri din astea...
Mada, LA MULTI ANI! scuze de intarziere! Pupici tie si familiei.
Mirela, ma bucur sa te mai citesc, chiar daca doar bagi capul un pic. Cum ii merge lui Robert-saritorul la gradi?! Fiu-meu e OK cu urechea acum. Din februarie n-a mai avut nimic-nimic. Sper sa nu mai avem probleme. Voiam sa-ti zic ca otitele se fac ca nu sunt curatati la nas. Noi i-am luat un instrument de scos mucii. Electric. Nu ala de se pune la aspirator. E ceva de genul termometrului de ureche, doar ca se baga in nas si aspira. E foarte practic si ne-a scos din mare bucluc.
Am fost sa-l inscriem la camin, la grupa mica. Incepe pe 30 august. I-a placut incinta... speram ca va fi mai bine anul asta... Program de la 8.30 la 16.30
In we asta prelungit am fost la plimbare intr-un parc de distractii, fiu-meu nici n-a vrut sa se joace... nici macar in masinute sa se urce... Avem si cateva poze aici.
Va pup pe toate.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
herra spune:
Mada - LA MULTI ANI si din partea noastra! cu intarziere dar din toata inima!
Lorena - condoleante.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
nature spune:
Lorena, condoleante! Cred ca e cumplit sa nu poti macar sa fii alaturi de familie in astfel de momente....
Lucia, o istorie infioratoare, ce trebuie sa fi fost in sufletul tau.....Noroc ca ai avut repede un alt BB....Iti multumesc pentru gandurile tale bune....
Toate ati fost minunate, chiar daca am intrat mai rar mi-a facut bine sa vad ca va ganditi la noi.Eu sunt intr-o perioada " de piatra", ma gandesc tot timpul la tot ce a fost dar nu mai pot sa plang. Apoi ma loveste brusc plansul si mai rau e daca sunt la serviciu....si aici toata lumea e f draguta, nu mai stiu ce sa imi faca sa imi fie bine, unii nu stiu insa nimic, ma vad si ma intreaba cum mai e cu sarcina ( mai ales ca daca stau pe scaun nu se vede ca nu mai am burtica, si astea sunt niste momente foarte grele...).
Intre timp incerc sa aflu cat mai multe despre ceea ce se face in \Romania despre Sindr Down, sunt cateva asociatii, mai bine sau mai slab organizate, toti se orienteaza catre ceea ce se poate face odata ce ai un astfel de copil, si intre timp se nasc alti si alti copii bolnavio, pt ca mamicile nu stiu ce sa faca, ce analize, ce teste si cand sa le faca....partea de informare e varza....poate ca din toata nenorocirea asta o sa iasa si ceva bun, am o multime de idei si de drumuri pe care pot apuca, dar sa vedem de ce voi fi in stare ....
Raluca, voi tot racite sunteti, mama draga? Va doresc multa sanatate!
Elyanne, tu cum te descurci?
Va pup.