The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mi-am adus aminte - vroiam sa va zic cat de atenta e Ioana sa nu se poarte cineva urat cu mine. Daca ridica careva vocea la mine imediat il cearta "nu ceti a mami!", vine la mine si ma ia in brate si-mi zice "hai, vino a nani, ale nani g`ija de tine!". Iar daca respectivul insista se pune pe plans ...
Acum 2 seri l-am enervat pe tata si dupa aceea l-a suparat si ea. Dupa un timp vine tata la noi.
Ioana: "Babu, esti supa`at?"
Tata: "da, sunt suparat si pe tine si pe maica-ta"
Ioana ramane foarte uimita, proceseaza si dupa putin timp zice: "nuuu, asta (adica eu) e cuminte, nu supa`a pe nimeni"
Tata: "ba m-a suparat ca vorbeste urat"
Ioana: "nuuu, Babu, micuta (asa imi zice ea, micuta) nu vo`beste ulat, vo`beste f`umos, nu fii supa`at pe ea, fii pe nani mai bine"

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! pentru prietena mea MADA sa fii fericita , iubita si sanatoasa sa o poti creste pe Ilinca si poate te hotarasti odata si pt un fratior sau o surioara pt Ili. Te pup mult si poate diseara ne intalnim sa te sarbatorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor,

va multumesc pentru gandurile voastre bune, eu nu am mai intrat aici ca nu am mai avut putere.raluca v-a mai scris de noi, eu nu pot decat sa tac sau sa plang. Nu e moment in care sa nu ma gandesc la Matei, la cat de frumos ar fi putut fi totul si la cat de fericiti am fi putut fi,ma uit la Ilinca si parca lipsste cineva din cadru, o tin in brate si simt ca l-am tradat pe Matei, cu o zi inainte de avort am fost la eco si ii batea inimioara normal...Stiu ca am luat singura decizie normala, ca altceva nu am fi putut face, ca l-am fi nenorocit in primul rand pe el, daca am fi decis altceva, ca vietile noastre ar fi fost nenorocite, ca Ilinca ar fi suferit, stiu toate astea, dar nu ma pot opri din plans.

nimic nu mai e la fel.incerc sa nu ma gandesc la nimic si nu reusesc, imi curg lacrimile fara sa fac vreun efort, ma intreb de unde atatea lacrimi...nu credeam ca poti sa plangi fara sa te opresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

o parte din mine plange alaturi de voi.

am citit si ce le-ai sfatuit pe fetele de la subiectul "triplu test".

ma rog pentru voi.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Patrice
Suntem alaturi de tine... si ma rog sa puteti trece peste pierderea suferita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI MADA! si multi de la noi!

PATRICE,si va doresc sa treceti cat mai repede peste aceasta enorma pierdere!

LORENA,mai mai ce frumusei sunteti voi... pt puiut si multa sanatate!!!...sa inteleg ca e mai bine cu urechiusa?

la toata lumea si sanatate multa!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata, muultumesc frumos pt urari.
eu lucrez azi, s-ar putea si maine asta e.

Patrice m-am gandit ff mult la tine, iti doresc sa trec mai usor peste aceasta drama, sa te refaci fizic dar si psihic cat mai repede!

Sora mea a nascut la 6 luni un baietel, Teodor, sanatos dar ff mic, nu a trait decat un sfert de ora. A murit la ei in brate, o adevarata tragedie, a fost declarata nascut viu, are certificat de nastere si de deces. La un an jumate dupa, a nascut baietii gemeni sanatosi si voiosi. Este ff dureros si acum dupa 9 ani. Va imbratisesz si iti urez refacere usoara!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

MADA, LA MULTI ANI!

Patrice suntem alaturi de voi si ne rugam sa uitati, sa puteti sa treceti peste asta.

Ioana mea iar a racit ... m-a innebunit cu racelile astea!

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Patrice cred ca e cumplit prin ce treci. Sunt sigura ca oricate argumente logice ti-ai aduce suferi ingrozitor si nu-ti poti reprima sentimentele. Si ma gandeam - poate ar fi bine s-o duci pe Ilinca la mama ta pana reusesti sa te mai linistesti. Fiindca ea iti simte durerea si nu poate s-o intelega si sufera si ea.
Sa nu incerci sa iti imaginezi ca ar fi putut fi altfel, ca ai fi putut sa alegi cealalta varianta. Nu ai fi putut. Cred ca nimeni nu ar fi facut-o.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Cu mii de scuze pt intarziere, ii urez si eu lui Mada La multi ani fericiti, sanatosi si numai cu impliniri pe toate planurile!
Patrice, ma doare durerea ta. Atata tristete emana din randurile tale, incat nici nu poti sa-ti infranezi lacrimile.Cel putin eu nu pot. Ma rog sa-ti fie mai bine, ca viata ta sa revina la normalitate cat de curand, sa poti trece peste aceasta pierdere. Imi inchipui cat de cumplit poate fi, dar o ai pe Ilinca si stiu in adancul sufletului ca ea te va ajuta sa depasesti momentele acestea. La fel ca Naty, nici eu nu cred ca altcineva ar fi ales alta optiune daca era in locul tau. Nu ai de ce sa te invinovatesti. Tu nu ai tradat pe nimeni, natura te-a tradat pe tine, ti-a dat o astfel de lovitura. Iti doresc putere si sufletul mi-e alaturi de sufletul tau incercat.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput