The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare din noapte...
MI-a fost si greu sa mai intru, ma tot gandesc la Patrice si prin ce a trebuit sa treaca, mi se rupe inima... Doamne-ajuta !

Sa sintetizez ca e si tarziu.... vaccin nu am facut, dupa 2 ore de alergat cu copiii la coada am intrat si cica inca mai haraie in piept fiindca tot tuseste de la mica raceala de acum o saptamana, am amanat vaccinul pentru luna mai..... deocamdata sa-i mai dam echinaceea... dar cand ma gandesc ca ea dimineata cand era racoare avea cel mai mare chef de vorbit/plans afara in drum spre gradi - la care se adauga statul pe jos acolo -mi se pare orice cam apa de ploaie.
Maxima sanatate puilor bolnaviori!!!!
MIhaela.... fara cuvinte, ai doi ingerasi acum cu ochisori ca cerul... iar cel mic mi se pare ca seamana cu tatiii... pup dulce toti trei!
Raluca, cum mai e Nanusha? Sa va treaca repede...
Noi mai nou din seara asta cand facem pipi cica ne ustura.... sa vedem daca mai e asa si maine...
Ana, grea treaba cu ascultatul, pe strada si noua ni se intampla deseori sa ii strigam sa stea si ea ioc, in rest nu se da in spetacol dar depinde ff mult cu cine e. Am observat ca pedepsele privative de acivitati/jucarii preferate sunt cele mai cu efect, bataia o invata doar sa dea si ea iar pusul la colt are efect bunicel. Iar recompensele mai rarute sunt tinute minte chipurile, adica azi trambita peste tot ca a primit de la mami fustita cadou fiindca nu a plans la gradinita. Aici am bila neagra, stiu, dar macar o sa vad maine daca tine minte ca daca va plange fustita i se va confisca. Bafta mare.... Danyce tre sa ai muschi seriosi la atatea ridicari de d-soara+produse pe la casa de marcat, hai ca m-ai facut sa rad...
Despre GRADINITA... pai noi avem in vizor gradinita 217 parca de pe Brasov insa teroare mare cu inscrierea, se zvoneste ca la momentul inceperii inscrierilor va exista o lista de preinscrieri de care noi nu stim nimic... stie cineva cum se ajunge pe aceasta lista sau daca ea exista???? Intrebare retorica....

Cu scuze pt incoerenta inchei abrupt fiindca pic de somn.... pupici tuturor ingerasilor... vise frumoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Patrice imi pare ff rau de ce am aflat acum, iti doresc multa putere sa treci peste aceasta grea incercare.

Danyce am ras de numa la nazbatiile Almei. Cred ca cei din seria asta sunt un pic mai nazdravani pt si eu o includ pe Dia mea pe listuta obraznicutilor.

Mihaela ce repede mai creste Andrei si ce frumos s-a facut,iar de Alexia nu mai zic cu ochisorii aceia o manaci nu alta.

Noi inca la Piatra Neamt ne-am prelungit munca aici nu mai termina astia odata cu zugravitul si mi-au dat si un pret de dau pe spate asa ca acum reflectez daca o sa pot sa il mobilez complet.

Cu gradinita eu stiu unde as vrea sa o dau , e o gradinita la cotoceni Ada Kid.... insa nu stiu daca de acum, al meu insista sa o dau aici in Piatra Neamt macar un an sa mai scapam de Calea Mosilor si chiar ma gandesc serios.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

Mihaela-multa sanatate Alexiei..vad ca are febra mare mititica

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.

Andora-sper ca astazi sa nu va mai usture.

Ana-se pare ca Ina mea e ff cumintzica..de obicei ma inteleg usor cu ea..de fiecare data ii explic ce am de gand sa fac, iar daca nu vrea ma vede suparata si imediat cedeaza...e foarte sensibila la faza asta..de fapt seamana cu mine..nu suporta sa fie cineva (mai ales eu) suparat pe ea. Uneori am impresia ca e prea cuminte si prea matura pentru varsta ei.

Noi tot racite...acum tuseste tare..azi noapte a fost un chin..ff rau a dormit..si colac peste pupaza a visat urat si s-a trezit tipand si nu a mai vrut sub nici un chip sa doarma la ea in camera...si nici sa adoarma..ca cica nu vrea vis ca iar vine sarpele

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

quote:
Originally posted by Naty

Sunt cam suparata ca Ioana, care-i constipata de fel, a facut ieri kk cu urme de sange. Am vorbit cu doctorita de familie, zice ca sunt hemoroizi si sa o ung cu o crema "corticon" sau cam asa.
V-ati confruntat cu aceasta problema?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Incearca sa folosesti Unguent cu muguri de plop. Il gasesti la plafar, sau la magazinele naturiste si e minunat. E pt. hemoroizi si fisuri anale.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Noi mergem de un an la cresa de stat unde o sa mai mergem inca un an de acum incolo.

Vaccinul de 2,5 ani l-am facut acum o sapt.Reactii: urlete, tipete, plans, febra pana in 38,5 cred (nu i-am pus termometrul), umflatura si roseata local desi am pus compresa rece si masaj local, si nurofen pt. durere inclusiv noaptea pe la 1 cand s-a trezit sa mi se planga ca "mi-a facut doamna atitenta injectie". Si au mai durat maraielile vreo 3 zile (mai rau ca o baba se tanguia) dupa care a venit alta buba, asta la genunchi, si am uitat de vaccin.

Ana_a asa e si fi-mea, numai contra face. Am inteles ca acum e mica adolescenta la rebelii astia mici si carcotasi. Asa ca... multa rabdare. Si daca gasesti asa ceva sa imi spui si mie sursa ca tare am nevoie si eu de rabdare.

Mergi la inceput

Patrice multa putere ca sa treci peste momentele astea dificile iti doresc. Altceva nu am ce sa zic, durerea vastra este prea mare ca sa o pot alina in cuvinte.

Multa sanatate puiutilor bolnavi; si noua sa ne treaca mucii, mama lor de mucica m-am saturat de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multa sanatate lui Inush si celorlalti bolnaviori!

Iulyp multumesc pentru sfat, o sa cumpar unguentul.

Andora merci, e bine Nanusha acum.

Lucia eu o dau la gradi particulara si nu caut in Dr. Taberei pentru ca noi vrem sa ne mutam pana la sfarsitul anului de acolo si, in plus, tata o sa fie cel care o ia de la gradi. Am cautat in Cotroceni, asa ne e cel mai convenabil, o pot duce eu dimineata (am biroul in Cotroceni) si o ia tata la pranz.
Ma gandisem initial la Olga Gudynn, dar am auzit si lucruri neplacute, au foarte multi copii de vedete si pe ceilalti nu prea ii baga in seama. Oricum, ramane o varianta.
Mai e o gradi chiar peste drum de biroul meu, tre sa ma interesez ce-i cu ea.
Si acum, recent, mi-a traznit s-o dau la Cambridge. Dezavantajul e ca e cam departe de casa. Avanataje sunt insa o gramada, am auzit de la mai multe persoane ca e cu totul altfel decat alte gradinite, nu vezi copii batandu-se aruncand unii in altii cu obiecte, zbierand (ceea ce mie mi se pare excelent fiindca pe Ioana orice lucru de genul asta o sperie, ea e prietenoasa dar in preajma copiilor agresivi se retrage si vrea sa plece). Nu sunt primiti la gradi copii bolnavi (adica daca duci copilu cu nasul curgand si tuse ti-l trimite inapoi pentru a nu imbolnavi si pe altii). In plus invata engleza cu profesori britanici.
Hai ca m-am lungit ...

Ana nici Ioana nu asculta, am incercat toate metodele in afara bataii (cu care nu sunt de acord). Am trimis-o la colt, i s-a parut joaca, am inchis-o in camera, s-a dat cu acpul de usa pana am deschis, am tipat, nici un rezultat, i-am promis marea cu sarea, la fel. Chiar am incercat metodata Danielei de a face ca ea - tot nimic.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Salutari fetelor!

V-am tot citit dar nu am scris in ultima vreme.

Voiam sa-i spun lui Patrice ca am fost alaturi de ea cu gandul si sper sa revina curand printre noi.

Despre ce vaccin vorbiti?! Noi ultimul l-am facut in iulie trecut si pana la 6 ani nu mai avem niciunul...

Am vazut poze de copii frumosi si mamici... eroine! Mihaela, Eliana, Ioana... si celelalte mamici "duble"( care nu-mi vin in cap acum, dar care va stiti), va admir! Tot respectul! Noi abia facem fata cu unul... si voi...

Caci vorbiti de mutre... si fiu-meu face. De obicei intreaba daca e voie, dar cateodata chiar face cum il taie capul (ex: la cumparaturi, sau cand vrea el ceva in mod deosebit) dar nu renunt... ii spun o data de doua ori ca nu e voie si apoi face cum vrea el, evident, si ma vede ca sunt suparata si nu-l bag in seama si vine la mine in brate si se miorlaie...

E foarte sensibil si la certuri. Daca ii spun ceva pe un ton mai ridicat sau daca sotul ii zice ca nu e voie sa faca ceva imediat se pune pe plans si ma cauta cu privirea... dar nu-i dau satisfactie ci doar ii explic ca nu e bine sa faca una-alta (pt care e certat) caci e un lucru rau sau se poate lovi, etc...

Dar de regula rar sa faca mutre. Dar face!

Cat priveste gradi, stiti ca noi suntem la program redus, adica doar 2 zile pe sapt. Din septembrie aici incepe scolarizarea (gen camin) si are program zilnic de la 8 la 16. Sper sa mearga mai bine ca anul acesta, adica sa nu mai fie atat de bolnav, ca-mi iau campii!

Mai avem si noi poze noi: aici sau aici.

Va pup, numai bine!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Lorena-sunt superbe pozele voastre..mai ales cele de la gradina japoneza...m-ai terminat cu ele..si e asa dulcic sufletzelul mic sufland in papadie

Naty-ce e cu Cambridge? eu pana acum nu stiam ca au gradinitza

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Lorena super pozele!

Aniela da, au gradinita, nici eu nu am stiut pana nu mi-a zis o cunostinta ca o da pe fiica-sa. Au si site, taxele nu sunt mai mari decat la alte gradi particulare, insa inteleg ca nu se compara cu nimic la conditii. Astea-s din auzite, eu n-am fost acolo, dar intentionez sa dau o tura cat mai curand. Iti zic mai multe pe mess daca te intereseaza.

Noi am fost ieri la ziua de nastere a fetitei unei prietene, la un loc de joaca. Ioana a fost in culmea fericirii, cand am ajuns de la servici ma astepta, a sarit pe mine "mami hai sa me`gem a se`ba`e. V`eau sa sal (= sar). sa ma imb`aci f`umos, ca o p`intesa ..."
Acolo am avut placuta surpiza ca a vrut sa ramana in grija supravegetorilor (locul de joaca e la et. 2, se papa la 1 iar parintii stau la parter). Data trecuta cand a fost a trebuit sa stau protapita langa ea, nu m-a lasat sa plec nici un minut si acum a stat numai singura! M-am dus la un moment dat sa vad ce face, coborase la et. 1 si statea la masa cu copiii, manca singura ... iar copiii erau toti mai mari de 5-6 anisori!

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput