The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 3
mina spune:
Ne rugam si noi pentru Patrice sa treaca peste incercarea asta. Nici macar nu imi pot imagina cat de greu poate sa fie.
Despre gradinita: Eu am optat pentru una particulara (pentru ca la stat oricum nu mi-l primea inainte de 3 ani). Peter Pan se numeste. Este mica, intr-un apartament de bloc (asta ar fi un minus) dar este compensat prin amabilitatea, profesionalismul si entuziasmul educatoarelor si ingrijitoarelor de acolo. Una peste alta sunt ff multumita.
Herra, poti alege o gradi particulara unde micul dejun (sau poate se numeste gustare) se serveste la ora 10, si consta in pachetul dat de mami. In felul asta ai control asupra celor mancate. Pe de alta parte, ca sa te incurajez, vizigotu nu a executat NICIODAT tulburari digestive de cand e la gradi (si papa masa de pranz si gustarea de dupa somn acolo). Ceea ce imi convine este ca meniul este in fiecare zi altul ceea ce daca il tineam acasa nu reuseam sa ii ofer.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
roandre spune:
Offf, cat de mult am sperat si am crezut ca totul va fi bine cu Patrice si micutul ei! Acum nu pot decat sa-ti doresc putere sa treci peste incercarea asta si Ilinca sa-ti aline durerea!
Vaccinul de 2 ani jumate la noi a fost ok...i-a spus asistenta sa se uite sus dupa nu stiu ce minunatie si cand a intepat-o i-a replicat ca a fost un tantar si n-a plans mandra deloc.
Cu gradi...eu o s-o dau din toamna la una de stat de langa blocul meu. Sper sa reusesc s-o inscriu la ce nebunie e cu inscrierile astea.
In alta ordine de idei eu sunt pe cale sa ajung la nebuni cu Alexia. De Paste a fost racita destul de rau de am luat-o si eu si bb mic. Saptamana trecuta a avut un puseu de febra dar dupa cateva antitermice a trecut totul fara urme. Ieri am luat-o pana la magazin sa-mi cumpar costum pt botez si la o ora dupa ce am plecat de acasa a facut brusc febra. De ieri o tine continuu in febra, cu antitermic la 4 ore si degeaba. Acum are 39.3 si nici un alt simptom. Cum o scot putin afara cum raceste...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Si sambata avem botezul si ma rog la Doamne-Doamne sa nu ia raceala si bb mic acum caci asta mai imi trebuie.
Am mai incarcat cateva poze cu puiutii mei mici AICI .
Pupici
Naty spune:
Neata!
Mihaela sa nu-ti fie de deochi, frumosi copii mai ai ... Alexia e una din preferatele mele de cand era micuta de tot, iar acum iti spun sincer ca mi se pare unul din cei mai frumosi copii de varsta lor. Iar bb Andrei ii calca pe urme, e tare dragut. Bravo!
Vad ca numai Herra e nehotarata ca mine ... Mai astept si alte pareri.
Eu chiar nu stiu daca sa o dau (la program scurt, oricum, fiindca vorba Herrei, toate activitatile au loc dimineata).
In plus, am in cap vreo trei variante de gradi si nu pot sa ma hotarasc la care s-o dau.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
herra spune:
Mihaela, multa sanatate va doresc!
i-ai facut ceva analize - hemoleucograma (eu i-am facut din deget), exudat? scaun?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Lucia spune:
Raluca ce variante de gradinita ai ? Si eu m-am gandit sa-l duc pe Stefan din toamna si sunt in perioada de prospectii. Acum am sunat la gradinita de langa mine nr. 41 si am inteles ca este o mafie originala pe acolo.
roandre spune:
Herra, nu i-am facut analize...ma gandesc cu groaza sa ma duc si azi cu ea la dr pt ca numai ce vede unde opresc masina si se pune pe urlat...nu vrea sub nici o forma la dr!
Naty, multumim frumos! Pupici!
anielas spune:
Neatza dragele!
Mihaela- mandretile tale ..sunt minunati sufletzeii tai
Multa sanatate Alexiei.
Raluca-sieu sunt in faza de prospectare pt gradi..eu as vrea sa o dau in pricipiu la gradi de stat..program lung...dar din pacate se pare ca e ff greu sa prinzi un loc..asa..fara pile
Si Inu meu e un pic bolnavioara...nu mai fusese de mult..dar se pare ca vremea asta e prielnica racelilor
Pupici dulci
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
elyanne spune:
Noi o sa mergem la gradinita (de stat) din toamna, program lung... sper eu ... sa vedem daca vrea si ea.
Merge si acum acolo... dar in vizita sa zicem... Merge la gradinita unde lucreaza soacra mea, de la 9 - 9:30 pana la 13:30... Dar nu vrea sa stea intr-un loc. Intra in toate salile... mai tipa pe hol dupa ma'sa mare cand o apuca... bantuie prin toata gradinita.
Sper ca la tomana sa intelega ca nu mai merge asa... Daca nu, schimbam gradinita.
Vreau program lung pt. ca am inteles ca mananca f. bine cu ceilalti copii, fara mutre si talente... si de multe ori vrea sa manance singura. Acasa se intampla mai rar treaba asta. Si pe mine asta ma intereseaza in primul rand... sa manance... ca m-a innebunit cu talentele.
Si eu am inteles ca e mare nebunie cu locurile la gradinite. Sunt locuri foarte putine la grupele mici, pt. ca trebuie sa primeasca cat mai multi copii la grupa pregatitoare (care e obligatorie) si atunci mai reduc din celelalte grupe, ca sa aiba sali si educatoare suficiente pt. cele pregatitoare...
Noi avem noroc cu soacra mea mare ca lucreaza acolo... si avem locul asigurat
ana_a spune:
salut si de la noi!
sanatate multa puiutilor bolnaviori!Ne numaram si noi printre ei...acu 2 saptamani a avut o repriza de tuse+mucisori care au trecut usor in schimb de ieri tuseste din nou, de data asta mai tare si mai urat, aseara tusea chiar urat de tot...febra nu face decat un 37,7 in funduletz, ne iese si o maseluta care il face mai marait si mai morocanos...asa ca este acasa cu soacra, saptamana asta nu merge la camin, si acum dupa ce ies de la munca mergem la medic sa ne asculte putin la plamani.
Succes in luarea deciziilor referitor la camine/gradinite!!
Am si eu o intrebare, cum va asculta copii vostrii?
as vrea sa discutam putin pe tema asta...eu simt ca Stefan ma depaseste...nu ma asculta mai de loc, daca i se pune pata sa faca contra...ma nenoroceste de-a dreptul....
Nu stiu cum sa-l mai iau, ieri l-am amenintat ca-l bat...dar din pacate sau din fericire...nu stie cum vine treaba asta cu bataia...mi-a mancat toti nervii...eram si obosita de la munca si el avea chef de prostioare....pe strada ma refer, nu merge de manuta, se tranteste pe jos...vrea de-a busilea pe trotuar, se taraste pe toate rampele de la magazine ca si pe topogan...de regulaeste cuminte, sa nu va inchipuiti ca este un copil rau...doar pe strada face figuri de genul asta, am impresia ca el se joaca cu mine...si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca eu nu glumesc cand ii spun sa stea langa mine, sa mearga de manutza, sa nu se tarasca pe jos...etc...
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
danyce spune:
Of, ce rau imi pare de Patrice!Sa-i dea D-zeu multa putere sa treaca peste suferintele de acum!Sunt sigura ca Ilinca o va ajuta sa-si recapete optimismul.
Herra, sanatate multa lui Vladutz! Iti tin pumnii sa gasesti o gradi potrivita pt el.
Mihaela, sunt superbi copilasii tai!Sa-ti creasca mari si sanatosi, ca in rest i-a inzestrat Mama Natura.Sanatate Alexiei!
Eliana, cum te descurci cu 3? Te ajuta macar cineva cu ei? Eu inca nu m-am hotarat cand sa ma apuc de BB2 tocmai ca nu prea am pe cine conta pe termen nelimitat, doar pe sot serile si pe cresa in tp zilei (aici se reincepe serviciul dupa 3 luni)...dar pozele cu tine radiind de fericire langa cei 3 pui ma fac sa cred ca e mai usor decat mi se pare si ca poate as gasi solutii. Nu ma mai uit la pozele cu mai multi copii (si ale Ioanei - Pufy- ma dau mereu gata) ca intru la idei . Mai astept pana la vara, cand imi renegociez contractul cu firma si apoi vedem noi.
Ana, Alma e o d-ra taaaare "ascultatoare", adica imi scoate peri albi uneori, are o personalitate puternica si face tot posibilul sa-si atinga tinta. La supermarket isi face singura cumparaturile, adica ia produsele ei preferate de pe raft (lapte cu ciocolata, chec cu stafide pt micul dejun si pate de pui) si se tot duce cu ele afara, inainte sa apuc sa le platesc. Nu are rost sa-ti spun ce taraboi am cu ea. O duc pe sus cu tot cu produsul "cumparat" la casa sa-l poata scana vanzatoarea si sa-l platesc (in tot acest tp ea isi tine achizitia strans in brate, protesteaza si da din picioare). Asta e doar un minuscul exemplu de copil "cuminte", care (ca sa-ti raspund la intrebare)...intr-un final ma asculta (dar trebuie sa fiu extrem de diplomata si cu un pas inaintea ei, adica sa-i ghicesc intentiile, sa-i anticipez actiunile).
Si pt ca tot pomeneai tu de "copil rau", vreau sa spun ca eu nu cred in asa ceva : adica nu exista copii rai. Toti copiii sunt buni, atata ca unii sunt mai zvapaiati sau incapatanati, ca ai nostri.
Un pont, poate te ajuta: cand exagereaza mademoiselle cu tipetele, ma stramb si eu si o imit pana i se pare caraghios si inceteaza, dar nu fara sa adauge mirata "ce face mama asta?/ ia uite ce face mama!" (wat doet mama nou???)
Pozele am inceput sa la incarc, dar nu va zapacesc inca cu ele, o sa va dau un link dupa ce le pun si pe restul (maine cred).Va pup si sper sa citesc vesti frumoase.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei