The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ana multam de idee, super! Sa vedem daca merge...
Danyce tare dragute boacane, bine ca mami are sange rece si inspiratie de moment... Sa te auda Dumnezeu si sa primim numai vesti mai bune...
Va pup din inima pe voi si pe sufletelele mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Vin din nou cu vesti proaste despre Patrice.
Din pacate rezultatele de la Viena au confirmat rezultatul din Bucuresti. Le-a primit joi dupa masa si vineri s-a internat la Municipal unde i s-a provocat travaliul. A fost infiorator, a durat 17 ore cu contractii groaznice. Acum s-a sfarsit, ieri era bine (fizic), azi iese din spital.

Sa ne rugam pentru ei sa treaca peste asta si sa poata sa priveasca inainte.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza ziua de nume!
Un special pentru Inush si mamica ei si unul pentru Georgiana.

Sunt cam suparata ca Ioana, care-i constipata de fel, a facut ieri kk cu urme de sange. Am vorbit cu doctorita de familie, zice ca sunt hemoroizi si sa o ung cu o crema "corticon" sau cam asa.
V-ati confruntat cu aceasta problema?

Andora noi nu am facut inca vaccinul, am amanat putin din cauza de viroza. Va doresc succes, sa nu o doara pe Uca piciorusul!
Am fost ieri in Moghioros si ne-am uitat dupa voi dar nu v-am vazut.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani tuturo Georigicilor si Georgianelor!!!!cu -ici speciali lui Inush si mamicii ei si lui Geo!

M-au intristat f tare vestile despre Patrice.....
Nu mai am cuvinte........

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Raluca, Ioana-va multumesc din suflet

E infiorator prin ce trece Patrice..nu am cuvinte

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

este groaznic... groaznic...
nici nu ma gandeam ca va mai suporta si travaliu...ca si cum ar naste copilasul.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

nici eu nu i-am facut vaccinul de 2 ani si jumatate.
initial din cauza alergiei si urticariei.

apoi, programasem sa-l fac sambata (Vlad implinind astazi 2 ani si 7 luni), dar de vineri seara a inceput sa faca febra foarte mare, asa ca l-am amanat din nou.

dr. mi-a spus ca se poate face pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Buna!

Herra sanatate lui Vladut!

Intrucat eu sunt foarte nehotarata daca sa o dau sau nu pe Ioana la gradinita la toamna, fac un sondaj de opinie printre voi:
- dati copiii la gradinita?
- pentru fetele din Bucuresti - ce gradi ati ales?

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput

si eu oscilez (doar sunt balanta, nu pot sa ma dezmint chiar acum), dar inclin mai mult spre "nu".

sau oricum, nu program prelungit (oricum majoritatea activitatilor se desfasoara dimineata), si, din cauza problemelor cu alergia si urticaria, fara masa - nici macar mic dejun.

vad eu ce fac cu imunizarea, pt ca, acum cand ii dau paracetamol pt febra, s-a umplut pur si simplu de bubite.

si, din ce am vazut eu pana acum, micul dejun incepe pe la 9,30...deci Vlad ce va face - sta si se uita la restul copiilor?
nu cred ca mi-l primeste de la 10 la 13 (cand restul iau pranzul...)

am sa intreb totusi de varianta asta, la o gradi de vis-a-vis de blocul nostru, unde mai si cunoaste sotul 2 educatoare...

(gradi de stat, din pacate pt mine...as fi vrut sa fie mai putini copii, dar si marele avantaj de a fi atat de aproape nu este de neglijat; ca as pierde in trafic cel putin 30 de minute daca as alege altceva, deci copil trezit mai devreme, morocanos, etc...)

mda...nu cred ca oscilatiile mele te ajuta sa iei o hotarare...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca eu il voi da din toamna la gradi pe banditul mic, la una de stat(am inteles ca e daca nu cea atunci printre cele mai bune din Arad)...sper sa fie ok....
Vaccin i-am facut la 2 ani jumate, si s-a nimerit ca fix atunci sa-l faca si Nicolas pe cel de 6 luni....faza draguta a fost cand s-a indreptat asistenta cu seringa catre Alesio ca i-a zis la ovi: "mai bine sa i-l faca lui Nicolash".A fost fff bine dupa el, nu a avut defel reactii adverse(e drept ca i-am dat paracetamol imediat dupa ce am ajuns acasa si i-am pus compresa rece cam jumate de zi).

Cristina imi pare tare rau ca aveti atatea necazuri cu urticaria, alergiile....e nasol....Multa sanatate ii doresc lui vladut!

Eu

Mergi la inceput