Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 9
Steluta spune:
Fetelor spuneti-mi ce analize ar trebui sa mai fac cand ma hotarasc pentru bebe2?? Caci la primul, dr. T mi-a dat o ditamai lista .
Si apropo, Madau vreau si eu PM!!!! Ce vesti circula domnule despre dr. nostru??
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
sim_stoian spune:
Salut!
Si eu sunt pacienta de-a dr Tutunaru. O sa nasc prin august.
Va rog sa imi trimiteti si mie PM cu vestile nasoale ca sa stiu la ce sa ma astept...
Multumesc anticipat
Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by madau
elenuca bine ai venit in , sper sa ti se implineasca cat mai curand visul . La ce ora ai fost azi la doc, poate ne-am vazut pe acolo? Analiza aia smechera e "proteina C reactiva" si nu e chiar asa noua, se face de vreo 3-4 ani..dar destul de rar, probabil din cauza aia pare noua
Nadiuta asa ma gandeam si eu sa facem intalneala undeva la IOR, sunt multe fete care stau prn zona si ar putea ajunge zic eu..e undeva la mijloc ptr toate.
Uite fac o mini listutza, apoi hotaram si data si ora, ok?
INTALNIRE TUTUNARESE
1. MADAU
2. CRISTINAMH
3. ANDROIX?
4. NADIUTAPM
In mod sigur vine si MONIQUE NEW cu piticutza ca stau aproape..vb eu cu ea cand o mai vad prin parc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Cind sa ma mai vezi MADA ca nu ai mai venit de un car de anicu Miru in parc, nici macar caruciorul ala "smecher" nu ni l-ai aratat( mi-a spus LILI de el) dar vin la intilneala daca imi ziceti cind si cum.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Aaaa vroiam sa va intreb daca stie cineva de CORINA -tb sa nasca zilele astea (mai vb cu ea pe mess) nu stiu daca a nascut sau ba.??? Poate v-a zis voua ceva???
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
mayaione spune:
Madau revin cu rugamintea sa-mi dai si mie vestile nasoale...Mersi!
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
Adriana mica spune:
Buna ziua,
Mada, daca este sambata sau duminica, venim si noi la intalnire! Unde se organizeaza?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
cristinamh spune:
am primit un mesaj pe mess.. nu stiu daca e pe bune, dar oricum pe mine nu ma vizeaza "In perioada 9-12 mai la expozitia ROMMEDICA de la Romexpo firma PRODENTA va prezenta aparatura ecografica de ultima generatie. Gravidele (sapt 22-35) interesate sunt invitate pentru a efectua gratuit un examen ecografic 4D, in urma caruia vor primi si un dvd cu filmul ingerasului dvs. Pentru programare, va rugam sa ne contactati la tel: 0722 267 614. Va asteptam cu placere!"
ce se aude cu intalnirea?
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
minou spune:
Sper sa nu fie vorba de vreo veste neplacuta. Teoretic ar trebui sa nasc la sfarsitul lui iulie - inceputul lui august cu Dr. Tutunaru.
Va rog sa imi spuneti si mie daca vestile sunt legate de dansul sau de programul sau.
Multumesc mult si pupici tuturor viitoarelor mamici.
Androix spune:
Am fost sa-mi vad picea: are 2980 e mai mare decat a fost Filip la nastere si e in avans cu 4 zile fata de UM, are 36+6 fata de 36+2
Cristina, offff am deja 36 de saptamani ca ma bagam la ecografiile alea. Dar poate alte fete.
Deci neuronul singuratic a plecat calare, mai vroiam sa scriu ceva, ma uit ca tuta la monitor de 5 minute si in mintea mea e gol...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
madau spune:
Androix wow, are mama fata mare, Miruna avea 3.300 gr la 36 sapt, zicea Tutu ca o sa fac un elefant daca o tin tot asa...noroc ca a avut bun simt si s-a oprit la 3400 gr. Intelegem plecarea neuronului, de bucurie s-o fi dus sa traga ceva la masea
Cu INTALNIREA....propuneti voi o data si o ora, preferabil undeva in IOR daca se poate (sau undeva unde e un metrou aproape) ca-s destule fete care pot ajunge mai usor acolo...eu pot cam la orice ora si in orice zi
Monique n-am mai venit in parc la voi ptr ca ne-a cam tras clapa Lili cu programul lor de masa si somn, asa ca nu ne-am mai "potrivit"..dar incerc sa mai vin, sa vdeti si voi caruciorul cel nou..Gracotaurul cum ii zice Lili
Steluta bb2? Asa rapid?. Of, numai eu ma tot *oiesc sa merg sa-mi scot steriletul...mi-e frica sa nu ma doara..ati mai pomenit asa mamaliga ca mine?
Problemele alea nasoale de care va vorbeam s-au mai linistit se pare, deocamdata, va mai tin la curent daca se schimba ceva
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2