Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 8
anasia spune:
dianad, stai linistita, nu ai de ce sa te ingrijorezi;m-as inscrie la intalnire, dar numai in week si depinde de data;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste
carstea spune:
Madau am stat una langa alta(in picioare langa calorifer).De cand ai zis ca ai fost acolo am stiut ca tu erai.Arati super bine!!!Cand ai nascut?E adevarat ca m-am uitat la burtica verisoarei mai mult!Ce inalta e!
Cum ramane cu intalneala ?
pupici!
P.S.:Ai primit p.m meu?
alina023 spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu proaspata burtica si in cautare de medic bun. Am citit multe lucruri bune despre dr Tutunaru si mi-am facut si eu o programare la cabinet pe 9 mai. M-ar interesa foarte mult sa stiu daca se respecta orele de programare pentru ca eu voi pleca fix o ora de la job si nu as vrea sa inceapa deja discutiile pe aici daca as intarzia.
Si m-a mai pus ceva pe ganduri (in afara de vestea aceea pe care btw as vrea-o si eu pe PM). Am citit pe un alt forum cum ca dr Tutunaru nu ar acorda atentie pacientelor, ca o consultatie dureaza 5 minute, ca nu se dau explicatii, nu se citesc analizele ci doar se arunca o privire etc, si as vrea tare mult sa stiu parerea vostra legata de subiect.
Multumesc mult si sa stiti ca ma bazez pe ajutorul vostru. Sa nu ma lasati de izbeliste, da?
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/
madau spune:
Carstea tu erai cea roscata, care zicea ca a avut programare mai devreme si nu a reusit sa ajunga?. N-am primit nici un PM de la tine, dar a fost perioada aia cand n-a mers forumul si probabil s-a intamplat ceva
Alina023 bine ai venit, sa ai parte de o sarcina usoara si bb sanatos! Ce sa-ti spun, parerile sunt impartite ref la d-l dr, s-a mai discutat asta pe aici de nenumarate ori, depinde foarte mult de ce asteptari ai de la el, nu e unul care sa-ti planga pe umar cand e vreo problema, prefera sa o rezolve si gata, e foarte scurt si la obiect, nu se pierde in explicatii inutile si alte povesti, e un tip cu un simt al umorului foarte dezvoltat si se asteapta ca si pacientele sa fie la fel, adevarul e ca treci mult mai usor peste probleme daca razi, decat daca le iei in tragic si plangi 3 zile..degeaba. E adevarat ca nu se afunda 15 min in a citi niste analize, stie foarte bine ce cauta la ele, si nu ar avea rost sa te tina acolo cu zilele, consultatia se limiteaza strict la echografie si daca ai intrebari iti raspunde. NU iti explica nimic daca nu-l intrebi exact ce vrei, eu una consider ca face foarte bine, iar la ce multime de paciente e acolo...si asa abia face fatza. Sa nu ma lungesc prea mult...eu am fost si sunt foarte multumita, am stiut ca ma pot baza pe el la nevoie, ca va face tot posibilul sa ma ajute si sa fie totul bine, si nu mi-a mai trebuit nimic altceva, m-am simtit in siguranta. Datorita lui, Miruna e azi langa noi, cred ca nu-i voi putea multumi niciodata indeajuns ptr tot ce a facut in sensul asta .
Hai cu intalneala...postez din nou listuta,
INTALNIRE TUTUNARESE
1. MADAU
2. CRISTINAMH
3. ANDROIX?
4. NADIUTAPM
5. CARSTEA
Se mai inscrie cineva?
Pup U all!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
M-ai bagat in ceatza...nu-mi aduc aminte de nici o blonda, doar de o tipa usor roscata, care zicea ca avea programare cai devreme dar ca intarziase nitel si acum va trebui sa astepte
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alina023 spune:
Madau, multumesc mult pentru lamuriri. Voi merge oricum la primul control la el si mai vad apoi.
Revin insa cu prima intrebare: se respecta orele de programare? Daca am fost chemata la ora 15:20 chiar voi intra la 15:20 sau trebuie sa mai astept? Este foarte important pentru mine sa stiu asta.
Pupici!
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/
madau spune:
Daca ai fost chemata la 15.20 atunci e bine sa vii pe la 14.20.....daca vii direct la 15.20 atunci intri pe la 16.30
alehiam spune:
Mada as putea sa primesc un PM cu vestile acelea de care tot vorbiti... ma intereseaza si pe mine, daca tine de dl dr. Multumesc.
Madalina, 21+ cu Robert