"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 15
chiquitita spune:
Cand sunt incoltite, toate socrelele isi dau arama pe fata. Toti barfim, la urma urmei. Nu e frumos dar asta e...
35+
chiquitita spune:
L-am auzit si eu pe Razvan cu invartitul lumii. Saracu', ce caraghios e...Monica pare cam perversa.
35+
catutza spune:
Fetelor, sunt eu paranoica sau.....sambata am vazut ca nu scria "direct" in stanga.
Astazi am vazut ca vineri a fost ziua bunicii, si au sarbatorit-o.Erau toti acolo in afara de Roxana. Cum asa ?!? Iar sambata dupa ce a plecat Roxana din casa si erau toti in curte Cristi i-a urat bucii LMA.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
OanaAlina spune:
eu nu ma asteptam sa iasa roxana.. sunt tare curioasa ce se intampla de acum incolo....
OanaAlina
diadaniela spune:
Catuta,eliminarile se fac joia. sambata nu e in direct . e inregistrare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Azi nu mai era mult pana la paruiala.....dar am ramas cu buza umflata ....mai sper...poate maine
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by catutza
Fetelor, sunt eu paranoica sau.....sambata am vazut ca nu scria "direct" in stanga.
Astazi am vazut ca vineri a fost ziua bunicii, si au sarbatorit-o.Erau toti acolo in afara de Roxana. Cum asa ?!? Iar sambata dupa ce a plecat Roxana din casa si erau toti in curte Cristi i-a urat bucii LMA.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Si eu am remarcat.... hmmmm
Na, si eu ma credeam la curent cu emisiunea si nu stiu nici macar cand e in direct
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
allisi spune:
AZI ma abtin sa comentez ceva deoarece urmarind emisiunea nu prea e ceva de comentat.sunt curioasa finalul care imediat se apropie.
LiliaToma spune:
A fost ceva interesant la emisiunea de ieri de la 19.10?
BIne, interesant in limita acestei emisiuni, nu in general.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)