revin la ideea de colaborare intre mamici
Raspunsuri - Pagina 6
notquiteso spune:
mda.. marea intalnire care nu s-a mai intamplat. am tot asteptat un semn.. noi o sa iesim oricum. probabil ca in tineretului, ca e mai aproape de noi.
poate alta data...:(
roxanal spune:
quote:
Originally posted by gio
buna
f interesanta ideea, chiar vroiam sa propun asa ceva.
eu am 2 fetite, una de 3 ani si 8luni si una de 2 luni. cu bb am mai fost eu pe undeva dar cu ambele e dezastru. noi stam in drumul taberei.
roxana, vad ca tu stai cat de cat aproape si ai tot 2. ce zici?
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
Gio, noi stam in Crangasi, avem 2 fete : Maria Andreea - 6 ani si 2 luni si Ioana Teodora zisa Teo de 1 an si 3 luni
madau spune:
Io sunt in pat cu febra 39 de aseara..n-am avut nici net sa va anunt...imi pare asa rauuuuu

. Poate repetam saptamana asta
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
notquiteso spune:
n-am mai iesit deloc. ca grasa a avut un pic de temperatura, si tac-su a umplut casa de servetele..ii curge nasul cum imi curgea mie sapt. trecuta.
:(
adita spune:
off, toata lumea e racita?hai, poate pana saptamana viitoare ne trece la toate/toti si reusim sa ne intalnim.
Madau, tu unde ziceai ca iesi la nisip cu fata? poate dupa ce ne facem bine, ne vedem intr-o dupa-amiaza, dupa ce iau copiii de la gradi, ca am inteles ca voi puteti iesi si dupa 16
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

madau spune:
Toata lumea e virusata?

.
Notquiteso sanatate piticei si sotului
Adita eu dimineata ies in IOR, pana pe la 12, apoi tura de seara de obicei stam jos in fata blocului in parc..eu stau chiar in blocul de langa piata, ala cu "casa de amanet" la parter. TU?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
notquiteso spune:
Noi cred ca mai stam pe hold pana saptamana viitoare. Ca joi avem de facut vaccin, si pe urma n-avem voie sa iesim cateva zile. Poate pana atunci reusim sa facem niste adunari marete. Una in tineretului, una in ior si una in moghioros :)
si facem si poze. si bem si suc. bun asa?
gio spune:
roxana, noi la raul doamnei.
bb e mica rau dar aia mare e tocmai buna :D.
si celelalte fete din dr taberei, noi nu punem de o intalnire?
sa ne cunoastem intai, poate iese ceva, cine stie?
adita spune:
Madau, eu stau in blocul lipit de al tau, daca am inteles bine
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)