revin la ideea de colaborare intre mamici

revin la ideea de colaborare intre mamici | Autor: notquiteso

Link direct la acest mesaj

Ca sa reformulez subiectul:
Eu stau in zona Mall Vitan, si as vrea sa stiu daca printre mamicile care stau in zona ( adica pana in Iancului sa zicem si pana in Dristor..)exista vreuna dispusa sa aiba grija de grasa mea cateva ore pe saptamana, sau atunci cand am nevoie, urmand ca si eu sa ii fac acelasi serviciu. Nu vreau sa angajez bona, mai ales ca nu am nevoie de ea tot timpul ci doar din cand in cand.
Mentionez ca nu beau, nu fumez, si nu sunt violenta :)
Am lucrat mult timp cu copiii ( educatie si socializare prin joc- conduceam un proiect de genul asta), am o rabdare ingereasca numai cu persoanele sub 1.20 m :)), sunt culta, plictisita si nerabdatoare sa cunosc o mamica la fel ca mine, care sa vrea sa fuga odata pe saptamana la un film de arta sau la o cafea cu prietenii. Sau care pur si simplu vrea sa isi picteza unghiile de la picioare.
Astept raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Notquiteso, interesanta propunerea ta numai ca eu stau in Drumul Taberei si nu putem colabora ..si pe mine ma tenteaza f mult ideea de colaborare intre mamici..asa ca daca e cineva interesata de ajutorul acesta reciproc...astept si eu raspuns

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Mie mi-ar placea asa ceva, si chiar ma gandisem da cateva ori la aceasta metoda; din pacate eu nu sunt acum in tara, dar de multe ori cand venim acolo, am si eu nevoie de cateva ore libere ocazional, si chiar nu am cu cine sa las copilul. Am pierdut si cateva examene din aceasta cauza; nici macar cu bani nu am gasit pe cineva de incredere, ca nu il las cu oricine. Ideea ta e foarte buna, si sper sa gasesti mamici dornice de asa ceva. Si poate cine stie, ne ajutam si noi prin vara cand venim acolo!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu stau in Sebastiaaaaaaaan! Sunt mai libera dupa-amiaza, daca doreste careva:)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

bun, deci nu sunt singura mamica interesata de asta. Nu vreau sa intervievez bone 2-3 luni ca sa le spun intr-un final sa nu am nevoie de ea decat pt o dupa-amiaza pe saptamana.
Plus ca n-as avea incredere...Cu o mamica ar fi altfel, schimbul ar fi reciproc :)
Tlaura, cu cea mai mare placere :)
Astept in continuare, poate s-o gasi vreo mamica si in zona asta..
Hai sa redefinesc perimetrul: unirii-udriste-vitan-dristor-iancului-vatra luminoasa. Hai ca am largit aria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

, eu stau cat de cat prin zona (Dristor), dar daca ar fi sa fie, din pacate in cazul meu schimbul nu e "cinstit", am 2 copii, nu 1 , si garantez spitalul 9 in caz de mai mult de-o ora petrecuta in compania lor , mai si lucrez in timpul saptamanii, asa ca ramane doar week-endul, cand mai am de mers la cumparaturi, sau eventual daca ar fi sa mai ies seara pe undeva! Si bineinteles, tot in week-end pot si eu sa am gija de un alt pitic.
Insa noi avem si bona, chit ca n-am apelat pana acum la ea in week-end deocamdata.
Dar ideea mi se pare faina, sigur sunt multe mamici in CIC care sa fie interesate de "schimb" reciproc avantajos.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

si eu stau in drumul Taberei. interesanta ideea. mie, una, mi-ar placea sa pot apela la cinva care sa stea cu pitic atunci cand eu nu pot, si, la fel, sa stam, eu si baietelul meu, impreuna cu un alt copil.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

aoleu Mickyyy...cred ca totusi 3 pitici atomici sunt prea mult pt oasele mele batrane :)) Grasana mea are 5 luni si ma stoarce ca pe o lamaie :) Insa ii plac copiii, e sociabila, de-aia ma gandeam ca poate i-ar face chiar bine o chestie de genul asta. Bine, ei cel mai mult ii plac baietii inalti, de peste 1,80. E de groaza.. le trage niste zambete de-i termina pe malaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Scuze ca sunt off-topic, eu nu sunt mamica (inca) e o idee foarte buna si vroiam sa va zic ca mi se umple inima de bucurie si drag cand vad ce comunitate extraordinara s-a inchegat aici
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Miris, unde in D Taberei stai?? Eu stau la piata Moghioros..poate ne cunoastem cumva

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

eu stau pe calea vacaresti
nu e f departe,dar nici aproape
am o fetita de 3 luni
si una de 5 ani care merge la gradi
amandoua sunt cuminti,mai ales cea mare,si pe ea o mai ducem la bunici
vreo mamica prin apropiere
?

Mergi la inceput