revin la ideea de colaborare intre mamici
Raspunsuri - Pagina 2
tlaura spune:
Dupa ce ne strangem mai multe, va trebui sa ne grupam pe cartiere!![]()
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
miris_ spune:
quote:
Originally posted by martha78
Miris, unde in D Taberei stai?? Eu stau la piata Moghioros..poate ne cunoastem cumva
ma fac din ce in ce mai mare
Darius Teodor's page
martha, eu stau la Orizont. nu vin foarte des in parc la Moghioros, deci nu ne cunoastem inca
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
notquiteso spune:
Mihaela> Vacaresti nu e chiar asa departe de mine. Max 15 min cu masina, ba chiar mai putin. Hai sa ne vedem intr-o zi cu soare, sa ne cunoastem si vedem cum facem. Ce zici?
Faptul ca mai ai o fetita de 5 ani care e cuminte, e ok. Sa nu fie pasionata de bungee-jumping sau de piromanie :))
CORNELIAP33 spune:
notquiteso Mi se pare o initiativa foarte buna,felicitari! Ideea aceasta am avut-o si eu atunci cand Rares era mai mic si aveam nevoie de 2-3 ore sa respir am propus-o prietenelor cu copii si nu a mers. Sau mai corect, nu au marsat!
Acum Rares este ceva mai mare, avem si bona, dar inca m-ar mai interesa pentru week end sau dupa amiaza(dupa ora 18,00) nu numai pentru timpul meu liber cat si pentru el, pentru a socializa si a-si face eventual prieteni. Rares, la gradinita, de exemplu nu socializeaza, se retrage intr-un colt. Nu stie sa lupte pentru a-si apropia colegii, se retrage in sine si e nefericit. E timid! Insa atunci cand este doar el si inca un copil colaboreaza si se joaca superb.
Noi stam in Vitan, la intersectia Caii Vitan cu Bdul Energeticienilor, la curte, dar m-ar interesa colaborarea cu mamici de copii apropiati de varsta cu Rares (intre 3,5-7 ani)
O zi buna,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
roxanal spune:
si io, si io..in Crangasi...am doua, la alegere
una de 1 an si 2 luni si una de 6 ani..ambele..ingerasi
(asa se spuen akum)
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
adita spune:
Cornelia, se pare ca suntem vecine, eu stau la bobocica, dar la bloc. din pacate cu mine n-ai putea sa faci schimb, ca am prea multi copii ca sa-i las cu altcineva. dar poate ne intalnim sa se joace copiii impreuna
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

CORNELIAP33 spune:
Da Adriana, cei doi mai mari Antim si Elena ar fi destul de potriviti ca varsta. Rares merge aproape zilnic, cu bona, in parcul din spatele blocurilor, vis a vis de Stadionul Olimpia. Duminica de obicei, merg eu cu el, tot acolo. Dar am putea veni si la cel de la Bobocica.
Mai vorbim, iti trimit PM cu telefonul meu.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
notquiteso spune:
Ma bucur tare mult sa vad ca incepem sa ne adunam :) Poate in curand dau si eu de vreo vecina pe aici. Astept cu rabdare. 
martha78 spune:
Nu mai da nimeni nici un semn?? Io sper sa fim cat mai multe ![]()
ma fac din ce in ce mai mare