revin la ideea de colaborare intre mamici

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ne vedem duminica, deci?
Bobocica e mai aproape de IOR dar de mine e mai aproape tineretului. Adica de aici de la mine si pana la Bobocica e ca de aici in Tineretului .
Dar si mie imi place mai mult in IOR.
Eu o sa ies prin parcarea de la mall, pe urma fac dreapta si o tin drept pana la dristor si pe urma tot drept [ana fac stanga spre parc. Sau mai am o varianta pana la pompieri si de acolo urmez acelasi drum.
Notquiteso, tu pe unde stai mai excat?
Poate mergem pana la bobocica o luam pe madau si de acolo pe Ramnicu Valcea sau sarat drept pana la parc...
Poate ne dam niste nr. de telefon pe PM, ca mie ieri nu mi-a mers netul si nu as vrea sa raman pe din-afara.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

pe brailita. adica de la geam ma uit in curte la pompieri.. si cate fantezii am avut auzind ca apartamentul are vedere spre curtea lor :)) numa' ca nu e ca in filme. in fiecare dimineata, un pompier gras da ture de teren in timp ce 'ailalti se prefac entuziasti si plini de viata la exercitiile de incalzire. :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by notquiteso

pe brailita. adica de la geam ma uit in curte la pompieri.. si cate fantezii am avut auzind ca apartamentul are vedere spre curtea lor :)) numa' ca nu e ca in filme. in fiecare dimineata, un pompier gras da ture de teren in timp ce 'ailalti se prefac entuziasti si plini de viata la exercitiile de incalzire. :)

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gagici voi nu trebuie sa bateti drumul pana la mine ca ocoliti prea mult, ne putem vedea la Dristor, undeva la Mc'D..

Notquiteso ai fost totala cu pompierii

Daca vreti putem merge si alt parculet mai aproape...io prefer IOR ca e mai multa verdeata si liniste..chiar daca merg ma mult

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

ok. atunci asa facem. ne intalnim toate la Mc?
sau ne mai adunam pe drum? sau poate la vreo terasa in parc?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by notquiteso

ok. atunci asa facem. ne intalnim toate la Mc?
sau ne mai adunam pe drum? sau poate la vreo terasa in parc?

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)

Mie mi-ar placea sa ne adunam mergand ca e drum lung pana la IOR si sa nu ne plictisim.
oricum vad ca pana acum a ramas doar ziua stabilita, adica duminica ceea ce pentru mine e cu dus si intors ca nu stiu daca voi putea...oricum depinde foarte mult de ora la care ne intalnim si bineinteles de vremea de afrara. in princioiu pot. In jur de ora 16.00 va trebui sa fiu acasa sa primesc niste musafiri.
deci? cum facem?

uite cum cresc

Mergi la inceput

e tare greu sa te aduni cu piticii astia...
grasa mea refuza sa haleasca in alta pozitie decat intinsa pe spate cu un copan intr-o mana si ravasindu-si puful de pe chelie cu cealalta.. deci tre' sa plec cu ea dupa ce mananca. Si sa fiu inapoi cu ea pt urmatoarea masa. Sau sa ma intind pe bancile din parc, si s-o hranesc pe fiica-mea in natura.
greu.. greu..
Hai sa ne vedem pe la pranz atunci. Daca la 4 tre' sa fii acasa. Eu oricum o sa fiu copilu' lu' strada, ca acasa daca o sa ma duc o sa fie praf, galagie..nebunie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

ce-as fi vrut sa vin si eu, dar a racit cel mic si a zis dr sa stam in casa 2-3 zile

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Hei e duminicaaaaa. ce se mai aude cu intalnirea din IOR? Sau s-a contramandat ?
...Sper sa fie o zi superba!!!!

uite cum cresc

Mergi la inceput

eu am plecat in parc in IOR.
Imi pare rau ca a picat marea intalnire.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa!

uite cum cresc

Mergi la inceput