revin la ideea de colaborare intre mamici

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Madau, Adita Ce credeti ca faceti duminica pe la 11,00?
Daca vremea se face frumoasa, eu sper sa iesim la plimbare.
Stiu ca e destul de greu sa facem planul de azi pentru duminica, dar poate iese ceva... Eu n-am internet acasa si deci...

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

din pacate, nu cred sa fie vremea prea frumoasa pana duminica. si oricum, la ora aia noi nu prea putem

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

e uraaaaat afara..:(
noi stam in casa si maraim ca vrem la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ce faceti mamici, v-ati facut bine? Hai ca vine caldura..iesim in parc?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Gio, sa vedem cum facem sa ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Readuc subiectul dupa doi ani - si mie mi se pare interesanta propunerea, daca mai e pe aici vreo mamica ce a participat la "proiect" as fi curioasa daca s-a realizat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

si eu sunt curioasa si poate punem proiectul din nou pe picioare.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Eu stau in Drumul Taberei si ies cu Amalia, 1 an, ori in parc la Liceul Calinescu sau in Moghioros. Ar fi interesant daca s-ar mai gasi mamici cu care sa ies. Noi de obicei iesim seara de la 4-5 si/sau dimineatza de pe la 10.30.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Eu stau pe Sebastian, chiar langa benzinaria Mol si fiind cu doi copii, unul de aproape 4 ani si una de 7 luni nu prea ies decat in parculetele de langa bloc, in special in cel de langa benzinarie, ori pe la pranz, ori seara dupa 6. Amatoare?

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput