Monica, Irinel si Irina Columbeanu (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Am vazut si eu copilita...e dragalasa, dar pana la frumoasa e cale lunga...Tot citind pe aici am zis ca vad minunea lumii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Am vazut si eu copilita...e dragalasa, dar pana la frumoasa e cale lunga...Tot citind pe aici am zis ca vad minunea lumii





Eh, minune
E un copil ABSOLUT ca oricare altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

faza asta cu slipul e de jale....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

quote:
Originally posted by Carlin21

[quote]Originally posted by grati.ela

Am vazut si eu copilita...e dragalasa, dar pana la frumoasa e cale lunga...Tot citind pe aici am zis ca vad minunea lumii





Pentru fiecare parinte, copilul sau este o minune... intrece orice minune...chiar si a lumii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Nu vi se pare ca sunteti totusi putin cam rele cu Monica? e totusi aproape copil si ea. iar ce vedem la tv e facut special pt specatcol, pt rating, nu reflecta intotdeauna realitatea. Oare cate dintre noi am fi "naturale" in fata camerelor de luat vederi ,stiind ca ne va privi o tara intreaga? normal ca gesturile si cuvintele ii sunt studiate. ea a intrat in lumina reflectoarelor ca sa spun asa doar de putin timp, se vede ca are trac,se vede ca-i e teama sa nu gafeze. Iri se poarta ceva mai natural, avand in vedere experienta .

Nu stiu de ce vi se pare o mama denaturata. ca nu-si prinde parul? i-o fi spus cineva? si oricum ce rau poate sa-i faca ? ca o imbraca cu rochite? pai si eu o imbracam pe fi-mea la exact aceeasi varsta ,parca eram copil si ea papusa personala. n-as mai face-o la urmatorul, acum stiu mai multe dar nu mi se pare un rau iremediabil sa motzezi o bebelusa de 2 luni.
ca n-o alapteaza? ei cate dintre noi n-au alaptat?

E la inceput de drum, informatia e noua si multa, ea inca e un copil ceva mai mare, nu va asteptati sa gandeasca si sa fie ca una de 30 si de ani..

cand imi aduc aminte ca primele saptamani o tineam la 25 de grade si cu caciulita in cap..am fost o mama rea? nu cred, doar ca nu stiam..

ps. si eu am facut-o aproximativ la aceeasi varsta(22) si ma regasesc in multe din comportamentele ..infantile ale Monicai vis a vis de crescut copii.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

flaviuta, ai dreptate,... prea multa rautate si invidie aici...desii nu recunoaste nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

quote:
Originally posted by simply

Pentru fiecare parinte, copilul sau este o minune... intrece orice minune...chiar si a lumii!



Corect.
Dar pt fiecare parinte copilul LUI e o minune, nu al vecinei, nu al Monicai, etc.
So, pt mine copilul asta e unul ca oricare altul, faptul ca parintii lui il expun asa e alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

FLAVIUTZA, DAR TU NU APAREAI LA TV, CA TE DISECAM SI PE TINE
pupici flaviutza

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

ba da..uite sa vina sa ma filmeze acusi..am faina in cap(cica am facut prima praji din viata) sunt incleiata de ulei si maioneza pana la cot, miros de la 5 metri a..de toate de la gateluri la transpiratie ca merge cuptorul de azi dimineata si e foarte cald..sunt imbracata in pijama,si aia patata pe fiecare milimetru..sa vina sa ma filmeze!!!

Da' acu pe bune, daca totusi m-ar filma careva, poi sa vezi atunci ce gratios as mesteca in salata boeuf in timp ce cu o mana mi-as arunca romantic si senzual parul pe spate..in acelasi timp i-as canta fi-mii un cantec de leagan(fi-mea ar fi langa mine, in landou ,rochitata ultimu' racnet evident) iar sotul ar aparea in fundal, echipat in ultima moda de halat de casa (gen mosu ala batran patron playboy imi scapa acusi numele..Hugh Hopfner parca?!).

si totul ar iesi bine, in cel mai fericit caz. in caz contrar as trage niste balbe ca vai de mama lor sau as fi atat de timorata incat ar parea totul artificial (asa cum pare in cazul Monicai).Nu mai vorbesc ca subit as uita care cutit si care furculita sa folosesc, stiindu-i pe aia cu camera pe mine.

Apropo de nascare...cate din noi s-au comportat ca Monica?

Acu sincer..cand imi aduc aminte cate gafe am facut cu saracul copil initial ma doare capul. dar ma gandesc ca e scuzabil,varsta ,lipsa de experienta..nu cred ca poti fi la 20 ani din prima mamica model,matura,echilibrata,cu cartea lu' Capraru actualizata stiuta pe de rost. stiu ca aveam o prietena atunci , mami de 35 de ani si era o mare diferenta intre noi, desi ne iubeam cu aceeasi patima copiii. ea era mereu atenta,tipicara(imediat ce-i pica bibe din gura il stergea cu nu-s ce solutie, eu i-l bagam fara sa clipesc la loc, scutece fierte, sters pe manute dupa fiecare contact cu solul...eu n-as fi avut nervii aia in veci. dar acum i-as avea !

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Eu pana la proba contrarie cred ca aia doi chiar se iubesc. Iri e cam copil de felul lui(unul mare) si Monica iar mai nou fi-sa ii vin de minune. mai copilareste oleaca impreuna cu ele.

In alta ordine de idei, nu uitati ca dorinta(inclusiv aia sexuala) porneste de la creier.Si eu una m-as marita(daca as fi nesacatorita si fara plod ) SI MAINE nu cu Iri ca nu ma atrage figura si stilul sau, DA' in mod sigur cu Peter Imre(daca nu s-ar fi insurat si ala intre timp cu una care jur ca-i mai urata ca mine si posibil si mai ....)Na ca sunt modesta rau la ora asta! si io am 25 el vreo 60. Dar tot ma atrage stilul, intelectul ,rafinamentul sau. Si i-as fi turnat 13 plozi nu unul(ca pocaita aia cu 13 copii,ati vazut ce bine arata?) ca in mod sigur domnul ar avea cu ce sa-i creasca.

sa mai amintesc de Natalia si Ilie Nastase? stiti cum a dat de ea? domnisoara,in varsta de vreo 25 ani facea promotie la tigari pe plaja,pe timpul studentiei. Si acum ce face? Sta la Paris, iubeste un om de exceptie , are un copil cu viitorul asigurat.

ps. va zic da sa nu dati mai departe. cand eram liceana am avut o relatie de vreo 5 ani cu unu' cu 11 ani mai mare..exceptional ca om,desi nu tocmai top model




De ce e atat de greu de crezut ca poti sa te indragostesti nu de fizicul(mai mult sau mai putin tanar) al unui om ci de mintea sa?

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput