Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Monique, ti-am raspuns si la Bucurii.

T. mi-a recomandat, prin telefon, 2 pastile de Dostinex, 1 dimineata si una seara. De la farmacie mi le-au dat cam greu fara reteta si mi-au spus sa iau cate o jumatate de pastila la 12 ore, timp de 2 zile (cica sunt foarte puternice). Asa am facut si a fost ok.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io n-am luat ca a mea s-a intarcat singurica. Dar are dreptate ADRIANA..Dostinex recomanda.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

si a mea a inceput sa refuze sanul cu desavarsire,laptic e f putin, dar madau, nu te-au mai durut sanii? n-am mai curs lapte?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am inteles ca lactatie se poate opri si cu tratament homeopat. O sa astept sa vad daca se opreste de la sine, apoi incerc homeopatia.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Anasia n-am avut probleme, ptr ca sugea din ce in ce mai putin si mai rar. Asa ca am eliminat cate o masa progresiv si daca simteam ca e ceva in neregula mai mulgeam eu cu pompa, dar nu mult, doar cat sa eliberez tensiunea. Lapte a mai curs cam 2-3 luni dupa ce ea n-a mai supt deloc, adica daca strangeam ieseau cateva picaturi

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madau, , si la mine suge putin doar dimineata, uneori nici atunci, o las pana se satura singura;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

A venit primavara!!!!!

Uram tuturor Tutunicilor (mamici si viitoare mamici) o primavara minunata, plina de bucurii si realizari, alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

La multi ani mamici/burtici!
Sa avem o primavara frumoasa cu frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna dimineata; azi am implinit 39 de saptamani si 3 zile, am fost luni la control si dr. mi-a spus ca nasc in 2-3 zile, asa ca ma astept din moment in moment...si bineinteles am intrat in panica...dr. Tutunaru vine sambata si duminica la nasteri?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana Stefana

...dr. Tutunaru vine sambata si duminica la nasteri?

Daca e in tara vine si sambata si duminica si in concediu, si..si.... Stai linistita si nastere usoara!!!

Mergi la inceput