Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 18
geliza spune:
Madau, multumim de urare si la fel si tie
eu merg azi sa-mi pun Mirena...
Anasia, si a amea s-a intarcat singura...sugea din ce in ce mai putin iar cand a renunta n-a mai fost nici o problema...ast aacum vreo luna
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
dianiana spune:
ce faceti fete dragi?
sa aveti o primavara superba, cu vreme cum a fost pe 1 Martie!
nu stiu de ce e activitate asa de slaba la pagina asta; vrem vesti si povestiri...
eu mai am pana sa nasc ...o luna si ceva...dar incep sa ma pregatesc; vreau sa fac o lista cu ce ne mai trebuie pt bebe; trebuie sa imi fac si valiza;
intre timp citesc reviste si carti si astept sa se faca frumos afara sa ies si eu mai des la soare;
sapt care vine merg la dr T sa ne vedem am atatea intrebari!!!
va pup
dianiana 33+
http://community.webshots.com/user/dianiana
mihaela_ce spune:
Si eu va doresc o primavara frumoasa,cu flori multe si vreme frumoasa.
Cam tot atat mai am si eu dianiana,poate un pic mai putin,am termen intre 9-11 aprilie ,dar cine stie poate bebelina mea se grabeste.
Am fost joi la dr si este foarte bine,Ir-urile au scazut ,dar tot mai fac pregnyl,fata are 2.300 kg si sunt foarte bucuroasa.
Era o aglomeratie cumplita la dr.T,cred ca a cam incurcat Ramona programarile,am avut eu 8 persoane inainte si cred ca erau 10-12 dupa mine.Oricum s-a purtat cu aceeasi rabdare ca de obicei.
Acum ma duc in fiecare Luni la spital la monitorizare si ii ascult inimioara,cred ca nu exista muzica mai frumoasa decat asta.
Cred ca o sa incep sa cumpar hainutze ,sa le pregatesc in tihna si sa le aleg eu nu altcineva.E placerea mea cea mai mare.Tu ai cumparat ceva?
Cand ma gandesc ce putin mai este pana la marea intalnire,uneori abia astept,alteori ma apuca frica.
Poate ne intalnim
mihaela 34+
dianiana spune:
buna dragi fete,
eu am profitat azi de ziua frumoasa si am plecat la curte la socrii unde am stat cu burtica la soare chiar am lasat burtica sa se incalzeasca la soare pana m-a luat somnul apoi am mancat si am mai stat la TV; am fost si in cora unde era lume prea multa; ne-am uitat la raionul de bebe sa vad ce imi mai trebuie si cat o sa ne coste;
noi am primit foarte multe - avem patut de la niste prieteni, avem cadita, multe haine noi primite, pe care trebuie sa le spal si sa le calc, sterilizator si cantar am primit de la prieteni si asteptam acum si caruciorul de la alti prieteni. dar lista e tot mare ...inca ne mai trebuie destule!
mihaela_ce in ce zona stai? poate iesim sa ne plimbam ca 2 gravidutze incet incet si pe loc ce zici?
dianiana 33+
http://community.webshots.com/user/dianiana
nadiutapm spune:
buna fetele,
pe data de 08.02.2007 am nascut o fetita cu dr nostru, a fost o experienta super, cu mult drag a-si mai trece inca o data prin asemenea emotii, povestea nasterii o gasiti la semnatura pt cele ce sunt cu bebicii inca la purtator le doresc nasteri usoare si contractii eficiente.
Gagalicea noastra o cheama Lidia-Nicoleta a avut la nastere 3060gr, 50cm apgar 10, nascuta la ora 9.00 in data de 08.02.07.
va pupacesc
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia de
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea
cristinamh spune:
am citit si eu repejos, la mine timpul liber nu prea mai e, ca m-am intors in campul muncii.
speeeeeerrrr din tot sufletul ca problema cu programarile sa se rezolve, pt ca, sincer, chiar nu stiu daca imi permit sa astept ore la cabinet...
si vreau si eu mirena, da' mai intai sa vad cat o lungesc cu alaptatul, ca fi-mea nu prea vrea sa se lase de sportul asta.
geliza, cati RONI e mai nou toata operatiunea? analize, montaj, sterilet?
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
adel_ivan spune:
Buna gravidute si mamici.Sunt Adelina Ivan si am nascut cu dr.Tutunaru pe 22 februarie un baietel.V-am urmarit de mult timp dar nu am scris de teama,de frica ptr ca am avut multe probleme.Intr-un timp intreba cineva ce cazuri rezolvate are dr T. Iata,eu sunt unul dintre ele!Vin la el din octombrie 2004 si pe 22 februarie 2007 la 2:50 am reusit sa nasc un baietel frumos si sanatos.Poate saptamana viitoare o sa va spun povestea victoriei mele ca este o mare victorie la care Dumnezeu si dr.Tutunaru m-au ajutat sa o obtin.
Vreau sa va multumesc su voua ptr ca scrieti si am ajuns la dr T tot datorita vorbelor voastre frumoase despre el.
Pentru voi:
ileana spune:
Servus,
Daca cautati pe cineva sa-i ridice statuie DR. TUTUNARU.
Sunt prima care ma ofer !!!
O sa-i multumesc toata viata!
Androix spune:
quote:
Originally posted by ileana
Servus,
Daca cautati pe cineva sa-i ridice statuie DR. TUTUNARU.
Sunt prima care ma ofer !!!
O sa-i multumesc toata viata!
ileana
Eiiii, ia stai la rand te rog!
Nadiutza, si eu am avut parte de sintagma asta care mi-a ramas in minte "contractii eficiente" si citind povestea ta mi-am dat seama si de ce. Am avut aceeasi moasa, si nasterile noastre se aseamana destul de mult
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
madau spune:
Androix si io, si io...tot cu contractii eficiente si tot cu d-na Mariana. Mereu cand imi aduc aminte de ea, ma rog sa-i dea D0zeu sanatate ca tare m-a ajutat.
Nadiuta frumoasa poveste, felicitari ptr ca ai reusit fara epidurala, ai avut noroc sa mearga si repede... pitica mica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Adelina felicitari ptr bb, sa va traiasca si sa fie sanatos!
Din nou Androix...multumim ptr votul de la "concursul cu poze DC"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"