Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madau , prezente suntem aici, e vremea frumoasa si iesim pe-afara, de asta intram mai rar;
uitati-o pe frumoasa lui miha81;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Uite ca din nou a fost draguta Anasia si mi le-a postat si aici! Acum ati vazut-o si pe printesa mea la botez...Va pup dulce

poze Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Miha, deci tu esti...Pai ce faci, umbli cu cioara vopsita? Asa ID-uri diferite de la un sit la altul?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Buna seara burtici,
vreau sa va intreb daca voi ati facut vaccinul antitetanos? medicul de familie zice ca se face si nu am reusit sa dau de dr T sa il intreb.
va pup

dianiana 28+
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dianiana, T mi-a spus ca nu e nevoie sa-l fac;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu faci nici un vaccin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Tanima nu umblu deloc cu cioara vopsita! Asa cum Anasia si-a dat seama ca tot eu sunt la fel o puteau face si altii. La inceput m-am inregistrat diferit pentru ca nu ma gandeam eu ca ca o sa gasesc niste fete atat de dragute care sa ma ajute de cate ori am vreo nelamurire. dar acum am devenit dependenta de discutiile cu voi si chiar daca eu nu ma implic atat sa fii sigura ca citesc tot de fiecare data!

In legatura cu vaccinul antitentanos eu l-am facut! Si nu l-am intrebat pe Dr. T. Si uite ca sunt bine. Deci e numai optiunea ta!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camea spune:

mihaela ce iti multumesc pentru raspuns, eu speram ca ma voi descurca singura.
poti sa-mi spui daca ai avut contractii dupa,a doua zi ai fost la servici sau ai stat acasa.

Val si tie iti multumesc, dar aminocevteza o voi face cu dr.T, d-ce in el am incredere si cred ca este foarte important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Cameea,nu stiu daca te poti descurca singura,emotiile si teama au fost atat de mari ca dupa ce s-a terminat ma-m simtit ca o leguma ambulanta,nu mai aveam pic de energie,contractii am avut in prima zi destul de puternice ,in a doua mai putin.Am luat antibiotic 3 zile si gynipral.Oricum mi-a zis sa stau in pat 3 zile,dar eu aveam si cerclaj asa ca nu stiu daca nu a fost si asta cauza.
Acul acela este tare fioros,dar ti-am zis durerile sunt suportabile.
Si dupa cum spunea si tu este importanta sa ai incredere.

bafta

mihaela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

fetelor cum ati oprit lactatia??? Mada pls....ce recomanda tutunaru si in ce doza

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput