Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Androix spune:
Nu e nici o problema, stai linistita, ca nu fac misto sau mai stiu eu ce. Pur si simplu m-a frapat cifra. 1000 de amniocenteze pe an inseama macar 3 pe zi presupunand ca lucreaza in fiecare zi, ceea ce e putin probabil. De-aia am zis ca trebuie sa fie o confuzie undeva, sau ce vorbesc eu? Asa o fi, chiar daca mie mi se pare mult.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
ancamari spune:
Buna fetelor! Poate ma ajutati si pe mine cu o lamurire.
Eu sunt o mamica de mai - iunie, de azi intru in luna 7.
Vroiam sa-mi fac o programare la dr. vostru pt o a doua parere in problema mea dar am zis sa sondez putin terenul, mai ales ca am avut o experienta cam ciudata cu alt dr renumit.
Va rog sa-mi spuneti si mie daca dr. T v-a dat sa faceti analiza Antigen mycoplasma (Ureaplasma urealyticum si Mycoplasma hominis). A iesit cuiva pozitiva? In acest caz v-a recomandat Dr. T tratament cu antibiotice (care?) sau nu?
Pt ca eu am asa ceva si am facut deja 2 tratamente si bacteriile tot nu au murit. Mai aveam un medicament in antibiograma dar se pare ca nu se mai produce de cateva luni. Asa ca stau cu frica in san pt ca o posibila consecinta a prezentei acestor bacterii este ruperea membranelor in luna mare. Dr meu e tot la Municipal si el e cam stresat de chestia asta dar nici nu mi-a recomandat nimic preventiv (repaos, cerclaj, etc). Si eu stau asa ca fraiera si nu stiu ce sa fac.
Cand am sunat la alt dr. mare (cu interventii, etc) m-a certat ca nu am facut analizele inainte de a ramane insarcinata, asa ca parca mi-a dat cu ceva in cap, deci nu m-a ajutat cu nimic.
Astep parerea voastra! Multumesc anticipat.
Anca, 27+ Andrei Cristian
claucia spune:
Mie nu mi-a recomandat Mycoplasma si Ureaplasma, nu se afla pe foita pre-tiparita pe care
o da el ca si analize la inceputul sarcinii.
Pupilici
Clau
17+
bb mic
madau spune:
Nici eu n-am facut analizele astea..am auzit de ele, l-am intrebat dar a zis ca e o boala foarte rara la noi asa ca sa nu-mi bat capul. Deci nu te pot ajuta. Imi pare rau. Sper totusi sa gasesti o rezolvare, sa duci sarcina cu bine la termen si sa fiti ok.
P.S. Cerclajul sau statul in pat nu pot impiedica nicicum ruperea membranelor..prietena mea a avut Listeria cu titru 1/320 toata sarcina, nu i-a recomandat medicul ei nici un tratament, i s-au rupt membranele la 37 sapt fix si asta a fost. Lui bb i s-au facut antibiotice la nastere si sunt ok acum amandoi.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs2006a"
ancamari spune:
Multumesc pt raspunsuri! Inseamna ca dr T nu pune accent si pe anaizele astea; uneori cred ca e mai bine sa nu afli ce ai prin organism ca te stresezi inutil. Eu eram gata sa ma imbolnavesc de nervi dupa antibiotice care mi-au facut rau (sper ca nu si bebelusului!) + analize repetate cu tot ceea ce implica: bani, drumuri, stres, dezamagire, plansete, nopti nedormite. O sa ma mai gandesc daca ma strecor printre voi pt o scurta consultatie, dar e aproape clar ca nu prea are ce sa-mi faca. Si la subiectul ruperea prematura a membranelor din cauza actiunii bacteriilor nu prea ma pricep. Chiar nu se poate face nimic?
Anca, 27s+Andrei Cristian
adel_ivan spune:
Da ancamari eu am facut analizelea astea ce-i drept inainte de ultima sarcina si din cate stiu eu sunt f importante.Vb cu dr. T
Cat despre tratament cu antibiotic si eu am luat de 2 ori ptr streptococ hemolitic Grup B si in cele din urma am scapat.
miha81 spune:
Ce mai faceti fetelor? Mada deci te-ai hotarat la bb2? Bravo! Asta inseamna ca are cine sa te ajute? Daca nu inseamna ca esti o puternica! Dar de ce dupa nastere ai optat pt sterilet? Mie mi-a dat anticonceptionale care nu trec in lapte. A mai dat cuiva asa ceva? Pupici
madau spune:
Miha
M-am hotarat eu de mult la bb2, dar tot imi mai fac curaj. De ajutat m-a ajutat mama, insa in ultimul timp a avut ceva probleme cu sanatatea si i-am cam dat concediu. Dar nu ma plang, Miruna e destul de cuminte, agitata da, dar nu face rele, si chiar am inceput sa ma inteleg cu ea, ceea ce ma bucura enorm si parca imi da curaj mai mult.
Am optat ptr sterilet ptr ca io-s cam uituca de fel, si n-am vrut sa am surprize. Am luat Exluton cat am alaptat apoi mi-am pus Mirena.
Tu ce mai faci, poze cu voi nu vede si ochiul nostru?
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
miha81 spune:
Of iar poze... nu reusesc!!! Pe un alt site mi le-a pus Anasia pentru ca eu nu reusesc si pace. adica i-am trimis ei un mail si le-a postat ea. Nu ma duce capul si basta. Am incercat dar imi spune la un moment dat ca la sfarsitul fiecarei luni se aloca un cont sau ceva de genul asta. Sincer chiar as vrea sa vedeti cateva poze de la botez dar... . Va pup
madau spune:
Pai da-ne si noua site-ul ala pe care le-a postat Anasia. Pe care apropo..o pupam, ca nici ea nu ne mai viziteaza asa des
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"