Pantofii care ne omoara ... picioarele
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmine spune:
Pun si eu o intrebare,ca vad ca va pricepeti la pantofi : unde gasesc in Bucuresti pantofi/cizme cu calapod mai lat?Dupa nastere picioarele mi s-au umflat si asa au ramas.Sunt disperata ca nu gasesc pantofi care sa mi se potriveasca.
Stiu ca exista pantofi cu latime H si H1/2 la firma Jenny by Ara.Singurul magazin pe care-l stiu eu e in Carrefour Militari.Am fost acolo saptamana trecuta si nu aveau mai nimic.Cred ca am nimerit si intr-un moment prost,adica nu mai au pantofi si inca n-au adus cizme.Asa ca n-am rezolvat nimic.
Stie cineva incotro sa ma duc sa gasesc si eu pantofi care sa nu ma omoare?
P.S.1 :am citit pe aici de incaltaminte Bata.Unde o pot gasi?Oare exista si calapoade mai late la ei?
P.S. 2 : sprayul ala Extensore pe unde se mai gaseste?Prin Cora/Carrefour nu e ?
Multumesc.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Alina spune:
quote:
Originally posted by teo1970quote:
Originally posted by Alina
Colege de suferinta,
Exista si un spray pt largitul/adaptatul pantofilor pe picior.Ajuta la largitul pantofilor din piele.Am cunoscut persoane care au fost f incintate de el,pe mine nu m-a ajutat.
Alina
pe mine m-ar interesa, Alina, daca poti sa ne dai un link cu spayul ala care largeste pantofi, sa vedem cam cum arata
multumesc
Eu am sprayul www.collonil.net/de/produkte/collonil_classic/detail.php?id=15210001000" target="_blank">asta.
Succes la largit pantofii
Alina
nuschu spune:
quote:
Originally posted by petaluda
apropo de basici: e bine sau nu sa le spargi?
eu am auzit ambele pareri, si ca trebuiesc sparte sa se scurga lichidul si ca nu trebuiesc sparte ca lichidul acela e ca un fel de pansament. mi-am cumparat o pereche superba de cizmulite: prima data cand le-am purtat ma si miram cat de comode pot fi, dar a doua oara mi-au facut o "mega-basica" pe toata partea din fata a talpii. basica nu s-a spart inca si azi mi-am pus balerini dar ma cam incomodeaza la mers.
Petaluda, eu am auzit ambele variante, ca e bine sa le lasi sa-si faca de cap, ca e bine sa le spargi.
Insa mama, de exemplu, cand mai face din astea, le sparge si apoi pune compresa cu spirt si o tine acolo mai multe ore. Ea zice ca se vindeca a doua zi cu metoda asta.
Sora-mea le sparge si ea, cu un ac, fara sa puna spirt, dar are grija sa nu indeparteze pielita aceea care rezulta in urma unei basicute, ca sa acopere partea sensibila.
Eu... ne e nevoie sa le sparg, ca se sparg ele singure
Jasmine, magazine Bata eu stiu ca sunt la Carrefour Orhideea si Feeria (Baneasa), in afara hypermarketului, in zona destinata magazinelor. Poate fetele mai stiu si-n alte parti. Insa nu stiu sa-ti spun daca au calapoade mai late, trebuie sa mergi sa intrebi. Si, asa cum ziceam si mai sus, daca poti, e bine sa astepti reducerile, ca pantofii de la ei nu sunt ieftini.
Dupa cum vezi, si noi avem aceeasi problema cu pantofii de ne omoara, deci nu stim nici noi de unde sa-i luam pe-aia benigni
Li
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by nuschu
Jasmine, magazine Bata eu stiu ca sunt la Carrefour Orhideea si Feeria (Baneasa), in afara hypermarketului, in zona destinata magazinelor. Poate fetele mai stiu si-n alte parti. Insa nu stiu sa-ti spun daca au calapoade mai late, trebuie sa mergi sa intrebi. Si, asa cum ziceam si mai sus, daca poti, e bine sa astepti reducerile, ca pantofii de la ei nu sunt ieftini.
Dupa cum vezi, si noi avem aceeasi problema cu pantofii de ne omoara, deci nu stim nici noi de unde sa-i luam pe-aia benigni. Dar, cum ziceau si fetele mai sus, inceasca sa-i iei cu piele si pe interior, sunt mult mai user-friendly
..
Li[/font=Arial]
Mersi.Stii cumva si cam cand vor fi reducerile astea?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Bic spune:
Ma, desi imi place sa fiu bine imbracata, intotdeauna am preferat confortul aspectului. Da' pantofi care sa nu ma bata deloc n-am avut nicidoata in Romania. Pina si ghetele mele din piele intoarsa pe care le-am purtat pina cind s-au ros efectiv ma rodeau cind era prea cald afara si eu purtam un anumit gen de ciorapi.
Stiti cum am rezolvat problema? Venind in America si mergind mai mult cu masina.

Am norocul sa stau intr-un oras in care se merge mult pe jos sau pe bicicleta, dar nu mai fac kilometri intregi si grabiti zilnic, cum faceam in Bucuresti. In plus nu e niciodata atit de cald ca in Bucuresti. Dar unul dintre secrete pe caldura este sa porti soseste care absoarba transpiratia. ACum stiu ca asta n-o sa o faca nimeni in Romania, ca arata cam nasol. Pe mine m-au intrebat foarte suspiciosi si dispretuitori citiva prieteni asta-vara de ce port sosete (ce-i drept din alea sub glezna) cu pantofi. N-au inteles ca refuz sa-mi fac bataturi.
Cit despre basici: se fac cind pantoful e mai mare si/sau piciorul se freaca prin ciorap de pantof. La munte poti se poate eevita situatia asta purtind doua perechi de sosete: una subtire in contact direct cu piciorul cae sa actioneze ca mediu de frecare cu a doua pereche de ciorpi, groasa.
Basicile se vindeca atunci cind sint lasate "sa respire." Cea mai proasta solutie este sa le acoperim cu un plasture. Solutia cea mai buna este sa luati un plasture mare, aici se gaseste unul foarte gros si care se numeste "foam". Se face o gaura rotunda in mijloc, ceva mai mare decit basica, si se pune peste bascia, astfel incit basica nu se freaca de pantof in timpul mersului, ci are un loc liber.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
luizz spune:
caut de mult timp o pereche de pantofi cu toc subtire, de 12 cm, cu botul ascutit si cu talpa subtire, nu platforme!. Ati vazut pe undeva prin Bucuresti asa ceva, ca eu pana acum am gasit doar cu toc de 10 si nici cine stie ce modele (multe cu botul rotund ceea ce nu-mi place deloc).
O zi buna
iepumic spune:
luizz, incearca la Bata din Carrefour Feeria....am vazut acolo niste pantofi care corespund descrierii tale. Daca nu gasesti ceea ce cauti, exista intotdeauna Mihai Albu, daca te tine buzunarul. Succes.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
denisabia spune:
Ce am gasit aici!
Marturisesc ca uneori o dau in bara cu alesul pantofilor.Ba ca modelul arata bine , tocul comod , pretul mai rezonabil si ma trezesc ca pantoful ori prea mare ori prea mic.Mi se intampla cand imi place foarte mult sau stresata de atata shopping si negasind numarul meu care de obicei s-a vandut 37-37,5...cumpar sa ma simt usurata.Ce ma enerveaza vanzatoarele , inteleg ca trebuie sa-si vanda marfa , dar mereu spun neadevaruri cu produsul si pe mine m-au influentat negativ.Asa ca mai nou imi fac urechea toaca la faza ce bine iti sta , ce buna e pielea si sigur o sa se lase!
Am avut parte de bataturi , basici , dar asta mai degraba vara.Degeaba criticati proverbul baba sufera la frumusete , e valabil pentru cele mai multe femei.
luizz spune:
Asa este Denisabia. Sufera baba la frumusete, stiu foarte bine ce inseamna asta. Stiu ca daca imi iau pantofii pe care ii doresc si cu care imi sta bine sunt probabil cu jumatate de numar mai mic pentru ca tocmai in fata mea s-a terminat numarul meu, iar mai mari niciodata nu-mi iau (urasc sa-mi clampane piciorul in patofi), de asemenea mai stiu ca o sa imi faca alte bataturi pe langa cele pe care le am deja, or sa ma roada, dar o sa fiu asa cum imi place si accept acest lucru. Eu ma simt bine avand stilul elegant si pana la urma, fiecare isi adopta propriul stil pentru care este dispusa sa sufere mai mult sau mai putin. Mie nu imi sta bine in stilul sport, nu ma regasesc acolo, altor persoane acest stil li se potriveste ca o manusa, depinde de varsta, ocupatie, conformatia fiecaruia, etc.
In final, sunt de acord ca "Sufera baba la frumusete" este un mare adevar, mai mult sau mai putin recunoscut de noi.