Pantofii care ne omoara ... picioarele
Raspunsuri - Pagina 4

luizz spune:
Se pare ca este o problema care tinde sa fie generala cu bataturile si basicile facute de pantofi. Eu am probleme nu atat cu basicile cat cu bataturile de la degete. Port mai tot timpul pantofi cu toc inalt, 8-10cm si ingusti, si pot sa zic ca acum am la amandoua picioarele niste bataturi la ultimele doua degete, mari si f dureroase. Unde mai pui ca se mai intampla sa mai am si ceva pantofi f frumosi dar cu jumate de numar, sau chiar cu un numar mai mic decat port (37,5), pe care trebuie sa ii incalt pt ca nu am altceva care sa se asorteze bine cu hainele. Si uite asa, am ajuns sa ma obisnuiesc cu situatia, cu bataturile si cu durerile zilnice. Am fost odata cu o pereche de pantofi la cizmar sa le faca ceva sa ii pot incalta si mai mult mi i-a stricat decat sa-i largeasca. De atunci am zis ca nu mai incerc asa ceva mai ales ca erau si f frumosi si destul de scumpi.
Pt bataturi am incercat si cu clavusin si cu plasturi, dar n-au avut efect asa ca am lasat-o balta.
Iar ca sa fie tot tacamul complet, de cand s-a racorit afara mi-am luat la purtare noile cizme care mi-au facut niste basici la spate cum n-am mai avut de mult. Ganditi-va cum eram, in fata bataturi, in spate basici, dar nimic nu lasam sa se vada...cum se spune: baba moare dar nu se preda.
Nici nu stiu ce sa-mi pun la calcaie sa pot purta in continuare cizmele...
Luiza

Porumbita spune:
quote:
Originally posted by luizz
Se pare ca este o problema care tinde sa fie generala cu bataturile si basicile facute de pantofi. Eu am probleme nu atat cu basicile cat cu bataturile de la degete. Port mai tot timpul pantofi cu toc inalt, 8-10cm si ingusti, si pot sa zic ca acum am la amandoua picioarele niste bataturi la ultimele doua degete, mari si f dureroase. Unde mai pui ca se mai intampla sa mai am si ceva pantofi f frumosi dar cu jumate de numar, sau chiar cu un numar mai mic decat port (37,5), pe care trebuie sa ii incalt pt ca nu am altceva care sa se asorteze bine cu hainele. Si uite asa, am ajuns sa ma obisnuiesc cu situatia, cu bataturile si cu durerile zilnice. Am fost odata cu o pereche de pantofi la cizmar sa le faca ceva sa ii pot incalta si mai mult mi i-a stricat decat sa-i largeasca. De atunci am zis ca nu mai incerc asa ceva mai ales ca erau si f frumosi si destul de scumpi.
Pt bataturi am incercat si cu clavusin si cu plasturi, dar n-au avut efect asa ca am lasat-o balta.
Iar ca sa fie tot tacamul complet, de cand s-a racorit afara mi-am luat la purtare noile cizme care mi-au facut niste basici la spate cum n-am mai avut de mult. Ganditi-va cum eram, in fata bataturi, in spate basici, dar nimic nu lasam sa se vada...cum se spune: baba moare dar nu se preda.
Nici nu stiu ce sa-mi pun la calcaie sa pot purta in continuare cizmele...
Luiza
luiza
mare ti-e gradina Doamne.. vorba bunicamii... cum mai sa porti pantofi mai mici chiar si cu un numar doar ca aia se potrivesc la haine?

si zau daca te inteleg unde e mandria de a suferi ca un caine cu bataturi la degete si la calcaie...

pe langa faptul ca dor.. nu ti se par disgratioase bataturile alea? sau e ok sa arata o bine incaltata da cand ajungi acasa... lasa ca nu se vede...

Allure spune:
Doamne fereste, asta e masochism curat!
Cum poti sa pui moda mai presus de sanatate??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

luizz spune:
cred ca nu m-ati inteles.
Era vorba de niste pantofi pe care i-am primit din America unde numerele sunt diferite de ale noastre si la care tin foarte mult. Nu mai vorbesc de cat de bine arata. Pentru mine este important acest lucru. Asa ca nu este vorba de masochism.
Sunt convinsa ca si voi ati patit macar o data acest lucru. Dar probabil ca nu va mai aduceti aminte de asta.

teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Alina
Colege de suferinta,
Exista si un spray pt largitul/adaptatul pantofilor pe picior.Ajuta la largitul pantofilor din piele.Am cunoscut persoane care au fost f incintate de el,pe mine nu m-a ajutat.
Alina
pe mine m-ar interesa, Alina, daca poti sa ne dai un link cu spayul ala care largeste pantofi, sa vedem cam cum arata
multumesc

Porumbita spune:
quote:
Originally posted by luizz
cred ca nu m-ati inteles.
Era vorba de niste pantofi pe care i-am primit din America unde numerele sunt diferite de ale noastre si la care tin foarte mult. Nu mai vorbesc de cat de bine arata. Pentru mine este important acest lucru. Asa ca nu este vorba de masochism.
Sunt convinsa ca si voi ati patit macar o data acest lucru. Dar probabil ca nu va mai aduceti aminte de asta.
luiza
pot fi adusi si de la Mama Americii... tot nu m-as chinui pe mine si picioarele mele in halul asta...

Allure spune:
cred ca nu m-ati inteles
...eu cred ca tu n-ai inteles, ca vad ca insisti..
Era vorba de niste pantofi pe care i-am primit din America
Si? Crezi ca in America se fac pantofi mai buni decit in Romania? ha ha...te inseli!
unde numerele sunt diferite de ale noastre
Daca ai nevoie pe viitor pot sa te lamuresc care cu ce corespunde ca sa nu mai porti pantofi cu un numar mai mici
si la care tin foarte mult
Tii la pantofii aia mai mult decit la propria sanatate?
Nu mai vorbesc de cat de bine arata. Pentru mine este important acest lucru. . . Asa ca nu este vorba de masochism
Da' ce este?
Sunt convinsa ca si voi ati patit macar o data acest lucru
Never, ever!!
Dar probabil ca nu va mai aduceti aminte de asta
Am o memorie foarte buna. Am si acum o pereche de pantofi super cute "Hush Puppies" primiti de la cineva care ma bat la spate. Nici nu ii port, nici nu ma indur sa ii arunc.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Elenalove27 spune:
haideti mei fetelor fiecare are pararea ei personala ...daca luizz a purtat pantofi cu 1 nr mai mic , nu cred ca este cazul sa aruncam cu rosii ca ei ii place sa poarte perechea aceea de la AMERICA cu un nr mai mic.
si eu am purtat cand eram mai mica o pereche de pantofi cu un nr mai mic..si am facut si basici si degeaba ca nu i-am lasat fara sa nu ii incalt pe fiecare sambata/duminica la discoteca
...dupa ce mi-au trecut basicile si sau lasat cat de cat sa imi intre mai bine in picior ...erau deja facuti praf de la cate dansuri am tras cu ei.
si eu de la prima sarcina am ajuns la marimea 40 iar picioarele mi-au ramas ca butucile, nu mai intra nici un pantof frumos asezat pe picior...
de la elegantza tocurilor ,am ajuns sa port flati pentru comoditate ...
Elena31+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

bmagdaro spune:
Deodorantul se numeste EXTENSORE, e italienesc, parca Reflex se numeste firma, se gasesc la Universe All Unirea sau la Steilmann Unirea, folositi-l cu incredere e probat.

petaluda spune:
apropo de basici: e bine sau nu sa le spargi?
eu am auzit ambele pareri, si ca trebuiesc sparte sa se scurga lichidul si ca nu trebuiesc sparte ca lichidul acela e ca un fel de pansament. mi-am cumparat o pereche superba de cizmulite: prima data cand le-am purtat ma si miram cat de comode pot fi, dar a doua oara mi-au facut o "mega-basica" pe toata partea din fata a talpii. basica nu s-a spart inca si azi mi-am pus balerini dar ma cam incomodeaza la mers.