Pantofii care ne omoara ... picioarele

Iata-ma la al 1258-lea set de basici la calcaie
intrebandu-ma retoric oare cand voi gasi acea pereche de pantofi "the one"! Trebuie sa recunosc sunt putin nesincera - am mai intalnit in viata mea si pantofi care sa nu imi faca rani la primele purtari dar cred ca imi ajung degetele de la o mana ca sa numar perechile de acest fel (neluand in discutie papucii sau pantofii sport).
De aceea m-am gandit sa deschid acest subiect cu intrebarea : pe voi va omoara pantofii? Pe cele cu raspunsuri afirmative le mai intreb - ce trucuri folosesc in momentele de cumpana?
Raspunsuri

ligeea spune:
depinde ce pantofi porti. Daca porti numai toc (peste 6 cm )in mod curent nu e de mirare si n-ai cum sa scapi. Si depinde si de calapod. Mie imi vin foarte bine pantofii italienesti sunt ingusti (eu am piciorul subtire )si stau bine -cei cu toc pe curbura piciorului. Adica nu stai numai in degete .Nu acelasi lucru pot sa-l spun despre antofii din Germania care chiar la nr. meu-37 sunt largi si chiar...lungi.Dar nu am probleme cu cizmele si ghetele.
De multe ori am renuntat sa-mi cumpar pantofi care imi placeau rau daca nu ma simteam bine in ei.
Acuma e oricum mai bine ca nu se mai poarta pantofii ascutiti Aia erau groaznici (de purtat )
pe mine ma omara

anca_emanuel spune:
Cristina eu am ajuns la concluzia ca picioarele mele sunt vinovate nu incaltaminte. Oricat de buna ar fi tot ma aleg cu perechea de basici. Unde mai pui ca am si mersul apasat si ma pricopsesc si cu bataturi.
Pana la urma am vazut ce ma ajuta...dar nu garanteaza ca scap.
Incaltamintea sa fie cat mai moale si sa nu existe cusaturi pronuntate in interior.
Mi-am luat o pereche de balerini incretiti in fata. Dupa 100 de m m-am intors din drum sa ii schimb. M-am mai incaltat cu ei sa duc gunoiul si s-au mai lasat. Acum sunt ok dar am suferit nu gluma.

lorelei_19 spune:
Din experientza mea- pantofii de calitate n-or sa-ti faca bataturi. Mi-am luat chiar de curand o pereche de sabotzi de la Bata (o firma cunoscuta cu pantofi de calitate dar si foarte scumpi) si cu toate ca sunt inaltzi si ingusti, n-am probleme, ma simt excelent in ei si nu mi-au facut nici o beshicutza. Cu papucii normali cumparatzi din magazinele de duzina tot timpul am probleme. Cateva idei: exista sprayuri care mai largesc pantofii; sa ai plasturi tot timpul in posheta; io am shi o crema mica de fatza- dintr-alea care se dau reclama la parfumerii si le folosesc exact cand incepe sa ma roada vreun papuc, ma descaltz, dau cu crema si pun plasture si nu mai apare beshica.

mirelaispir spune:
si eu m probleme cu pantofii. cand ma gndesc la sezonul pantofi imi vine sa mor. am escoperit de curand un truc: cu cateva zile inainte de a ma incalta cu pantofii, le pun carpe inmuiate in otet. (pe o carpa torn cateva picaturi de otet si o indes bine in interiorul pantofului. am incercat si cu spirt, dar iese prin piele si strica pantoful). cand vreau sa ma incalt le scot si-i pun la aerisit vreo doua ore si nu mai am probleme.

Oana_B spune:
Vai de capul meu cate probleme am avut mereu cu incaltarile.
Ma simt bine pe tocuri si daca e pantoful potrivit pentru mine stau toata ziua pe ele fara nici o problema. Mi-am gasit aici o firma, Nine West, care mi se potriveste si numai de aia cumpar.
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

lgireada spune:
Si eu sunt una din chinuite, trebuie sa am mereu mai multe perechi de pantofi, ca sa am vreme sa-i schimb de la o zi la alta... groaznica chestie! Si seara cand ajung aproape sigur am si bataturi.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Ghiocela spune:
Daca tot am vazut acest subiect, poate imi da si mie cineva o idee. Am o pereche de pantofi pe care nu reusesc sa o mai incalt pentru ca imi stau foarte fix pe picior, si dupa cateva ore ma omoara. N-am luat in calcul acest aspect cand i-am cumparat
Stiu ca mai exista diverse metode de a mai inmuia/largi usor pantofii. Parca auzisem ceva de spirt, dar am citit mai sus ca strica pantofii. Despre ce spray de largit pantofii e vorba? Stiti sa existe asa ceva in Romania?
Multumesc
Aura

unboticutz spune:
si mie-mi manca sufletul pantofii!toamna si primavara ma bantuie gandu sa merg in botosi la serviciu
de obicei imi dau pantofii pe interior cu crema (de corp, de maini, de ce-o fi) de cu seara; daca dupa cateva zile de purtat pantofi cu crema nu se lasa ii duc la cizmar. acolo ii mai tine o saptamana pe un calapod si ii mai bate un pic la calcai si tot asa pana vine iarna si ma incalt cu cizme (cu care de regula n-am probleme)
de fiecare data cand ii probez imi vin perfect dar dupa cateva sute de metri incep sa ma bata, de regula la spate. evident ca am semne la picioare care nu se duc niciodata; chiar, astea se vindeca cu ceva?
---------------------------------------
common sense is not really so common

valentinag spune:
Ha,chiar acum fro 2 saptamani am avut niste basici ingrozitoare la degetele mici,de am mers dupa aia in slapi,ma gandeam ca vin ploile si eu tot asa tre sa merg.
Eu din pacate sunt lata si inalta la picor si nu-mi gasesc prea usor incaltaminte,toate sunt inguste de parca noi nu am exista
Dintre toate incaltarile mele o singura pereche de papuci nu m-au batut,in rest....
"La vita e bella"
poze

Kya spune:
quote:
Originally posted by Ghiocela
Daca tot am vazut acest subiect, poate imi da si mie cineva o idee. Am o pereche de pantofi pe care nu reusesc sa o mai incalt pentru ca imi stau foarte fix pe picior, si dupa cateva ore ma omoara. N-am luat in calcul acest aspect cand i-am cumparat
Stiu ca mai exista diverse metode de a mai inmuia/largi usor pantofii. Parca auzisem ceva de spirt, dar am citit mai sus ca strica pantofii. Despre ce spray de largit pantofii e vorba? Stiti sa existe asa ceva in Romania?
Multumesc
Aura
Ma simt nevoita sa ma alatur voua, din pacate, pentru ca si mie pantofii imi maninca zilele.
Aura, eu am incercat cu sosete (nu foarte groase, dar nici dres) umezite cu spirt. Dupa multe zile de purtat prin casa, tot nu se largise nici un pantof!
Pina cind am intrebat o vinzatoare desteapta si mi-a spus ca spirtul doar arde pielea (asa cum zicea cineva mai sus). Apa calda e buna! Intr-adevar am incercat, si dupa vreo 2 ore, s-au lasat, s-au dat dupa forma piciorului, si acum sunt perfecti.
Eu mi-am udat bine sosetele cu apa calda, si am purtat pantofii prin casa.
Conditia ca sa functioneze tricul asta este ca pantofii sa fie de piele si in interior.
Kya - viitoare mamica in asteptare