Pantofii care ne omoara ... picioarele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La noi exista un spray pt pantofii care "strang" intr-un anumit loc. E pt pantofii de piele si se pulverizeaza in exterior pe zona impricinata.
Se gaseste in magazinele de pantofi, unde puteti intraba daca au :)

Cred ca se gasesc si in .ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Nu fac basici, nu fac bataturi dar ma dooooor picioarele.
Nu exista pantofi comozi pentru mine.

Niste ghete de la Bata dar cam atat.

Unde sa mai pun ca dupa sarcina am ajuns sa port 40 la picior (de la 37). Si asta nu pentru ca se umfla, ci pentru ca am crescut cu 3 numere.

[url=”http://new.photos.yahoo.com/c_ghimis/album/576460762314305795#page1”]Maria[/url]
[url=”http://new.photos.yahoo.com/c_ghimis/album/576460762314305692#page1”]Ilinca[/url]
[url=”http://new.photos.yahoo.com/c_ghimis/album/576460762314305795#page1”]La plimbare[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

ca sa imi fie comozi, eu port pantofi din aceia care au bot in fata, dar la spate au o bareta-ca sandalele; sau au doar o bucatica de piele si bareta peste glezna; este singurul model comod pt mine si la care pot purta si tocuri si in care imi intra si piciorul pe toata latimea; pt ca port 36, am o mare pb cu latimea

eu am si o alta pb dragutza: in ro nu exista conceptul de latime a pulpei pentru cizme, asa ca imi gasesc o data la 3 ani o pereche de cizme inalte care sa imi cuprinda gambele musculoase hihi

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Ma inscriu pe lista!
Si tocmai mi-am facut rost de niste basici super la picioare (in spate) de la pantofii mei cei noi de care eram asa de incantata
Fix la chestia cu sosete mai groase si udat pantofii cu oarece apa (am vaz't io ca daca ma prinde ploaia se mai lasa si pantofii) ma gandeam aseara. Da' acu' vazui ca merge numa' daca-s de piele si pe dinauntru. Ai mei, astia noi, nu-s decat pe-afaraaaaaa
Ce sa le fac??

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by tangerine
eu am si o alta pb dragutza: in ro nu exista conceptul de latime a pulpei pentru cizme, asa ca imi gasesc o data la 3 ani o pereche de cizme inalte care sa imi cuprinda gambele musculoase hihi

Fiecare cu ce-l doare Eu nu-mi gasesc cizme care sa fie destul de inguste, avand piciorul subtire :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Eu am renuntat la tocuri pentru tinuta de zi cu zi. Sint complet nesanatoase, denatureaza mersul, si in timp, structura osoasa (coloana vertebrala, picior, etc.) Nu ma mai gindesc la basici...Alea-s mizilic!

Pentru cele care aveti dureri de spate, ginditi-va de doua ori inainte de a incalta pantofii cu toc!

Sigur ca am si eu momente cind vreau sa arat eleganta cu orice pret si imi pun tocuri...dar pe urma..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Si eu, care credeam ca sunt tinta sigura si unica a bataturilor/basicilor !!
La mine, fiecare pereche de pantofi vine cu cate un set nou de basici, indiferent ca i-am purtat acum 1 an sau acum 3 zile (evident, cu cat perioada e mai lunga cu atat mai grave basici).
Mi-e greu sa-mi gasesc pantofii potriviti pentru ca am senzatia ca port ceva de genul 36 1/2 sau 37 1/2 (nu stiu exact cat, ca am in dulap pantofi de la 35 la 38 ), pentru ca talpa destul de subtire, pentru ca se lasa repede si ajung rata cu papuci .
In general, sufar crancen, le mai dau cu crema de maini pe interior, am TOT TIMPUL plasturi in poseta, incerc sa nu-i port fara ciorapi, altfel se fixeaza piciorul intr-o pozitie si pantoful roade mai tare...
Ma bat in aceeasi masura si papucii de vara, si pantofii sport si cizmele - cu care am aceeasi problema, nu gasesc unele care sa nu-mi fluture pe gambe. Se pot stramta la cizmar, insa nu e intotdeauna posibil.

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Pe propria piele am ajuns la concluzia ca singura solutie este folosirea pantofilor de foarte buna calitate, asa cum zicea si lorelei_19, cu o captuseala bine facuta, fara cusaturi, iesite si noduri unde te astepti mai putin. Din pacate si eu imi dau o buna parte din salariu pe incaltaminte , si am devenit fidela anumitor marci, dar asta e. Avantajul e ca tin foarte mult, pana te plictisesti complet, si nu trebuie sa-i schimbi cand s-au adaptat piciorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by nuschu

Si eu, care credeam ca sunt tinta sigura si unica a bataturilor/basicilor !!
La mine, fiecare pereche de pantofi vine cu cate un set nou de basici, indiferent ca i-am purtat acum 1 an sau acum 3 zile (evident, cu cat perioada e mai lunga cu atat mai grave basici).
Mi-e greu sa-mi gasesc pantofii potriviti pentru ca am senzatia ca port ceva de genul 36 1/2 sau 37 1/2 (nu stiu exact cat, ca am in dulap pantofi de la 35 la 38 ), pentru ca talpa destul de subtire, pentru ca se lasa repede si ajung rata cu papuci .
In general, sufar crancen, le mai dau cu crema de maini pe interior, am TOT TIMPUL plasturi in poseta, incerc sa nu-i port fara ciorapi, altfel se fixeaza piciorul intr-o pozitie si pantoful roade mai tare...
Ma bat in aceeasi masura si papucii de vara, si pantofii sport si cizmele - cu care am aceeasi problema, nu gasesc unele care sa nu-mi fluture pe gambe. Se pot stramta la cizmar, insa nu e intotdeauna posibil.

Li

Mama mia,parca povestesti despre mine!Avem probleme identice-identice!
Norocul meu e ca am o meserie unde folosesc saboti comozi,altfel as fi ajuns la balamuc .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Si eu am aceleasi probleme, si nu conteaza cit de scumpi sint pantofii sau ca sint de firma sau nu, fac niste basici si rani la spate de nu mai pot merge!! Cind vine sezonul pantofilor imi vine sa pling

Mergi la inceput