Mamici si Gravidute Italia (111)
Raspunsuri - Pagina 9
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy nafi, iti fac concurenta. La pagina 7 sunt si eu concurenta, pozele k1 si k2 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=6 Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
pai de ce nu spuseshi miss mai inainte? hai ca ma duc sa te votez!
Bafta cu restul examenelor. Iti iei tu revansa fatza de Loris!
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
costyhunny spune:
buna dimineata fetelor!!
va las si eu o !!
si acuma sa mai raspund si eu :
neliaCris:
neliaCris Publicat la - 02/02/2013 : 18:31:16 -------------------------------------------------------------------------------- CIAO! Costy,dar de ce vrei sa ii dai lapte de centrale?al meu de la 7 luni a beut lapte de vaca si sincer nu a pus pe el cum trebuie,are 15 kg la aproape 5 ani.bine,al meu nu e mancacios si nici mancarea nu o diversifica,adica mananca ceea ce ii place ,restul doar gusta!mie imi pare rau ca i-am dat lapte de vaca...cu suzeta am terminat-o in 3 zile,am zis ca am pierdut-o ,el oricum seara nu se mai trezea pt lapte,dar suzeta daca o pierdea din gura trebuia sa apind becul sa o caut!! |
--eu am decis sa incerc cu lapte de la CENTRALE pt.ca aici nu am gasit lapte de vaca proaspat proaspat si am zis sa ii dau de la centrale intero(asa mi-a zis si pediatra)la noi nu e o problema cresterea si luarea in greutate ca el este mai mare ca inaltime si greutate decat alt copil de varsta lui!!!
NAFI:
Lui Riccardo i-am dat lapte praf de la 1 an la 2 , apoi am trecut la cel de vaca. Desigur ca cel de vaca nu are toate adaosurile unui lapte praf...Si Riccardo s-a mai subtiat dupa ce am trecut la cel de vaca dar eu am fost bucuroasa ptr ca el care e un mancau...la 1 an era deja cat unul de doi si la doi cat unul de trei. asa ca trecand la lapte normal de vaca a intrat intr-un ritm de crestere natural nu fortat de toate chestiile bagate in laptele praf. Laptele praf l-as recomada ptr copii fara apetit care fac nazuri la mancare si ptr care laptele praf e o sursa importanta de vitamine si minerale. |
-sunt total deaccord cu tine cu laptele praf.. si EDY e la fel ca si RICKY un mancacios si acu la aproape 2ani(fara 1luna)este cat unu de 3...
GEORGIULY:
-Felicitari pt scoaterea lapticului.Nu stiu de ce ...dar eu dupa ce am incheiat alaptatul la amandoi,nu le-am dat lapte niciodata noaptea,doar apa daca se trezeau,poate doar spre dimineata cateodata daca vedeam ca nu mai adormeau. Eu Giuliei i-am dat lapte de crestere pana la 2 ani,ca nu s-a diversificat deloc bine si abia dupa intarcare a inceput si ea cu solidele(la 1 an) si am considereat ca are nevoie de un ajutor de vitamine.Pe Sebi l-am intarcat la 1 an si 2 luni si l-am trecut direct pe lapte fresco parz.scremato...ca era mai mancacios. Pediatra ce ti-a recomandat??? |
-MULTUMESC georgy...eu nu am avut intentia sa il scot cel putin pt.moment..am vrut doar sa schimb laptele sa se obisnuiasca cu cel "proaspat"si pediatra mi la recomandat pe cel de la centrale intero...dar daca lui nu ia placut sa il bea asa simplu si nici nu a plans dupa celalalt am zis ca e mai bine si l-am scos fara urlete si plansete(ca imi faceam o gramada problema pt.momentul laptelui cand va trebui sa il scot ca o sa urle si tot asa)si asa am trecut peste lapte si doarme si EDY toata noaptea (de la 21-22 pana la 9-10 dimineata fara sa se trezeasca deloc deloc)ca el pt.lapte se rezea si de 3-4 ori pe noapte si se invartea de numa numa acuma e bine ca putem dormi si noi dupa 2ani o noapte cap-coada!!!
Costy ...dar tu l-ai inscris la asilo nido si ti-au spus ei ca nu e voie cu pampers???E ciudat ca e totusi " cresa" nu gradinita? Al meu va merge direct la "scoala materna"( desi nu are varsta) si acolo intr-adevar sunt fara pampers!!! |
-si eu tot la "scuola materna"l-am inscris si ca si SEBI nu are inca varsta dar daca sunt locuri il primeste..
YOANAG:
Costy-aici fiecare pediatru are regula lui la a mea de la 8 luni-1 an a trecut-o pe laptic de la cetrale bina ca si minca bine n-am avut probleme. |
-da asa este YOANAG si mie la 1an mi-a zis sa las laptele praf care il lua el si sa ii dau PLASMON SAU MELLIN lichid sau CENTRALE..dar eu am ales PLASMON pt.vitamine si etc etc...si acu bea de la centrale...el nu mai bea noaptea dar dimineata cu cereale mananca si plus ca nu ma preocupa asa mult daca nu ar bea lapte pt.ca el mananca branza multa,iaurturi asa ca nu e pb.a noi!!1
costyhunny spune:
am uitat sa incheierea
DANA --ce faci?pe unde mai esti?ce fac muschetarii tai?
NAFI--te-am votat..ai fost o graviduta frumoasa..am si eu poze cu burtica dar nu le pun pt.ca eu am fost asa de "norocoasa"de m-am ales cu o gramada de vergeturide am stat in depresie din cauza vergeturilor si nu a nasterii..dar am trecut peste...bn ca evit sa mai merg la mare sau la piscina..
KEMSY--te votez acusica si pe tine..
pupici la restul fetelor sper ca nu am uitat pe nimeni...
gata ca sa trezit piculicul meu
georgyiuly spune:
Buon giorno fetele!!!
La noi nimic nou sub soare!!! Doar vreme nasoala...cand ploua ,cand grindina,cand soare!!!
Am votat gravidutele frumoase!!!
La Sebi operatiune "pampers"merge nesperat de bine,vad ca si noaptea nu prea face si dimineata umple olita,nu pot spune acelasi lucru de Giulia care desi o asez pe olita in fiecare noapte cateodata tot mai face pe ea.Ce copii diferiti am!!!
in rest..ne cam plictisim,m-am saturat si de curatenie,de facut mancare si stat inn casa..astept primavara-vara sa iesim la aer mereu.
Pupici si sa aveti o zi minunata!!!
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Am citit si eu ca si GIANI si nu mi-a ramas nimic in cap.
COSTY d-ne ajuta ptr unchiul tau! Cat despre vergeturi daca sunt pe corp se pot ascunde sub un constum intero. Marea efectiv nu e de evitat.
NAFI felicitari ptr site, ptr tot ceea ce faci.
Acum ca ai citit despre acetona este f bine sa tii cont de asta , in primul rand copilul cand are febra absolut la dieta. Si eu tot cu coca-cola tratatez.
GIANI complimenti ptr examen. D-ne ajuta ptr celalalte.
YOANA eu in Ro nu ma mai intorc si exact ptr motivele pe care le scria GIANI.
FETELOR, sunt mereu pe fuga, am lucrat zilele astea incontinuu giornata si pot sa spun ca sunt tehuie. O perioada tare naspa la munca cu pacientii. Si sa stai 13 ore pe zi e enorm de greu. Ca si tine NAFI am lucart week-end-ul asta tot, si sunt momente cand baietii nu vor la mine.....si asta se intampla cand lucrez incontinuu. Pai eu cu ei nu m-am mai vazut de vineri seara pana luni dimineata. Sambata am lucrat toata ziua.Plec de acasa la 6.15....cu vremea asta si cu masina asta care si asta face figuri tre sa plec mai devreme.....ajung seara la 20.35.....20.40......cand ei dorm deja......si uite asa duminica am luat-o de la cap ca am facut in schimb si a trebuit sa lucrez iar toata ziua...... E naspa cu lipsitul de acasa multe ore..........
Ne mai auzim, numai bine fetelor
Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .
Pozici cu noi
yoanag spune:
helloo girls!
Dana-ce ocupata mai esti,poate sapt asta nu ai asa multe ore de facut si esti mai libera putin
tu fetelor voi poate intelegeti gresit dar eu una nu stiu ce sa cred dar la voi numai badarani sint? oameni de treaba prin jur nu mai aveti?ce stiu eu poate depinde de zona....nu comentez dar eu cind merg acasa ma simt bine,imi place,n-am treaba cu nimeni,nu stiu poate ca tre' sa stau mai mult timp sa vad cum e acum fata de cum era inainte sa plec
situatiile difera de la o persoana la alta
da-mi voie sa-ti dau un exemplu Dana-acum te pun pe tine la mijloc ca mi-ai venit in minte tu
voi aici v-ati realizat mult mai bine decit altii,aveti servici de stat ( in spital) amindoi ,locul de munca care va place,v-ati acomodat ,ati reusit sa va luati casa voastra,un mutuo e greu de luat,i-a in calcul si asta apoi nu in ultimul rind aveti fratii/surorile aici cu familiile lor si aici nu ma refer ca e neaparat pt ajutor dar sinteti aici impreuna si nu cred ca nu va vizitati/vorbiti
apoi pe baricada astalalta mai sint si ca mine care nu pot sa zic ca ma da pe spate munca ce o fac ,ca ce faceam acolo aici nici poveste ca nu am cum,stim bine ca se gaseste greu indiferent ce anume cauti ca un salar in casa e binevenit
si ca mine sint multi fara sa aiba pe cineva aici
nu stiu aberez si eu pe aici pt ca viata frumoasa si fericita nu ti-o fac cei de linga tine,neamurile,fiecare are visele si implinirile lui si ce ma face pe mine fericita sau ce-mi place mie poate alteia nu i s-ar potrivi
de aceea zic mereu ca fiecare vorbeste pt el si nu se poate generaliza
numa ca stau si ma gindesc ca daca tot va vine dorul de casa atunci imi permit sa va intreb ce va place acasa? ca ma gindesc ca mergeti cu placere in concedii o data pe an sau la cativa ani? chiar asa salbaticie sa fie in tara?
oare numai oameni badarani,nesimtiti sau mai stiu eu cum sint?
yoanag spune:
mai adaug ceva-sa nu se inteleaga gresit ca nu ma iau de nimeni,fac chestionare pe aici
ne schimbam ideile ,discutam si noi
yoanag spune:
Nafi-cumse simte veveritu?
sper ca si-a mai revenit
tu cu umarul ti-a trecut?
Georgy-la cum e vremea asta
azi soare,ieri ploaie si urit ca am avut de mers la un compleanno de pina la masina ne-am facut ca mitele(pisicile) plouate
dimineata toti au fost la gradi imbracati de carnaval ,s-au distrat copiii
in rest toate bune,sta sa cada al treilea dentino asa ca fattina sta la pinda si cam atit
Kemsy-te-am votat si eu succes
te asteptam mai des cind termini examenele
Costy-chiar asa c un costum intreg poti merge linistita la mare
nafi spune:
Danangie! LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa , sa ai putere sa le duci pe toate si sa te bucuri de familia ta superba!
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629