Mamici si Gravidute Italia (111)

Mamici si Gravidute Italia (111) | Autor: mamiciitalia

Link direct la acest mesaj

Gabriele, vei ramane mereu in sufletele noastre!Odihneste-te in pace, Ingerasule drag!
N:02/01/2011-D:16/01/2011

Grupul nostru
Asa am inceput: cap. de la 1-99 100,101,102,103,104,105,106,107,
108,109,110

MAMICI din ITALIAsi copilasii

Roxali-mami de Enricosi-Sonia
Berarpiri-mami de Ambrasi-Giorgio
Abramburika-mami de Silviasi-ingerasulGabriele
Georgyiuli-mami de Giulia Alexandra si- Sebastian Andrei
Slimatei-mami de Stefania
Daraban-mami de Delia
Neliacris-mami de Cristian
Monica-mami de Denis Stefan
Kemsy-mami de Loris Stefan
LAlexandra-mami de Alessandro
Nafi-mami de Riccardo
Ginger-mami de A.Mihaisi-C.Grigoriu
Daviduca-mami de Davide Nicola
Camicreata-mami de Sebastian
Raluk-mami de Anais Iasmina si-Maeva Caterina
Snowbunny-mami de Alexandru
Irina-mami de Fabian
Pisellino-mami de Roberto Gabriele
Danangie-mami deAlessio Michellesi-Mattia Gabriel si Marco Andrei
Laura-Luiza-mami de Eduard Daniel
Cris85-mami deGiuliasi-Simone
AllyLaur-mami deEduard Andrei
Anne45-mami de Giuliano
Brocolina-mami de Rebecca

GRAVIDUTE

Annare
Ely si mami de Marina Denise

prietene dragi Lilianafi, Dianag , Serendi

SARBATORITII ANULUI

IANUARIE______________________________________FEBRUARIE
-13/01/2010-GIORGIO(BERARPIRI)__________________-08/02/1977-DANANGIE
-17/01/1985-CRIS85_______________________________-10/02/2011-EDUARD DANIEL(LAURA)
-19/01/1984-BERARPIRI___________________________-11/02/2011-MARCO ANDREI (DANANGIE)
-23/01/2009-DAVIDE NICOLA(DAVIDUCA)____________-21/02/1986-SNOWBUNNY
-26/01/2000-ENRICO(ROXALI)

MARTIE__________________________________________APRILIE

-11/03/2007-DELIA(DARABAN)______________________-02/04/1976-GINGER
-12/03/2009-GIULIA ALEXANDRA(GEORGYIULI)_______-15/04/2010-ALESSANDRO(LALEXANDRA)
-14/03/2008-CRISTIAN(NELIACRIS)__________________-19/04/2010-RICCARDO(NAFI)
-19/03/1976-NAFI________________________________
-23/03/2008-ANAIS IASMINA(RALUK)________________

MAI_____________________________________________IUNIE

-03/05/2009-MARINA DENISE(ELY)_________________-07/06/2008-ALESSIO MICHELLE(DANANGIE)
-14/05/2008-FABIAN(IRINA)_______________________-26/05/1981-DARABAN

IULIE___________________________________________AUGUST

-02/07/1981-GEORGYIULY_________________________-13/08/2010-MAEVA CATERINA(RALUK)
-02/07/1976-ROXALI______________________________-11/08/1986-NELIACRIS
-07/07/2010GIULIANO(ANNE45)
-08/07/2009-(MONICA)DENIS STEFAN
-13/07/2007-ALEXANDRU(SNOWBUNNY)
-15/07/1983-ELY

SEPTEMBRIE______________________________________OCTOMBRIE

-14/09/1978-DAVIDUCA____________________________-02/10/2009-LORIS STEFAN(KEMSY)
-21/09/2007-GIULIA(CRIS85)________________________-14/10/1985-LAURA_LUIZA
-24/09/1978-MARIA_SCU___________________________-18/10/2008-SEBASTIAN(CAMICREATA)
-30/09/2007-AMBRA(BERARPIRI)___________________-21/10/2009-MATTIA GABRIEL(DANANGIE)
________________________________________________-22/10/2007-SONIA(ROXALI)

NOIEMBRIE_______________________________________DECEMBRIE

-08/11/2007-ROBERTO GABRIELE(PISELLINO)
-15/11/2010 REBECCA(BROCOLINA)
-21/11/1980-KEMSY_________
-24/11/1976- BROCOLINA _______________________________
________________________________________________-14/12/2007-A.MIHAI(GINGER)
________________________________________________-14/12/2007-C.GRIGORIU(GINGER)
________________________________________________-16/12/1981-LALEXANDRA
________________________________________________-22/12/2007-STEFANIA(SLIMATEI)
________________________________________________-26/12/1981-SLIMATEI
________________________________________________-31/12/1977-RALUK

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

poftiti la capitol nou ;)
noi am petrecut bine sarbatorile
de craciun in ajun acasa,a venit mosul la usa noastra si Giulia a fost foarte fericita si incintata
a primit il camper di barbie,o mini.cucina,un robot da cucina barbie si o bluzita
tare fericita a fost
o sa vad cind merge netul mai bine sa-mi fac un album sa va pun poze
mai revin,va pup

Mergi la inceput

apoi de craciun prima zi am avut invitati iar a doua zi am onorat noi invitatia
de rev la prietena mea toti impreuna de la mic la mare am petrecut impreuna
acum m-am mutat la 2 pasi de prietena mea stam atit de aproape una de alta dupa mai mult de 10 ani in sfirsit sintm vecine asa ca ne vedem si mai des
am trimis mesajul si n-am apucat sa continui asa ca am mai scris un mesaj
La multi ani din nou si an nou fericit fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

YOANAG - multumim de capitol si bine ai revenit ( in forta!)
Ma bucur sa aud ca esti multumita si ca ai si prietena ca vecina. E frumos sa ai pe cineva drag atat de aproape! eu nu-mi mai amintesc exact passwordul de la contul mamiciitalia ca mai puenam si eu niste poze pe acolo...

Azi sunt super fericita. am primit in sfarsit contractul de munca de la Milano. Incep anul cu un loc de munca si asta e minunat! Aproape ca nu-mi vine sa cred!

DANANGIE - voi ati desfacut sticla dupa 12 iar noi inainte ca i-a sarit dopul cu un minut inainte! Important e ca v-ati bucurat in familie si ca sunteti sanatosi.

Pupici si o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

NAFI ma bucur de contract! Sa fie intr-un ceas bun!!

YOANA bine ai revenit.Lasa datele de la cont id si parola...ca eu le-am uitat.Asa sa stim mai multe. Lasa PM desigur. Asa nu mai asteptam pana la cap 23. Eu una nu-mi mai amintesc.

Ieri am fost la fisiatru....voi face terapia asta si vom vedea. Ieri a fost o pesante. Am fost in giro cred ca vreo 5 ore.....la cumparaturi, am fost sa luam casti ptr baieti si pantaloni ptr mine ca am vrea sa tragem o fuga la munte.....am uitat geanta in cabina de proba cu acte si telefoane........am avut noroc ca mi-a gasit-o un angajat........dar am ramas cu spaima rau de tot.....

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

LA MULTI ANI!!!!!va doresc ca noul an sa va aduca sanatate,fericire,iubire si mult spor la bani...
NAFI--felicitari pt.contract....iti doresc sa dureze cat mai mult si cu cat mai multi banuti
YOANAG--bine ai revenit printre noi!!!
DANA--sper sa iti mearga mai bn cu terapia de acuma...
apropo de aventuri cu uitatul lucrurilor hai sa va povestesc ce am facut eu....:
--m-am dus duminica cu al meu sot si piticul la cumparaturi si am zis sa trec pe la magazine sa imi iau si eu o rochita pt.revelion..zis si facut...am gasit intr-un final o rochita care sa imi stea bn...am luat-o si am plecat...pe drum imi aduc aminte ca nu am agrafe de par de culoare rosie(rochie fiind rosu cu negru)si am intrat la un magazin chinezesc sa imi cumpar....cand am intrat eu aveam punga cu rochia in mana si o gagicutza de la casa ma intors inapoi sa las punga la casa...am lasat-o si am mers sa caut agrafe..intre timp al meu sot se plimba cu edy pana cand a vaz edy pe MICKEY MOUSE si a inceput teroarea si urletele dupa MAU-MAU(asa ii zice)eu repede repede am luat agrafele le-am platit si dusi am fost....cand mai aveam 5min.pana acasa mi-am adus aminte de rochie ca am uitat-o in magazin era deja ora 19.45...al meu sot sa intors din drum bineinteles(ca ma dat vaffancullo)si am ajuns la ora 20.10 ei tocmai se preagteau sa stranga marfa de pe afara dar am reusit si am luat rochia.......
Acu sa va zic cum a fost de revelion...a fost distractie maxima cu aproximativ 48persoane(cu copii cu tot)dansuri,uratori a fost foooooooarte bn chiar nu se astepta nimeni sa iasa asa de bn...
EDY-a rezistat pana pe la 3 si dupaia l-am dus in masina la nani...a mai plans el cand dansam ca era gelos dar dupaia si-a facut niste prieteni si dansa cu ei si cu tacsu(ca al meu sot nu se omoara cu dansul si a facut pe baby sitterul)macar am dansat eu destul de cand a venit momentul sa imi duc mama acasa cu masina ma "ardeau" talpile cand apasam pedalele..
pe 2 ian.a fost ziua mea de nastere si prin urmare sambata am musafiri ca de obicei vreo 25-30(sa vedem cati vin pana la urma)si asa ca sunt in pregatiri..
trebuia sa merg la cumparaturi azi dar nu reusesc din cauza lui edy care are diaree de 3zile si nu i se opreste deloc...
apropo---va invit la o fasole cu ciolan afumat la ceaun afara cu lemne facuta..o sa o faca compagno lu mama care e tot roman..
gata va las ca sa mai fac si eu cate ceva...va pupicesc pe toate si inca odata un an cat mai bun si cu sanatate ca restul le facem pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Mama COSTY dar ati petrecut nu gluma! La multi ani ptr ziua ta si multa sanatate.

Pe 2 .....a fost o zi speciala......daca ti se intampla sa citesti.....sa stii ca m-am gandit la tine, la el.....D-zeu sa-l aiba sub aripa Lui....

Noi deja ne pregatim ptr gradi....maine e sarbatoare sa e Duminica si in acelasi timp Boboteaza.....poimaine Sf. Ion. Si sa stiti ca am o nostalgieeeee. Asa bine am stat in saptamanile asteaaa. Fara stres de trezit, fara stres de pregatit......a fost super relaxant!

Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Bun gasit!

ioana si dana .

Mie imi pare tare rau de divergentele aiurea, dar inteleg. si eu sunt impulsiva, si eu am momente de nervi si dat cu capul. in special pt dana e explicatia asta. daca am ales sa raspund e pt. ca motivul a fost chiar unul pueril. dupa atitia ani ... nu ne cunoastem personal, dar e ca si cum ne-am cunoaste. ce sa spun, anul nou, intentii noi si pozitive din partea mea.

in rest, salutari tututror si numai bine!

Mergi la inceput

Hello buona befana a tutti i bimbi
a ajuns si la fetita mea cu calze si un regalino
dimineata pindea daca i-a lasat ceva
Brambu-ce ma bucur sa te vad pe aici
sper ca intri mai des
si pt mine ziua de 2 ian e speciala pt ca tin la tine imi
esti draga si macar un gind iti trimit.....doar atit pot face din pacate
trimit ca scriu de pe tel si sper sa intre

Mergi la inceput

Lavi La multi ani!
Sa fii fercita .sa ai sanatate si tot ce iti doresti
Dana nu-mi aminti te rog ca si noi de maine incepem
am avut concediu pina azi si de maine incep cu sveglia.la 5 si un pic plus alergaturi
dar asta e .......trec sarbatorile
si eu tot cu calm am facut toate de 2 sapt
Nafi in bocca al lupo.ce fain ai inceput anul

eu va propun acum de anul nou sa ne adunam din nou toate come una volta
chi ci sta?
Aici la subiect sau la Ginger
Ginger sa-ti traiasca baietii.deja ai baieti mari
Fetelor care ma aveti in lista de mess scrieti voi ca mie mi-i s-a sters
lista si nu mai amaproape pe nimeni.nu stiu ce s-a intimplat a intrat instand by
si pe cind am miscat mausu nu mai aveam pe nimeni.ori fetita a umblat si nu am fost pe faza

Mergi la inceput

Am recuperat-o pe Stefy si pe Kemsy in lista de mess
in rest nu va mai am....
Va pup si va urez duminica placuta
o sa va trimit cind pot pm cu datele de cont de aici
sa faceti capitol nou.datele de la.albumul piccasa ce-l aveam noi comun pt poze
nu le mai stiu....

Mergi la inceput