Mamici si Gravidute Italia (111)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!!Bun gasit in noul an!!!
nafi, felicitari pentru contract!Cred ca azi deja a fost prima zi de lucru, nu?Sa ne spui cum e, cat lucrezi, cum e la birou, etc!
lavinia, voi cand petreceti o faceti in stil mare La multi ani pentru ziua ta, sa ai parte de tot ce iti doresti.
dana
abramburika
yoana Pozele sunt pe FB.

Noi am petrecut revelionul la niste cunostinte acasa, m-am simtit bine, s-a mancat, s-a dansat...pana la 4 dimineata noi si 2 pentru Loris.
Azi am avut primul examen, a fost extenuant dar cu rezultat pozitiv. Uraa! Dupa examen am fost la o scurta sedinta de shopping.
Eu imi aduc aminte o parola, dar nu stiu de la ce e, picasa sau...Booh!!
Noapte buna!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Intru pe fuga sa va salut. De cand am inceput munca, gradi....nu mai am timp de nimic.

PETRO

GIANI complimenti ptr examen. Mult noroc la celalalte!

Am inceput TENS....o fisioterapie relaxanta.

Sa va spun ca da, de cand ma dusesem la cel de-al 3-lea neurochirurg si imi spusese ca nusunt de operat......de cand fusesem la doctorita neurochirurg si imi spusese ca situatia nu pare asa grava......am pierdut curajul sa ma operez! Duminica la 18.00 astia de la Humanitas ma suna daca vreau sa ma operez luni dimineata!!! Nici macar nureuseam sa vorbesc. Nu se chiama asa sui due piedi! Si nu......am refuzat.....asta e.....sper sa fi luat decizia migliore......

Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ptr piccolo Gabriele....ptr ziua de ieri....

Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ciao a tutte!
danangie, cum e acum cu noua terapie?
Eu am dormit rau aseara, m-am trezit intepenita de trunchi, ma dor coastele de abia ma misc.
O zi buna!!

Mergi la inceput

Ptr piccolo Gabriele....ptr ziua de ieri....

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Danangie - sa speram ca ai luat o decizie buna. nici eu nu cred ca m-as fi dus anuntata asa de la o zi la alta!

Ieri trebuia sa ma operez la umar sa-mi scoata punctul gras. nu am mai facut nimic ptr ca ..cum nu era una ciste sebacee ci un lipoma...chirurgului ii lipsea nush ce instrumesnt ptr coagularea sangelui asa ca am reprogramat ptr 23 ianuarie.Oricum f de treaba chirurgul , mi-a explicat o groaza de chestii.

Azi a luat marito alte mobile de la Ikea asa ca weekendul asta le montam si voi avea in sfarsit un ufficio! ca acuma tin laptopul de servici pe o cutie de carton plina cu carti si stau asezata pe scaunelul lui Riccardo!

Costyhunny - ce-ti face unchiul? sa-i dea Dzeu zile de trait si sa-si revina repede!

Kemsy

Va pupic pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,

GIANI na....dupa ce ies sunt foarte relaxata cu spatele, am senzatia ca-s drogata. Am mai simtit durere de solduri, dar nu durere de osul sacru sau sciatica sau parte din fata a piciorului. Am astept sa fac si fizioterapia motorie. Sper sa fie bine...Cum merge cu stiudiatul? Loris? Cum este? Racit? Cu gradinita cum e?

NAFI cum e la serviciul nou? Iti place? Ai colegi sau inter-un fel esti pe cont propriu? cu siguranta e un pic incomod "biroul" de inainte.Spor in toate.

Eu anul 2013-2014 nu il voi putea da pe Marco la gradi, daca va dati seama.... Fiind f multe cereri, au limitat varsta d eintrat....adica vor accepta inscrierile ptr copiii nascuti pana pe 31 ianuarie 2011....MArco e pe 11 februarie.......va merge la gradi cand va avea 3 ani si 7 luni! E normal asa ceva??? La aproape 4 ani sa mearga la gradi......mahhhh,,,,

Salutare tuturor si week-end placut...

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ciao!!
nafi, se intampla si aici chestii de astea, sa nu aiba instrumente?!! Oricum, asteptarea e scurta. Am zambit la ideea de scaunel, si eu tot pe un scaunel de lemn mic de al lui L stau Oricum, sa folositi cu ...succes mobilele!
danangie, ma bucur sa aud ca sunt totusi si alte metode eficiente pentru durerea ta.Si eu am facut in facult fisioterapie pentru lombosciatica cu crize f dureroase si de atunci, datorita si unor medicamente...nu am mai avut nici o criza
Stiu ca e dificil financiar sa tii pe Marco la nido dar eu parca m-as bucura ca merge la gradi mai tarziu...cand ii vad ca furnicutele de mici si fragili ca merg la scoala...nu-mi pica prea bine.
Eu cu studiul bine, marti iar am exam. Loris e bine la gradi, nu a mai fost bolnavior
Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_mi spune:

ola cicas :) Primitzi cu ...colindu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_mi

ola cicas :) Primitzi cu ...colindu?

Primim primim! Bine ai venit!
Sa auzim colindul!

Mergi la inceput