Mamici si Gravidute Italia (111)
Raspunsuri - Pagina 3
kemsy spune:
Ciao!
Citat: |
citat din mesajul lui mi_mi 'nasearaa mai slaba activitate pe aici :) |
Or fi avand treaba fetele!De ce nu dai mai multe detalii despre tine, ca sa te cunoastem mai bine? Trebuie sa scrii repede 10 mesaje ca sa apari in timp real cu mesajul pe forum.
nafi, cum a decurs interventia?
danangie, yoana, costy...ce mai spuneti?
Eu sunt satula de invatat, Loris e acasa bolnavior, cu tuse, nas curgator si putina febra...
Seara placuta!
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Si noi suntem bolnavi. Inclusiv eu, cu tuse si muci :(.
Trece timpul, nimic nou. GIANI mult spor la invatat. E greu? Cum sunt termenii italieni din domeniul tau? Dar apropo.....ce echivalezi tu? Scuza-ma daca ai mai spus dar am un vuoto de memorie.
Azi la gradi mi-au spus ca Ale a tras cu pumnul in stanga si in dreapta . Sunt extrem de mahnita......acum e in castigo.....dar nici nu stiu cum sa abordez acest subiect. Ptr ca e extrem de delicat.....nu vreau ca mai apoi sa stea ca mielul si sa le ia el.....nici nu stiu in ce contest.......a tras........
In rest, inca suntem in balo sa cautam piesa aia ptr motor.....
Cam satui de ploi si ceata.....
Fara chef de curatenie.....
pup all
Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .
Pozici cu noi
yoanag spune:
buna seara fetelor !
hai ca mi-am gasit timp si eu sa va salut
si eu am picea racita si cu tuse
sapt asta am tinut-o acasa,sa vad maine cum se simte..:((((( la cum e vremea asta nu ne miram ca se imbolnavesc
ba ploua,ba vint,grindina,soare,ploaie....brrrrr
asa e iarna aici
Dana-am citit despre intervento
clar te-a luat prin surprindere
inainte asteptai raspunsul si optai pt operatie apoi asa pe nepusa masa te suna de nici nu sti cum sa reactionezi....
sanatate sa va faceti bine
mai intai vb la gradi vezi de la ce s-a intimplat ,poate l-au provocat,poate a incasat-o el si nu s-a lasat
a mea e tare bleguta si ce ciuda mi-e ca atita ii explic sa se apere singura da mi-a venit si mie acasa lovita de m-am dus la gradi de citeva ori sa vb pt asta si de nervi am sunat mama in cauza sa-si puna la punct baiatul
eram asa nervoasa ca avea vinataie la ochi,ce nervi am avut....
Kemsy-felicitari pt examen si bafta in continuare
Sanatate si lui Loris sa se faca bine repede
vad ca sint toti bolnaviori
yoanag spune:
Nafi-cred ca deja te-ai instalat la birou
si noi am fost la ikea luna trecuta,am luat o casetiera draguta,imi trebuia la masuri standard si acolo gasesti de toate per i piccoli spazi
acum mi-i s-a pus pata pe usi,doamne ce mi-au placut
de fapt le vazusem eu dar pina acum nu am cerut informatii ca ne plac usile dar nu si tocul expus si ne-a zis ca putem alege alt model daca vrem
stiu suna ciudat dar cind pot le iau pt casa noastra si de le duc de aici ca tare tare mi-au placut
Mi-mi-dupa stil indraznesc sa spun ca esti Mioara
daca da treci la apel si scrie mai multe
am eu senzatia asta cu tine acum nu ramine decit sa confirmi sau sa dezminti
yoanag spune:
Costy-cum mai e unchiul tau?
cred ca e disperata mama ta....
apoi chiar la voi numai in feste mai o tineti de evenimente ,frumos ca va adunati si va intelegeti bine
eu la capitolul asta am avut asa o dezamagire,nu ca sufar din asta dar mi-e ciuda cind esti bun apoi esti luat de fraier....pacat ca nu mai merge blogul sau che fine ha fatto ca asa ne scriam mai multe.....
chiar ce mai e cu el? stie careva ceva...?
niente...noutati nu mai am ....
am inscris si eu fetita la scoala in sfirsit,sper ca mi-o si ia unde am inscris-o nu ca ma trimite in alta parte cu ea daca nu sint locuri suficiente......speriamo bene,trec eu sa mai intreb
ce stiti si la scoli se asteapta graduatoria in mai? nu ati auziti nimic despre asta? chiar daca inca e presto pt unele dintre voi
yoanag spune:
Mi-mi(Mioara secondo me-cosi a pelle :) )-hai ca in seara asta s-a mai scris pe aici ,ceva activitate este asa ca pe maine vreau sa te citesc
cred ca mi-am facut rondul pe aici destul in seara asta
va pup si multa sanatate sa va fceti bine si voi si copilasii
kemsy spune:
danangie, si eu sunt fara vlaga, chef si cu o tuse de ma dor coastele Allora: scienze della formazione, indirizzo disabilitą e marginalitą. Termenii nu sunt iesiti din comun, e limbaj...aproape comun.Cu Ale, intreaba-l pur si simplu, vezi ce a stat la baza si incearca sa il ajuti sa inteleaga variante.
yoana, vrei sa duci usile in Ro?Si eu visez la mobila, etc Cum mai e cu apart, ati facut ceva nou la el?
Care mioara?
Cu blogul, nu mai stiu nimic, dar se poate reactiva
Seara placuta!
danangie spune:
YOANA nu stiu ce s-a intamplat......Din spusele maestrei el e singurul vinovat.....Mda.......asta ma enerveaza cel mai tare. de obicei Ale daca nu e zadarit nu e monelo........dar na......cand si le primeste si am cerut socoteala, mi-au trantit mereu in fata ca sa stau linistita ca si el le da, cand le da, in schimb, e una tragedia.......asta ma necajeste......
E oricum ciudata la tine chestia ca fata sa vina vanata, adica sa se ajunga la asa bote??? pe unde erau maestrele? cu ce i-a tras de a facut-o vanata?
Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .
Pozici cu noi
yoanag spune:
buna dimineata
va las cite-o fierbinte
azi am dus buburuza la gradi ,mai tuseste inca dar macar nu e cu febra sau gitul rosu
era vioaie azidimineata si nu si-a vazut prietenele atitea zile de a vrut si ea sa mearga
am intors casa pe dos,vreau sa rearanjez cameretta din nou asa ca toate le am imprastiate
in ceva tre sa-mi consum energia
Kemsy-eu cum sint de felul meu cind imi place ceva nu ma las pina nu-l iau
cind am fost acasa am dat o tura pe la magazine cu mobilier
am gasit o bucatarie de ne-am amindoi
mama mia cit e de frumoasa
magazinul e italian cadoromobili italian design se numeste ,superba
numai ca inca nu sintem la faza de mobila
usile le-as duce de aici ca si de alea m-am
numai ca e aiurea ca si anul trecut am stat o sapt si mare lucru n-am facut
sper ca in august sa putem sta 2 saptamani ca 3 nu stiu daca imi da concediu
daca am scontrino pe usi sa zic ca le ducem de aici m-or pune sa platesc vama? ce stiti legat de asta ?
la vara se monteaza toate prizele si intrerupatoarele,gresia in baie luam de aici,peretii adusi la alb cu lavabila si daca apucam facem baia,ce reusim facem numai ca timpul e scurt si nu avem cum sa facem cit am vrea