Mamici si Gravidute Italia (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Giorgyiulyma bucur ptr tine ca e usor cu scoaterea pampersului. eu am inceput sa fiu stresata pe tema asta. Ricky nu spune si nu vrea la oala. cateodata imi vine sa-i dau ci oala'n cap! pe urma imi zic sa raman calma ca de nu...prinde ura pe oala si prelungim si mai mult renuntarea la pampers.
Tot zic ca astept sa se mai incalzeasca afara sa incerc iar dar cred ca e mai mult o scuza de a mea ptr ca imi vine groaza cand ma gandesc la saptamana de anul trecut cand am incercat si la cat kk si pipi a trebuit sa strang de pe urma lui!

Yoanag - Ricky e bine , merci O zi a durat raul dupa care si-a revenit ca si cum nimic nu ar fi fost.
Umarul e spre bine dar mai dureaza pana sa-l pot folosi normal.

Eu nici nu stiu cand a trecut saptamana asta. am avut atat de mult de lucru ca au zburat zilele si e iar weekend!

Cat despre intorsul acasa eu nu stiu ce posibilitati sunt ca eu sa ma intorc in RO mai ales ca am si marito italian. Oricum ideea nu o exclud si nici nu ma sperie idea. vor exista intotdeuna parti bune si mai putin bune oriunde am trai. Nu cred ca se pune problema ca in Ro sunt toti badarani , cred ca perceptia noastra se schimba si cand te inveti cu binele iti sar in ochi mai repede lucrurile care sunt sub noile standarde cu care te-ai obisnuit.

Ma intoc la oile mele ca acuma ajunge Ricky de la camin si trebuie sa ma ocup de el.

Va pupacesc si va doresc un weekend placut!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_mi spune:

ola fetele la ceas de seara:)

Io nu am o munca f solicitanta neaparat acum dar sunt toata ziua buna ziua pleacata.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Scriu acum ca pe urma se trezeste squadra.
Multumesc fetelor de urari.

IOANA eu ce pot sa-ti spun...in Ro stateam in Iasi. Nu pot spune ca zona e de vina. Cand mergeam in Ro cu masina...trebuia sa fac 2000 de km. Strabateam Ro de la vest la est ori pe sus prin Toplita.....ori pe jos pe langa Brasov. Ah...te asigur ca atunci cand se vorbeste de proasta educatie nu ma refer doar la zona moldovei....Mie una din mesajul tau "am citit" rabbia...tanta rabbia. Nu sunt eu de vina sau Gianina sau cine mai crede acest lucru de proasta educatie a romanului. Nimeni nucontesta faptul ca tu te simti bine acasa sau ca ai oameni buni in jurul tau si noi nu. Anul trecut in noiembrie am fost acasa si romanul nu s-a schimbat. Am strabatut de aceasta data Ro de la Buc la Iasi. Niente da fare. Cand intram in magazin si dadeam buna ziua se uia romanul la mine ca si cum ar vrea sa-mi zica : che cacchio vuoi?? Romanul din pacate a avut o viata grea. Nu stie ce e aia sa zambeasca la un buna ziua, la un multumesc, la pur si simplu intrarea unui client in magazin. Sa nu iti mai povestesc aventurile de cand mergeam in Ro cu masina. VEcinii de acasa egoisti si invidiosi si barfitori. Nu numai. Aici romanul pe care l-am intalnit din 2000 de cand sunt aici a fost el cel care a vrut sa ma "fregare". Sunt putini acei romani care eu ii "am " pe langa mine. Eu vad ca tu esti patrioata dar bravo tie. Nu poti sa impui sau sa te bati incontinuu cu pumnii in piept ca nu toti sunt badarani. Beata te ca ai gasit romanul bun , ca in Ro ai vecini buni. Ben per te , dat fiind ca vrei sa te intorci. Aici am cumnatii DAR SA CREZI ca nu vorbesc cu ei. Stam la cativa km unul de altul dar nici la compleanni nune mai vizitam. Deci, nu mai da per scontato anumite lucruri ca din pacate viata nu e asa roz. Eu da raman aici ptr ca appunto cum ai zis si tu am ptr ce. Da, am casa mea. Dar ptr ca It m-a ajutat. Mi-a dat o sansa. Ro nu mi-a dat decat foame. Sora mea cea mare inca traieste acolo . De la ea "martor ocular" al acestei tari, stiu multe si indesate....Am munca ok. Asta a fost destinul. Tu nu o ai...appunto un alt motiv care iti da putere sa te intorci in Ro. Eu la ce sa ma intorc??? Sa lucrez in spitalele romanesti??? Nici moarta nu m-as intoarce. Dar ptr ca nuas suporta ideea sa stiu ca nu "am cu ce " lucra. Era mamaia internata si mama trebuia sa duca la spital pana si vata, dezinfectant. Asta e Romania. Eu nu sunt patrioata ptr ca viata mea acolo nu a fost frumoasa. Aici am realizat multe, realizari pe care in Ro nu as fi reusit nici in 2000 de ani sa le realizez.
Deci, sa crezi ca exista romani badarani. Si totodata sa crezi ca exista romani per bene.Ptr ca appunto tu i-ai intalnit.

Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata fetelor :)
Dana-scz dar mi-i se pare ca ai luat-o prea personal cu mesajul meu precendent
am si adaugat ca nu ma iau de nimeni,ca nu schimb ideile nimanui si nu caut motive sau justific pe nimeni
am dat doar un exemplu
rabbia nu am de ce sa am ca doar nu traiesc in locul altora sau altul in locul meu
am zis de oamenii din jur pt ca ma intreb oare chiar asa s-au inrait oamenii?am si zis ca poate trebuie sa stau mai mult timp ca in putinul timp care-l petrec acolo sincer nu caut nici sa-mi fac prieteni nici sa caut sa iau fregaturi,incerc sa ma bucur de acele zile acolo si sa fac ce imi place mie acolo
tocmai ce ziceam ca intreb sa ne schimbari pareri nicidecum sa ma iau de voi ca nu va place sau ce s-a interpretat
chiar ma asteptam sa fie interpretat mesajul altfel de cum am vrut
nu-s nici patrioata,nu ma dau cu pumnii in piept pt nimic,am zis doar ca imi place acasa si v-am intrebat frumos ce anume va place si daca mergeti in concedii ma gindesc ca un pic de dor aveti nu?
cred ca nu are rost sa mai continui,am scris in citeva mesaje ca se poate discuta si schimba idei si nu e de generalizat si nu se potriveste fiecareia exaperientele noastre ca e aici ca e in alta parte
cam "agresiv" mesajul tau,scuze dar daca citeai cu atentie am zis frumos ca dau un exemplu
asa mi-ai raspuns de zici ca m-am luat de tine sau te-am luat la rost de viata ta

Mergi la inceput

acu sa ma citez pe mine

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

helloo girls!
Dana-ce ocupata mai esti,poate sapt asta nu ai asa multe ore de facut si esti mai libera putin
tu fetelor voi poate intelegeti gresit dar eu una nu stiu ce sa cred dar la voi numai badarani sint? oameni de treaba prin jur nu mai aveti?ce stiu eu poate depinde de zona....nu comentez dar eu cind merg acasa ma simt bine,imi place,n-am treaba cu nimeni,nu stiu poate ca tre' sa stau mai mult timp sa vad cum e acum fata de cum era inainte sa plec
situatiile difera de la o persoana la alta
da-mi voie sa-ti dau un exemplu Dana-acum te pun pe tine la mijloc ca mi-ai venit in minte tu
voi aici v-ati realizat mult mai bine decit altii,aveti servici de stat ( in spital) amindoi ,locul de munca care va place,v-ati acomodat ,ati reusit sa va luati casa voastra,un mutuo e greu de luat,i-a in calcul si asta apoi nu in ultimul rind aveti fratii/surorile aici cu familiile lor si aici nu ma refer ca e neaparat pt ajutor dar sinteti aici impreuna si nu cred ca nu va vizitati/vorbiti
apoi pe baricada astalalta mai sint si ca mine care nu pot sa zic ca ma da pe spate munca ce o fac ,ca ce faceam acolo aici nici poveste ca nu am cum,stim bine ca se gaseste greu indiferent ce anume cauti ca un salar in casa e binevenit
si ca mine sint multi fara sa aiba pe cineva aici
nu stiu aberez si eu pe aici pt ca viata frumoasa si fericita nu ti-o fac cei de linga tine,neamurile,fiecare are visele si implinirile lui si ce ma face pe mine fericita sau ce-mi place mie poate alteia nu i s-ar potrivi
de aceea zic mereu ca fiecare vorbeste pt el si nu se poate generalizanuma ca stau si ma gindesc ca daca tot va vine dorul de casa atunci imi permit sa va intreb ce va place acasa? ca ma gindesc ca mergeti cu placere in concedii o data pe an sau la cativa ani? chiar asa salbaticie sa fie in tara?
oare numai oameni badarani,nesimtiti sau mai stiu eu cum sint?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

mai adaug ceva-sa nu se inteleaga gresit ca nu ma iau de nimeni,fac chestionare pe aici
ne schimbam ideile ,discutam si noi

Mergi la inceput

Ecco mi-am dat quote si am subliniat ce poate nu s-a citit bine s-au s-a inteles gresit ce am vrut sa spun ,cred ca e mai bine ca altadata sa nu mai cer pareri sau sa incep o discutie fie ea si banala sau mai serioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Eu vad ca tu esti patrioata dar bravo tie. Nu poti sa impui sau sa te bati incontinuu cu pumnii in piept ca nu toti sunt badarani. Beata te ca ai gasit romanul bun , ca in Ro ai vecini buni. Ben per te

Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .

Pozici cu noi

Nu m-am laudat ca in Ro am vecini buni,pe mine ma lasa rece ,in sensul ca nu ma intereseaza ce birfesc ei de mine/altii si nu ma bat cu pumnii in piept deloc ,urita expresie...pt ca e prima data cind deschid subiectul asta,sint vreo 3-4 hai 5 mesaje maxim unde ma exprim ,intreb si cer opinii ,de fapt am zis sa ne schimbam ideile si nu generalizez si nu ma iau de nimeni
daca tu ai citit rabbia al tau cum suna? nu-ti pare un pic agresiv?
eu nu am povestitde experienta mea din ro sau de aici sa de romanii care stim bine cu totii ca cele mai multe si mai urite fregaturi tot de la ei le-am luat si aici cred ca sint multi care s-au ars cu asta
pe viitor o sa incerc sa ma exprim mai clar si mai bine sa nu fiu inteleasa gresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata...Haideti mai fetelor,sunteti culmea,cum apar si eu pe forum se produc scantei cu subiectele mele!
...
Am scris un mesaj lung si l-am sters.Nu are nici un sens sa imi spun parerea...Dar...fiind un grup restrans,si care se cunoaste de ceva ani si la bine si la greu ,cred ca se cade sa se dea replici mai umane.Timpul pe care ni-l alocam pt a scrie aici e pretios.poate din cauza asta nu sa scris de mult.

Mergi la inceput

Hai mai Nelia da ce vina ai tu?
nu eu am inceput discutia ?
am scris un mesaj lung si eu si l-am pierdut ca nu eram logata nu ma apuc sa il mai rescriu
tocmai ca sint ceva ani ca scriu pe aici si va cunosc de ceva ani mi-am permis sa cer pareri ,sa ne schimbam idei nicidecum nu mi-am permis sa ma iau de nimeni
problema e ca in scris e cam greu sa te explici cum ai vrea ,se intelege mereu altceva
eu de atitia ani am cunoscut si am vorbit aici cu fete cu care am avut ocazia sa ne cunoastem
fete cu care m-am vazut acasa la ele/la mine/la o plimbare/la o terasa asa ca nu ma agit eu sa explic cum sint eu ,cine ma cunoaste in realitate stie si ce impresie si-a facut despre mine asa ca nu ma descriu ca cine mi-s eu (ma bat in continuu cu pumnii in piept-nu mi-a placut expresia asta deloc -pt ca nu ma cunoaste personal Dana),dar daca pe voi va stiu de atitia ani credeam ca pot sa ma exprim,sa ne schimbam parerile fara sa se simta careva atacata
Asa ca daca vrei sa iti exprimi opinia nu vad ce nu o poti face
va doresc un week placut

Mergi la inceput