Mamici si Gravidute Italia (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Mi-mi-unde-i mesajul ala de care ziceai ca ai raspuns pe forum legat de bebe? ce te-am intrebat eu si ziceai ca ai scris da pina te modereaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

YOANA eu nu stiu ce te-ai enervat asa tare. agresiv mesajul ? Nu. poate scociata. Am zis eu ca te-ai luat de mine? ca te-ai luat de cineva anume?. daca nu se poate exprima parerea atunci voi sta zitta. Adica cum? nu pot sa spun ca intr-adevar sunt extraordinar de putin romani per bene? care sa nu fie badarani? dupa parerea mea? dupa exprientele mele? ce daca nu te cunosc personal? asta inseamna ca nu pot si eu sa imi exprim dezacordul la ceea ce spui tu? ce am zis asa de drastic? pumnii in piept? nu vad nici expresia asta d-ne fereste atat de drastica! ce d-zeu vezi asa de urat in expresia asta? deci tu dupa ce ai spus :" fetelor voi poate intelegeti gresit dar eu una nu stiu ce sa cred dar la voi numai badarani sint", cum eu nu pot sa iti spun ca nu se vorbeste de zona unde suntem noi ca prin toata romania gasesti badarani! De ce trebuie ca noi sa luam ca atare perplexitatea ta cand iti spunem motivul de c enu ne mai intoarcem in Ro, iar tu nu poti lua ca atare cand iti spunem ca asa e. eu chiar sunt socata ca te-ai suparat asa si ai inceput tot un discurs de suparare, ca abia ai inceput sa scrii 2 cuvinte si gata cearta. Ce mama masii. Atunci da, am sa tac dracului din gura si am sa vad de oalele mele. Bun asa? Asa fetele care au fost acasa de la tine iti vor da drptate in toate cele ptr ca appunti ele te cunosc si eu nu.

Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

buna ziua fetelor :)

Dana-incerc sa ma explic inca o data ,poate m-ai inteles gresit
mie nu mi-a placut tonul cu care mi-ai raspuns
nu fac pe suparata,nu am zis ca trebuie sa stai zitta dar eu am citit mesajul tau cam intepat(primul mesaj cind mi-ai raspuns)
eu nu vreau si nici nu o sa incerc in veci sa impun cuiva ce sa faca de viata lui
ce-i gresit sa ceri un sfat sau o parere?
doar nu o sa discut numai de lapte,pampersi si dintisori
nu inteleg de ce erai scocciata? de mesajul meu? scocciata di che?
eu stiu bine ce am intrebat,eu nu am intrebat de ce nu va intoarceti voi in Romania?
eu am intrebat ce va place de va face placere sa mergeti in concedii? si oare numai oameni rai aveti in jur? aici m-am referit la oamenii pe care-i intilniti pe unde mergeti in tara? oare toti sa fie badarani? aia am intrebat...nu am facut referire la persoana ta
eu te-am dat pe tine exemplu ca un exemplu bun nu de invidie ca nu pot sa fiu invidioasa pe tine ,n-am cum efectiv
eu am zis prima ca ai aici o situatie buna,ai reusit,si daca ai ce ai azi e ca tu/voi le-ati realizat nu am venit eu sa-ti pun pe tava si te-am dat ca exemplu ca ai 1001 de motive sa fii mindra de ce ai realizat tu ,nu am venit sa-ti zic Dana molla tutto du-te in tara ca ce greu ti-a fost hai mergi inapoi!!!
nu mi-a placut cum vi sa ma iei ca-s patrioata( ca de eram asa stateam acasa si nu imi paraseam tara ca doar stau sa fredonez inmul tarii la cafea dimineata) asa-s de patrioata iar expresia aia ca incontinuu ma bat cu pumnii in piept iar nu mi-a placut pt ca am scris citeva mesaje ,e prima data cind cer si eu opiniile voastre si vii repede de ma iei la 11 metri de parca m-ai cunoaste personal sa stii cum ma dau cu pumnii in piept sa-mi afirm parerile pe aici
eu am zis ca cine m-a vazut si ma cunoaste poate sa-ti spuna cum sint eu ca nu au de ce sa ma perieze de scame
ca ma intorc eu in tara intr-o buna zi sau nu e relativa treaba ca nu tine nici cald nici rece la nimeni de aici de pe forum
asta nu inseamna ca cine vrea sa mearga gata merge in jungla ca toti sint badarani si rai,atunci automat devin si eu ca ei daca ma gindesc sa traiesc printre ei
eu v-am intrebat daca chiar toti pe unde mergeti sint asa badarani?
Eu m-am dus in tara acum doi ani de exemplu-am avut de rezolvat ceva acte la gaz,intr-o sala mare plina cu scaune si pe margini birouri iti luai frumos numar si asteptai sa-ti vina rindul..toti calmi,pasnici ,loc amenajat afara pt fumatori tot ce vrei.....nimeni n-a carait nimic...acuma eu ce sa zic ca sint salbatici?,da-i incolo ca sint in Romania ce stiu de civilizatie???? uite ca nu-i chiar asa
am mers la un magazin mare Practiker de exemplu,la fiecare raion este un responsabil,ne-a servit frumos si f gentil cu ce am avut nevoie si cind s-a plecam ne-a dat un bilet cu numele lui la care ne-a zis -daca sinteti multumiti de cum v-am servit va rog sa lasati biletul la casa ,daca nu atunci sa-l aruncati
eu ce sa zic ca s-a purtat urit? ca lucra in Romania pe un salar de nimic si e grea viata si atunci tre' sa se poarte ca atare? imi scrie mie in frunte Italia si m-a servit mai altfel? nu cred......
cum nu cred ca peste tot sint numai oameni buni tot la fel de bine cred ca ii intilnim si pe cei bastarzi
zic bastarzi ca stim toate ca in Italia cind uno di da dell bastrado atunci in cuvintul ala cuprinde totul
am intilnit si eu oameni rai n-am zis ca nu ,doar ca eu pot spune ca multi romani cunoscuti aici in Itala sint mai bastrazi ca cei ce traiesc acolo (aici ma refer iar la cei profitori,la partea aia de oameni),asa cum ai zis si tu Dana ca primii alla fregatura tot romani sint
n-am pus in dubiu treaba asta ca o stiu de pe pielea mea ,insa eu intrebam de oamenii din Romania daca pe unde mergeti aveti in jur badarani? eu nu m-am referit la romanii din Italia
eu m-am referit la oamenii pe care ii intilniti voi cind mergeti in Romania( si eu bineinteles)
si normal ca si la cum ii percepem fiecare,ca pe mine una ma doare in 14 de ce zice vecinu de mine,ca doar nu se trezeste el la 5 in locul meu zi de zi? vrea sa birfeasca n-are decit

asa ca imi pare rau ca nu s-a inteles nimic din ce am vut eu sa scriu pe aici ,sintem aici sa schimbam idei,eu nu ma dau cu ca nu gindeste nimeni ca mine sau mai sint care gindesc ca mine
si cum spui tu Dana ca nu e vina ta si a lui Kemsy ca romanul a avut viata grea,tot asa nu e vina mea ca nu-i pansament in spitale sau cum e sistemul acolo
nu am zis nimanui sa se intoarca in tara ,am intrebat ce oameni intilniti? daca sint toti asa badarani si ce va place in tara? daca mergeti in concedii acolo ma gindesc ca mergeti cu drag eu am intrebat ce va place nicidecum sa descos firul in 14 cine ce motive are de nu merge inapoi
am dat si quote si am subliniat dar tot s-a inteles gresit
eu chiar n-am scris 2 mesaje si gata cearta ca nu ma cert cu nimeni dar daca nu mi-a placut cum mi-i te-ai adresat atunci iti spun,iti raspund
daca vrei sa imi mai raspunzi fii meno "acida" ca n-are nimeni nimic cu tine

si cu subiectul asta eu am cam terminat ,
cine vrea sa intelegeaga ce am vrut eu sa zic bine,cine nu asta e...nu fac salti mortalli sa conving pe cineva cu ideile mele

va doresc o zi buna si sper ca n-am suparat pe nimeni cu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna.
Ce zapada e afara.Azi am fost sa imi fac tampone faringeo,de cateva luni trag cu dureri de amigdale si cap,ingrozitor,nu ma doare gatul,ci doar imi zvacnesc amigdalele si capul de nu ma vad!!!
Referitor la discutie,probabil dana a gandit o chestie(a scris sub alt mod) si sa inteles alta.si de aici discutiile.
Apropo de romania versus italia:si aici sunt "n"magazine unde intrii si nu ti se da nici un ciao!eu pe unde merg vb mai mult in romaneste,nu ma dau italianca,si poate de aici modul in care ti se zambeste sau raspunde.sau sunt magazine unde merg in fiecare zi,mi se zambeste si saluta fr frumos pt ca fac vanzare zilnica iar dupa ce ies pe usa te barfesc...
Parerea mea e ca si in ro daca vrei te poti realiza sau nu.asta depinde ce limite iti impui,de noroc,de cunostiinte,ca si aici de fapt...peste tot e la fel.si aici italinii se plang si viseaza la visul american asa cum visau romanii la un stat mai ridicat economic ca al nostru.
Naspa ca au copiii zi libera azi si maine din cauza carnavalului.Lui Cris nici anul acesta nu ia venit dragul pt carnaval,nu ii place zi basta!
Bafta multa pt scoaterea pampersului,fiecare cu vremea lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
yoana pe mine nu m-a deranjat mesajul tau, e parerea ta si depinde de experientele pe care le-ai avut. Nu pot zice ca in Ro am intalnit oameni rai dar, egoistic vorbind, aici mi-e mai bine, deocamdata, cel putin financiar. Social balanta inclina spre Ro dar nici aici nu mi-e foarte rau
Eu iti inteleg motivele pentru Ro, legate de lucru, de casa, de prieteni.
Personal, investesc in viitorul meu aici, in It, dar nu se stie niciodata unde te duce viata.
dana, cred ca putem vorbi de tot ce ne doare aici si trebuie sa ne asteptam la pro si contra, nu suntem egale ca idei si experiente insa nu trebuie sa ne certam

Eu incep sa retraiesc, am terminat sesiunea (nu prea vesela, in ultimul moment am renuntat sa merg la un ex si parca imi pare rau ). Asta e!
Ce surprize pregatiti pentru maine de Ziua ...iubirii?
Seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata tuturor,

Niciuna nu a inteles nimic din mesajul meu. Ma explic ptr ultima oara ptr ca nici nu imi place sa fiu pusa la perete pe nedrept.

" IOANA eu ce pot sa-ti spun...in Ro stateam in Iasi." - pana aici , vreau sa stiu ce este AGRESIV?

"Cand mergeam in Ro cu masina...trebuia sa fac 2000 de km" - la fel , astept sa aflu ce este agresiv in aceasta fraza.

"Strabateam Ro de la vest la est ori pe sus prin Toplita.....ori pe jos pe langa Brasov." - absolut normal.

" Ah...te asigur ca atunci cand se vorbeste de proasta educatie nu ma refer doar la zona moldovei.." - poate acest AH te-a facut sa intelegi ca te agresez?? poate acest "te asigur" nu ti-a placut? Dupa umila mea parere e pur si simplu o discutie despre faptul ca tu ai puntat pe zona unde locuiam (spun locuiesc, ptr ca a questo punto trebuie) eu . Te citez: "ce stiu eu poate depinde de zona". Deci, eu din experienta mea vroiam sa iti spun ca nu depinde de zona. Ca oameni fara bun simt sunt peste tot. Deci, nu vad sub nici o forma agresiune in aceasta fraza.

"Mie una din mesajul tau "am citit" rabbia...tanta rabbia" - aici cu siguranta te-ai enervat. Dar eu ma refeream la faptul ca din mesajul tau reiese ca parca iti este ciuda ca na cum chiar persoanele care afirma acest lucru ca nu se simt bine in Ro ptr ca intalnesc numai oameni fara bun simt( ca mie una cuvantul badaran chiar nu-mi place) , nu li se intampla sa intalneasca si oameni buni??? Oameni buni intalnesti.Certo. Dar 1 la 1000. Si vorbesc numai din exprienta personala. Deci la aceea rabbie ma refeream. Dar cu siguranta nu sunt unica (,) care citeste in graba si interpreteaza in graba.

" Nu sunt eu de vina sau Gianina sau cine mai crede acest lucru de proasta educatie a romanului." - appunto. daca eu iti afirm ca unul din motivele ptr care nu m-as mai intoarce in Ro este ptr ca romanul e prost educat, romanul care eu l-am intalnit in cei 23 de ani cat am trait in Ro si pe urma cand ma mai duceam acasa; deci nu ma refer la romanul pe care nu l-am cunoscut, nu ma refer la romanul pe care te-a tratat bine pe tine. deci m-am referit mereu la experienta mea personala. deci daca eu iti afirm acest lucru, de ce tu trebuie sa despici firul in 4 (aoleu, cine stie cum mai interpretezi fraza asta), si dupa parerea mea trebuie sa te indoiesti de acest lucru. Te citez: oameni de treaba prin jur nu mai aveti?

""Nimeni nu contesta faptul ca tu te simti bine acasa sau ca ai oameni buni in jurul tau si noi nu.Nimeni nucontesta faptul ca tu te simti bine acasa sau ca ai oameni buni in jurul tau si noi nu." - ce vezi aici agresiv? eu nu m-am scompesat (aoleu si cuvantul asta cine stie cum il interpretezi, dar ma risc) ca na cum bai ea sa sustina ca romanii sunt buni cand din exprienta mea numai de aia rai am intalnit. deci nu am comentat. este un bine ptr tine YOANA ca tu ai intalnit persoane bune si ca te simti bine acolo. dar o zi cu sinceritate si ca e cullo ca tu oricum ai o perere buna ptr tine ptr Ro ptr ca trebuie sa te intorci.deci zi-mi mie ce am spus de anormal aici.

"Anul trecut in noiembrie am fost acasa si romanul nu s-a schimbat. Am strabatut de aceasta data Ro de la Buc la Iasi. Niente da fare.Cand intram in magazin si dadeam buna ziua se uia romanul la mine ca si cum ar vrea sa-mi zica : che cacchio vuoi??" - am povestit exprienta mea, ancora una volta mi-am dat seama ptr mine ca nu am la ce ma intoarce acasa. ce este agresiv in aceasta fraza?
"Romanul din pacate a avut o viata grea."-agresiv? nn credo propio. asa e. aici vorbesc poate si ca fac des comparatie dintre anziano de aici si anziano de acolo. anziano de aici e un fiorelino ca a avut o viata usoara fata de cea a romanului. anziano de acolo asteapta sa se duca e basta.anziano de aici asteapta sa iasa la pensie sa inceapa sa colinda lumea. vorbesc, cu riscul de a ma repeta, din experienta mea propie. de asta zic , ca romanul a avut o viata grea nu are in piele la gentilezza.

"Nu stie ce e aia sa zambeasca la un buna ziua, la un multumesc, la pur si simplu intrarea unui client in magazin." - mie in toti acesti 13 ani cat m-am intors acasa unul nu mi-a zambit la salutul meu. a raspuns dar imbufnat. asta mi s-a intamplat mie. aici sunt sufocanti ca iti stau adosso cu gentilezza.dar asta e un alt discurs.eu m-am referit la ceea ce am intalnit acasa.

" Sa nu iti mai povestesc aventurile de cand mergeam in Ro cu masina."-intocmai. stai sa iti povestesc toate aventurile , pataniile.ce e asa de agresiv in fraza asta?

" Aici romanul pe care l-am intalnit din 2000 de cand sunt aici a fost el cel care a vrut sa ma "fregare". Sunt putini acei romani care eu ii "am " pe langa mine"-aceasta fraza a fost doar o paranteza. din vorba in vorba iti mai fuge minte, te mai abati dela ce discuti.

" Eu vad ca tu esti patrioata dar bravo tie"- zic acest lucru ptr ca ma refer tot timpul la faptul ca vrei sa te intorci acasa. si e bine sa pleci pozitiva acolo, sa stii ca iti place si nu ai probleme.asta ca sa nu te apuce depresia. cuvantul patrioata nu e deloc ofensiv. e totul legat de faptul ca e bine ca tu te simti bine acolo. explica-mi mie unde vezi agresivitate aici.

" Nu poti sa impui sau sa te bati incontinuu cu pumnii in piept ca nu toti sunt badarani. " - ecco fraza care te-a facut poate sa CITESTI tot mesajul meu sub un alt aspect, sa il INTERPRETEZI agresiv. Dar YOANA dat fiind ca tu nu ma cunosti, asa cum tu insuti ai afirmat despre mine, e clar ca nu ai putut sa vezi oltre. mie una mesajul tau , asa cum tie ti s-a parut mesajul meu agresiv, mi s-a parut ofensiv.deci, vezi? e posibil sa citesti intr-un alt mod ceea ce se scrie. e inutil sa presupui si sa ma pui la perete ca ce fraza urata, ca nu mi-a placut,etc etc. m-am referit la faptul ca na tot nu iti vine sa crezi cand iti spun ca daca eu am intalnit romanii astia fara bun simt asa e. fac o paranteza: ai calatorit vreodata cu autocarul? facand rutele astea pana in italia, cu microbuzul.....tare as fi curioasa ca tu sa fi intalnit acei romani "dragalasi" sa stiu ce parere ai avea de ei.....si inchei cu fraza asta ca nu a fost nimic ofensiv.e pur si simplu o exprimare la faptul ca ai pus intrebarea ca na cum toti sunt badarani, niente gente buona?

" Aici am cumnatii DAR SA CREZI ca nu vorbesc cu ei. Stam la cativa km unul de altul dar nici la compleanni nune mai vizitam." - agresiv? Te citez: nu cred ca nu va vizitati/vorbiti. vezi? ma che ne sai tu daca ma vizitez? cum faci sa spui NU CRED. deci vezi tu dai per scontato ca nu crezi ca nu am intalnit eu romani cu bun simt.nu crezi ca nu vorbesc/vizitez cu cumnatii. pai daca nu ma cunosti cum faci sa sustii aceste lucruri? appunto ptr ca nu ma cunosti , asa cum eu nu te cunosc si dupa parerea ta am interpretat male mesajul tau. deci, agresivitate non credo propio.

" Eu da raman aici ptr ca appunto cum ai zis si tu am ptr ce. Da, am casa mea. Dar ptr ca It m-a ajutat. Mi-a dat o sansa."- tu m-ai tirat in cauza. e normal sa spun acest lucru. e purul adevar. eu nu ti-am zis: bai YOANA la ce draq te intorci acolo ca n.ai la ce bla bla bla.....nu. nu. si nu. deci nu inteleg unde vezi agresivitate si de ce crezi ca eu te-am agresat?? daca tot sustii cum nu putem duce o discutie normala dar daca esti prima care punta il dito ca ai fost agresiva in mesaj etc etc etc. tu ai scris acel mesaj, mie mi s-a parut ofensiv.eu am scris acel mesaj , tie ti s-a parut agresiv. basta mettere le cose a posto dar nu sa acuzi si pe deasupra sa ma mai iei si la misto. te citez: Hai mai Nelia da ce vina ai tu? nu eu am inceput discutia...asa ca nu ma agit eu sa explic cum sint eu . sa ne schimbam parerile fara sa se simta careva atacata . Vezi? Te-am citat. te contrazici singura. atacata? vreau chiar din toate explicatiile astea amanuntite cate contin ton de atacat. aia cu batutul in piept cu siguranta, pe urma mai vedem. te contrazici.eu mi-am spus parerea la mesajul tau asa cum l-am interpretat eu. dar nu se poate nu? nu se poate ca eu sa imi spun parerea dupa umila mea parere. trebuie doar sa te sustin si sa dau din cap si sa ma aplec asa poate erau tutti contenti e felici. AICI FAC O PARANTEZA. Ma gandeam GIANI ca tu ma cunosti ca nu imi place cearta si ca acel mesaj al meu nu a cautat cearta. Ce te face sa crezi ca eu vreau sa ma cert. Dupa tine cu ce am atacat si am agresat in acel mesaj? Dar vezi? Mereu viata virtuala te duce in confuzie, te face sa interpretezi gresit impresiile, persoanele. dar asta e riscul orisicui.

" Sora mea cea mare inca traieste acolo . De la ea "martor ocular" al acestei tari, stiu multe si indesate....Am munca ok. Asta a fost destinul. Tu nu o ai...appunto un alt motiv care iti da putere sa te intorci in Ro. Eu la ce sa ma intorc??? Sa lucrez in spitalele romanesti??? Nici moarta nu m-as intoarce. Dar ptr ca nuas suporta ideea sa stiu ca nu "am cu ce " lucra. Era mamaia internata si mama trebuia sa duca la spital pana si vata, dezinfectant. Asta e Romania. Eu nu sunt patrioata ptr ca viata mea acolo nu a fost frumoasa. Aici am realizat multe, realizari pe care in Ro nu as fi reusit nici in 2000 de ani sa le realizez. "- fraza asta e pur si simplu finalul la tot ce gandesc despre romania. nu am atacat, nu am agresat. am spus ca e bine ptr tine ca simti ca ai ptr ce te intoarce, appunto sa nu te apuce depresia, eu nu am ptr ce , deci am explicat motivele.ce e anormal aici??

" Deci, sa crezi ca exista romani badarani. Si totodata sa crezi ca exista romani per bene.Ptr ca appunto tu i-ai intalnit." - ce te-a deranjat aici? " sa crezi"? prea direct? ar fi trebuit sa iti spun: sa stii YOANA ca exista intr-adevar oamane fara bun simt. si sa stii YOANA ca exista si oameni cu buni simt ptr ca ai zis chiar tu ca i-ai intalnit. asa ar fi trebuit sa scriu ca sa nu o iei ca un atac? ca o agresiune???? ma per favore! Pur si simplu YOANA te-ai agatat sa te iei de mine. nu e asa? e normal . tu gandesti altfel, eu gandesc altfel. nu trebuie sa fie batut in cuie ceea ce spui tu sau ceea ce spun eu. asa e sau nu?

As fi vrut sa iti explic si de ce mi s-a parut ofensiv mesajul tau dar non vale la pena. Deja am pierdut mult si bine cu mesajul asta.

Alessio Michele (4 ani si 7 luni) , Mattia Gabriel (3 ani si 2 luni ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 11 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

BUna.Eu zic ca nu e cazul sa va tot citati atat.Chiar spunea Ioana a revenit pe forum datorita mesajului dat de Dana!Sau ma insel?
Sa dau si eu cu batul in balta(si fiindca eu nu va cunosc personal pe niciuna),incerc sa fiu directa ca vad ca se invarte in jurul subiectului.Conteaza zona de unde ai venit din Ro,cum facea referirre Ioana,de ce sa ne ofensam atata sa atacam subtil.
Adica apunto zona Moldovei e fr prost dezvoltata economic,facand comparatie cu timisoara ,cluj,sibiu,bucuresti.Sunt locuri de munca putine sau poate nu sunt platite bine,si foarte multa lume vine de la sat si poate modelulul intelectualului a cam disparut de acolo iar oamenii nu au dreptul sa fie posomorati ca nu au bani,sau nerespectosi sau sa minta,fure,sau insela pe altii pentru ca au avut o viata grea!!!totul tine de educatie,iar educatia la tara e inca la nivelul degaba.si aici tin sa ma dau exemplu pe mine care m-am casatorit la tara in zona Olteniei,unde au un spital la 30 de km,iar acolo te intalnesti numai cu oameni de la tara,poate fare carte,fara rabdare sau respect(daca ati vedea ce se poate gasi in spitalele de acolo).
Acum cred ca Iasi e un oras mare,dar probabil oamenii sunt la fel ca cei din ex dat.
Iar meseria care o practicam ar trebui practicata cu drag in orice fel de spital,cu orice fel de oameni,ajutorul se da din suflet si la saraci si la bogati.(probabil in ro asistentele chiar daca ar castiga 1500 de euro nu ar ramane in ro pentru ca nu au cu ce lucra?adica oameni de proasta calitate doar pentru ca au dus o viata grea si saraca?)
Eu una urasc oamenii care rad mereu ca si cand nu ar avea nici o grija si dau mereu un salut cu zambetul pe fata ca si cum ar fii roboti.Eu ii numesc prefacuti.(si zic asta pentru ca si eu am lucrat in alimentara!si stiu cu ce se mananca.)
Probabil acest subiect ar trebui sa il mutam sau sa deschidem unul nou cu numele"italia "versus "romania"
Si ca sa inchei,am mare respect pentru cei ce reusesc sa isi indeplineasca visul intr-o alta tara decat ro,stiu ca e greu si merita sacrificii,dar pentru mine bucuria sta in lucruri marunte,in familie,nu suport luxul,curatenia exasperanta ,iubirea exagerata de sine,dependentza de anumite lucruri(masina,telefon,placa,vacante,).
Am impresia ca lumea fuge numai dupa bani,lux,cat mai multa stabilitate...ceea ce ne face sa devenim mai egoisti si mandrii.
Acesta e punctul meu de vedere,nu fac referire exact la noi,ci generalizez.
Tot ceea ce am discutat aici nu e cearta,e o discutie in contradictoriu,sau poate ne-am luat o piatra de pe inima zicand lucruri care te fac sa te simti mai bine,golindu-te(nu mai rau!!!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Ciao!!
yoana pe mine nu m-a deranjat mesajul tau, e parerea ta si depinde de experientele pe care le-ai avut. Nu pot zice ca in Ro am intalnit oameni rai dar, egoistic vorbind, aici mi-e mai bine, deocamdata, cel putin financiar. Social balanta inclina spre Ro dar nici aici nu mi-e foarte rau
Eu iti inteleg motivele pentru Ro, legate de lucru, de casa, de prieteni.
Personal, investesc in viitorul meu aici, in It, dar nu se stie niciodata unde te duce viata.
dana, cred ca putem vorbi de tot ce ne doare aici si trebuie sa ne asteptam la pro si contra, nu suntem egale ca idei si experiente insa nu trebuie sa ne certam

Eu incep sa retraiesc, am terminat sesiunea (nu prea vesela, in ultimul moment am renuntat sa merg la un ex si parca imi pare rau ). Asta e!
Ce surprize pregatiti pentru maine de Ziua ...iubirii?
Seara placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

De ziua indragostitilor nu facem nimik!Sotul nu e un romantic nici acum dupa 6 ani ,cu siguranta mi-ar lua ceva daca as insista eu sau daca i-as spune ca azi il asteapta o surpriza.El cum a crescut ca copil asa se comporta si acum...nu i sa dat cadouri,nu da!nu i sa dat atentie,nu da!Asta exceptand familia noastra mica pe care ne-am creato!
Noi acum suntem intr-un proiect care include multa dragoste deci ceva extra pe langa el ar fii prea mult.
Cu examenul,nu trebuie sa iti para rau,probabil nu erai pregatita sau a intervenit frica.data viitoare sa te prezinti,indiferent ce ar fi,nu se stie niciodata,poate il treceai!!!

Mergi la inceput

Buon Valentino fetelor :)nu am mai avut timp de forum si nici mare chef n-am avut
ce ma bucur ca a raspuns si Dana intre timp ,poate ne lamurim pina la urma
Kemsy-profita daca esti mai libera e goditi il tempo cu Loris
apropo de numele lui,dimineata cind merg la munca trec pe linga un bar cu numele asta si cind imi arunc ochii si vad numele imi veniti in minte tu cu Loris
nu-ti face prea multe mustrari pt examen,daca erai pregatita mergeai linistita asa ca la urmatorul tur o sa fii mai linistita
Nelia-incerci din nou bb 2 ?
doamne ajuta,stiu ca ai pierdut 2 sarcini de atunci....

Dana-eu te-am dat ca un exemplu f bun si realist

am rasfoit putin in urma sa vad de unde a pornit discutia asta aiurita
am vazut de la ce...de la mobila...de la usi....de casa si uite asa m-am exprimat si eu ca intr-o zi as vrea sa ma intorc
daca ai chef si timp mai citeste si tu sa vezi ca prima mea intrebare a fost ce va place acasa ? etc? etc? nu ma mai repet ca n-are rost iar tu mi-ai raspuns si Kemsy primul motiv cum sint oamenii si proasta educatie si de aici a venit intrebarea mea de oameni rai si daca numai persoane rele aveti in jur ?
si am zis de zona pt ca amindoua sinteti din acelasi oras(nu ca la mine in oras nu ar fii oameni rai)
au fost si alte fete care au participat la discutie unde eu nu prea am exprimat mare lucru in privinta alegelilor lor personale dar fiecare a raspuns cu calm si altfel decit tine
eu nu m-am luat de tine fara rost ca n-am avut de lucru,doar ca tu ai fost singura care ai raspuns pe un ton mai aiurea
nu te gindi ca am asteptat sa ma iau de tine cu ceva,de acord cu experienta ta,de acord cu ce mi-ai raspuns in afara ca m-ai luat cu frazele ca vin aici si impun si ma bat cu pumnii in piept=astea nu mi-au placut si clar ti-am raspuns inapoi
stiam ca ai frati/cumnati aici si va vedeati la feste si compleanni cel putin asa imi amintesc eu de ceva ani incoace,ca nu va mai vedeti/auziti n-ai mai zis asa ca nu stiam ca altfel nu-i puneam in ecuatie ,atunci nu mai pomeneam nimic de ei
in rest respect opinia ta,a altor fete pt ca fecare are experienta ei si vorbeste din punctul ei de vedere
la misto nu te-am luat cind i-am raspuns Neliei pt ca ei i-am scris ca nu ea a inceput discutia ci eu si sa nu se simta la mijloc cu nimic ca nu ne certam pe topicul ei cum zicea ea
eu nu ma cert cu nimeni,mie mi-i s-a parut agresiv mesajul tau( o parte din el) ca te-ai luat de mine tu cu unele fraze care nu mi-au placut mie
singurul mesaj cu tenta de cearta a fost raspunsul tau,eu asa l-am citit ,la mine asa a ajuns,tu singura ai zis ca erai scociata....
banuiesc ca nu sint singura care a inteles asa mesajul de m-am revoltat
Are dreptate Nelia -in urma unui mesaj de-al tau am revenit pe forum si tocmai cu tine mi scontro si asta pt ca fiecare are stilul ei de scris/explicat si depinde la care cum ajunge mesajul si cum il interpreteaza
eu am zis de mine ce-mi place mie acasa la mine unde m-am nascut eu,nu am fost sa vad toata tara,si eu am fost cu masina de la Roma pina in Cluj dar nu pot sa ma pling de nimic,ne-am si oprit ca nu am mers intr-una ,cu autocarul doar cind am venit aici am venit in rest cu masina sau cu avionul am mai mers in tara
asa ca fiecare citeste si interpreteaza mesajul meu sau al tau la cum crede de cuviinta
n-am asteptat sa ma iau de tine numai ca ,din cite fete am vorbit aici/am scris ai fost singura care m-ai atacat pe mine (poate indirect cu expresii care nu mi-au placut mie ) si atunci eu m-am adresat tie personal cu ce nu mi-a placut
n-am zis ca tot mesajul tau m-a enervat dar alcune frasi si
sper ca ne-am lamurit care cum si ce a inteles din ce am vrut sa vorbim aici
Nelia-daca vrei deschide tu un subiect dar sincer nu stiu cum o sa iasa

Mergi la inceput

Mi-mi-cam putin te arati pe aici
zi si tu o data cite sapt ai? com te simti?
nu dai niciun detaliu :((((((((((
Georgy-a mers la gradi gogosica?
Sebi-cum e pina la urma cu scutecele?
Nafi-tu in fiecare luna trebuie sa mergi in tara?
mergi in mai multe orase in tara sau doar in Bucuresti?
cum petreceti Valentino?
dimineata pe cind m-am intors acasa ma astepta pitica mindra ca in sfirsit i-a cazut dintele,e al treilea deja si toata mindra ca deseara vine fatina
am luat cioccolatini baci perugina si fiecare si-a desfacut ciocolata sa citim biletelele
pot sa va spun ca s-au nimerit bine la fiecare,tare mi-au placut
va doresc o seara placuta alaturi de cei iubiti

Mergi la inceput