Mamici si Gravidute Italia (111)
Raspunsuri - Pagina 12
kemsy spune:
Ciao!
Buon San' Valentino!
dana, nu am zis ca din mesajul tau am inteles ca vrei sa te certi, am vorbit la general, la noi toate, sa fim mai tolerante.
yoana, al treilea dintisor deja??!!Si vine fatina la toti dintii care cad sau doar la primul? Nu stiu despre ce bomboane vb, cum adica cu biletele?
nelia, spor cu planul vostru, sa aiba rezultate cat mai rapid.
Sunt mandra de L, de 2 nopti nu mai face in scutec, aseara s-a trezit si a cerut la baie. Cred ca incepe sa "inteleaga" ce i-am tot repetat despre pipi noaptea. Sper sa nu fie doar o coincidenta
Pentru azi am facut un tort inima (sper sa fie bun si la gust ca aspectul e frumos), maine ma duc la plimbare cu o prietena cat e L la gradi...Ma relaxez
Petrecere frumoasa tuturor!
yoanag spune:
Kemsy-allora buon relax
pe aici copiii stiu ca vine fatina
seara cind dorm isi pun dentino sub perna si dimineata gaseste banut ,la toti dintii
a mea asteapta sa-si cumpere camera di barbie
i-am facut pusculita si isi aduna banutii ce maruntis ii mai dam noi
mai are un pic si isi ia camera,folosesc metoda sa invete sa aiba rabdare cind isi doreste ceva ,vreau sa invete ca pt orice trebuie sa aiba rabdare
nu vreau sa ma si execut cum vrea o jucarie ,camera asta costa 30 de euro,ii lipsesc 8 si zicea ca isi mai pune la ratusca daca vine fatina
figura mai e
uita-te prin magazine/baruri/tabbachi sint baci perugina (baccetti) si in fiecare ciocolata este biletel
sint faine si cu biletele super
nafi spune:
Buna fetelor si La multi ani daca e vreo Valentina!
Eu am fost azi la Milano ca erau 2 saptamani de cand nu am mai fost. a fost o sedinta utila si placuta.
Din pacate eu stateam cam ca pe ace caci Ricky a racit si dimineata l-am lasat acasa cu febra. noroc ca a fost marito dar la 15.30 a plecat si el la munca asa ca am chemat babysittera sa stea cu Ricky . M.am intors devereme insa..pe la 17.30 eram acasa.
Sunt cam zombi caci de 2 zile de cand Ricky e cu nasul infundat nu prea am dormit noaptea tot incercand sa-l ajut pe el sa doarma. am acut cu randul cu marito dar din seara asta pana duminica sunt singura asa ca...
Cu sf Valentin noi nu ne-am omorat niciodata asa ca nu l-am sarbatorit in vreun fel. plus ca de cand au fost anuntati la servici ca vor intra in cassa integrazione lui marito nu prea ii mai arde de nimica... Eu il ajut cum pot , il sustin moral, i-am facut cv-ul , lettera de intenzione ...discutam zi lumina de toate posibilitatile de munca ...aia asa..ailalta asa...Asta e ..o sa treaca si asta.
Yoanag in tara merg cand e nevoie. spre exemplu pe 27 feb ma duc la Bucuresti caci pe 28 e un seminar organizat de camera de comert romano italiana la care e interesant sa particip. pe urma pe 1 martie am vreo 3-4 intalniri de afaceri si ma intorc ori pe 1 seara ori pe 2.
Pe urma in martie (6-8) e o fiera la Arad la care cred ca voi merge dar doar o zi doua pentru contacte.
Kemsy ce mumosi sunteti in poza asta de la profil!Bine ca ai scapat de examene.
NeliaCris..sa stii ca nici marito al meu nu e vreun romantic dar ma consolez cu faptul ca isi calca singur toate lucrurile asta e, nu-i nici unul perfect , important e sa vedem partea plina a paharului. poate mi-ar place sa-mi aduca flori mai des dar nu pun la indoiala faptul ca ma iubeste mai ales cand diminetile se trezeste el sa stea cu Ricky de la 7 am ca sa ma mai lase pe mine o ora in pat si cand ma trezesc e cafeaua pregatita si copilul gata de asilo!
Cat despre zambetul fals si eu urasc persoanele care afiseaza zambetul de complezanta si dupa ce pleci nu stiu cum sa te mai vorbeasca de rau . sau o fac asa doar sa para amabile si bine educate.
Dar mai sunt si exceptii sa stii. fara falsa modestie sa stii ca eu sunt mereu cu zambetul pe buze fata de toata lumea, bogat , sarac, frumos , urat etc...Asa sunt eu de cand ma stiu...nu e o chestie invatata , imi vine natural. de cand ma stiu eu oamenilor le zambesc si ma simt fericita cand mi se raspunde la fel si ii compatimesc cand ii vad ca raman incatusati in problemele lor sau micimea sufletului...
Cred ca mai multa lume ar trebui sa incerce sa zambeasca mai des in ciuda problemelor. un zambet nu costa nimic si aduce in schimb att de multe satisfactii!
Si apoi daca vreti sa vedeti morocanosi veniti sa-i vedeti pe veronezii doc! sunt mama morocanosilor!
hai ca mi-a adormit puiul pe canapea! e rupt saracul ca a dormit f putin. l-am uns cu toate alifiile acum si i s-a mai eliberat un piculet nasul. ma duc sa-l mut in pat si sper sa reusesc sa dorm si eu ceva in noaptea asta.
va pupic pe toate!
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
mi_mi spune:
ecccooomiii
:D tot la ceas de seara. Ziua nu apuc sa intru pe calculator deloc iaar de pe telefon e tare incomod tre sa ma chiombesc.
Ioana nu stiu unde e mesajul ca eu trimiteam mai multe am observat ca se moderau doar cate unul iar restul dispareau. Oricum am vreo 17-18 saptamani acum de sarcina :D Incepe sa se vada burtica bine. Inca nu am descoperit ce este cu toate ca merg la un medic bun bebe era cu cordonul intre craci si nu putea sa zica cu exactitate. O sa ma duc peste 2 -3 saptamani din nou la control.
la toate fetele. :)
kemsy spune:
Ciao a tutte!!!
Ce faceti?
Noi ne distram copios...cu scarlatina si Peppa Pig!
Seara placuta!
neliaCris spune:
Neata!
Kemsy,adevarata distractie mamico!
Cum depistam scarlatina?Cris nu a facut nici o boala a copilariei!eu oricum le-am facut pe toate dupa clasa 1!
Fetele care stau in apropiere de bergamo,care veniti la fiera liliput?pe la sf lui martie este!?
Multumesc la toate pentru gandurile bune,desi in vremurile astea in care toata lumea fuge spre mai bine,spre mai mult timp,multi bani nu stiu de ce imi doresc al 2-lea bebe.Imi trec atatea ganduri prin minte,toate greutatile prin care am trecut,plang,ma speriu dar gandul revine,ma intreb pana cand
in rest ce mai faceti?de papa ce aveti?eu am facut o supica de ciuperci,yamy(are gust exact ca ciorba de burta dar cu ciuperci)
Mi-au iesit analizele de laborator!streptococus pyogenes.Doar ca mai scrie si ATB NON DISPONIBILE!!!Cum ma stiu eu cu streptococii astia.Normal trebuia sa ma gandesc ca si Cris a avut descoperit acelasi streptococ anul trecut in aprilie,desi am luat antibiotic se pare ca nu am scapat de el,sau a revenit.....
nafi spune:
Ciao fetele!
Kemsy - ohh mamma! scarlatina! mi-e frica cand ma gandesc ca incep in curand si bolile copilariei! Bafta sa treceti cu bine peste!
Riccardo abia ieri s-a intors la asilo. si noi tot cu Peppa Pig la greu am trecut peste zilele astea inchisi in casa. plus ceva Pingu si Barbapappa. L-am scos la liman cu otita fara sa-i dau antibiotic si sunt tare bucuroasa ptr asta.
Duminica seara s-a intors si marito de la munca racit cobza si el de a stat numai in pat pana ieri dupa amiaza! Si azi tot mai are febra asa ca doar ce a iesit pe usa s-a dus la medic. cred ca o sa-i dea antibiotic caci dupa 3 zile cu 38-39 febra....nu-l vad bine!
Si cum nici eu nu putem scapa usor acuma si pe mine ma doare rau in gat, sinuzita...Nu am febra dar ma simt ca lovita de tren. Sper sa-mi revin in timp ca sa fiu in forma cand plec la Bucuresti saptamana viitoare.
NeliaCris ce balaur ti-au gasit astia la analize? va trebui sa caut pe net caci nu am habar ce este! sper sa se gaseasca o solutie ceva!
p.s. nici eu nu mai stiu parola pentru poze
Va pupic si sa auzim de bine!
Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio
Un vot va rog! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
kemsy spune:
neliacris nu conteaza ce zic altii ci ceea ce simti tu. Chiar asa, ce streptococ e ala? Si cum sa nu fie antibiotic pentru el??
nafi, cum ai reusit sa scapi de otita fara antibiotic. eu nu stiu cum se face ca sa nu dai antib, nu e obligatoriu? Si eu as evita antib la Loris
Multa sanatate sotului si tie, ai grija sa nu te prinda si pe tine gripa si sa stai la pat.
La Loris e a 2 boala a copilariei, a mai avut varsat de vant. Scarlatina nu e asa rea ca varsatul de vant (varicela).A debutat cu febra destul de mare si s-a umplut pe burtica si in zona genitala de bubite mici, mici, ca o iritatie. Initial asta am si crezut ca e cand am vazut in zona chilotelului pielea, arata ca o iritatie de la caldura.Cand am fost la pediatra mi-a aratat si limba, papilele gustative sunt mai in relief, se zice "limba ca o capsuna".Se da antibiotic si trebuie sa stea acasa 3 zile dar eu il tin toata saptamana. Au mai fost cazuri la gradi, de acolo a luat. Vad ca se grabeste tare, teoretic scarlatina e frecventa intre 5 si 9 ani
Ma plictisesc la maxim prizoniera in casa. Duminica vreau sa mergem la cinema, la Pinocchio.
Am reusit sa intru in contul de poze, va trimit parola.
Seara placuta!