Mamici si Gravidute Italia (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Aseara am vazut ca s-a dezvoltat sb despre It la Diaspora. Inchidem aici si facem trimitere la diaspora? Ca se discuta despre aceleasi lucruri, viata in Italia?
Cine se pricepe la schimbat, yoana?
Iar in contul cu poze sunt si poze ale fetelor care nu au mai scris de mult timp pe forum, le eliminam?Pentru privacy, zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Nafi, tu nu ai PM activat ca sa iti trimit msj.

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Sigur ca e activ PM-ul. trimite!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

UN VOT VA ROG ! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Nafi, acum am citit povestea nasterii veveritzului. Tu nu cumva esti ruda cu Ion Creanga??
Foarte frumos ai povestit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema86 spune:

Buna seara fetelor,
A trecut si carnavalul, s-a facut liniste maaare la Venezia, asteptam zile mai bune si calduroase. Lunea trecuta, cand a nins s-a blocat tot, trenuri, autobuze, asta pt doar 15 cm de zapada. De maine se anunta iar vreme rea, sa vedem ce se mai intampla.
De sf Valentin am fost la Roma! Am plecat dimineata si ne-am intors seara, practic am girat 5 ore prin oras, a fost un pic pe fuga, nu am intrat la Vatican inauntru sau la Colosseum, dar am reusit sa vedem de afara...a fost minunat!!!Vremea ne-a fost prielnica, soare, cald, numai traficul ne-a cam pus bete in roate, ca era sa pierdem avionul, am ajuns pe ultima suta de metri...pot sa spun ca au fost draguti cei din aeroport ca ne-au lasat sa facem fast control. Trebuie sa ne intoarcem sa ne delectam cu tot ce ofera Roma. In weekend am fost la Acqui Terme, de fapt undeva pe langa, pe niste coline, intr-un paesino cu 7 case, la niste prieteni...liniste, aer curat...nu as mai fi plecat de acolo, am zis k acolo ne luam casa cand iesim la pensie
Va rog sa imi spuneti si mie cum si unde se pun poze, ca sa pot pune si eu cateva foto

O seara buna va doresc! Si sanatate multa voua si copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Am tastatura stricata!a 3pe care trebuie sa o arunc.si bineinteles nu reusesc sa vad poze iar de pe Telefon merge totul lent.am citit despre streptoco, e de grupa A asteptam sa vedem daca si van voi incepe antibioticul.marti am programare.doar ca avum trebui sa umblu si dupa pitic.pt ca acest streptococ se ia fr repede,iar el doarme cu mine in par iarna.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Nafi, acum am citit povestea nasterii veveritzului. Tu nu cumva esti ruda cu Ion Creanga??
Foarte frumos ai povestit!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Kemsymultumesc Nu sunt eu chiar ruda cu Creanga dar admit ca eram buna la romana. faceam temele colegilor in pauza mare caci imi ieseau bine comentariile. dar asta cred eu multumita profesorului de limba romana din scoala generala care ne-a insuflat placerea de citi ( placere pe care am cam pierdut-o in ultimii ani din pacate) dar si de a asterne pe hartie gandurile si impresiile.

Ma intrebai cum l-am scapat pe Ricky de otita fara antibiotic. Spalaturi dese de nas cu apa de sirmione ( o iau din esselunga caci costa cu vreo 3-4 euro mai putin decat in farmacie) , picaturi in urechi inainte de culcare Anauran ..au un pic de antibiotic si anestezic ptr a calma urechea si nurofen de 3 ori pe zi ptr 3 zile. dupa 3 zile nu mai avea nimic.

Eu am fost azi la medicul meu si mi-a dat augmentin ca am infectie in gat. mi-am luat si niste probiotice si sper sa-mi treaca repede raceala asta pacatoasa ( dimi m-am treit si cu un ochi rosu si mic)

Fug la somn ca sunt rupta de oboseala!
Pupici tuturor!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

UN VOT VA ROG ! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Un martisor si un ghiocel pentru toata lumea! Cate unul pentru fiecare !
O primavara cat mai frumoasa, cu mult soare!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!!
ce faceti ati disparut???(cn vorbea nu?:)))
ce mai combinati...??
piticii vostri?
noi suntem relativ bine...mai naspa cu munca la sotul meu dar mergem inainte..ca altceva nu putem face..edy mai are putin si implineste 2 anisori(nu imi vine sa cred)ne pregatim de petrecere cu MIKEY MOUSE...ca ne-a innebunit cu el...
de 8 martie (defapt pe 10)ne adunam o gasca de vreo 25-30 de pers.si iesim cu totii la o pizza si prin parc cu puradeii..speram sa fie si timpul bun...
va pupacesc si mai astept vesti de la voi
Va doresc un sincer LA MULTI ANI!! DE 8MARTIE...sa fiti iubite,apreciate si sanatoase alaturi de cei dragi voua si sa primiti cadouri frumoase...eu va ofer cate o la toate...
pupiceli

Mergi la inceput

La multi ani mamici!Sa fiti fericite!

Mergi la inceput

La multi ani !!!!!

Mergi la inceput