Mamici si Gravidute Italia (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI FETE DRAGI!

Dam adunarea de luni ca vad ca ne-am intrecut cu gluma si nu mai venim la raport! Sper sa fie din cauza ca ne distram prea mult noaptea si dormim ziua!

Pe curand. pupici tuturor!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

UN VOT VA ROG ! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata la pranz!
La muti ani si voua!
Lipsit din cauza "copchil" bolnav,pediatru schimbat,3 zile de febra naspa plus tuse si apnee si in final dupa toate astea fericitul antibiotic care trebuia sa ni se dea de la inceputul febrei(eu avand streptococo pyogenes,primit antibiotic si sotul din cauza de schimbat bacci,deci implicit trebuia sa primeasca si mititelul!)Dar deh...nu te pui cu pediatra care vrea sa faca impresie si ne da un spray de gat cu propolis si zinc si in loc de tachipirina o schimba cu nurofen.
Deci....sa ia copilul 8 zile de antibiotic de 2 ori pe zi fara enterogermina citez"non e buona" mai bine iei 5 gocce de un alt produs mai scump cu vreo 7 euro.chiar cred ca facea reclama la produse si vroia sa le vanda la prosti!!!si unde mai pui ca pe eticheta antibioticului scrie ca dupa deschidere se arunca in max 7 zile si ea mi-a dat sa iau 8?atatea capete atatea pareri.Am luat tot istoricul copilului si il l-am lasat pe berou si data viitoare dupa ce citeste tot sa bage la cap si sa nu ma mai ie-ie cu frectia la picior de lemn....auzi sirop cu propolis
Haideti la apel...aici ploua de 2 sapt,nu am nici masina acasa,chiar la prediatru am fost cu autobuzul ,cu umbrela si copil racit....mama ei de normalitate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
nafi Nu dorm ziua (toata ) dar nici nu petrec
Aseara am organizat o iesire cu fetele si am luat o teapa mare. Ceea ce credeam ca va fi o seara cu dans si distractie s-a dovedit o seara cu tematica...revolutionara si cu participanti over 60 ani. Asa ca de acolo am plecat la cinema, am vazut Gummit iar la ora 1 eram acasa.
nelia, si mie mi-a zis pediatra ca enterogermina nu e asa bun si mi-a recomandat dicoflor, dar doar daca vreau eu si insist deoarece, conform ei, nu exista studii care sa demonstreze necesitatea probioticului cand se da antibiotic

Eu toata saptamana am fost bolnava, cu o stare de voma permanente (nu, nu sunt insarcinata ), m-am saturat si vreau sa treaca Deja se vad semne de imbunatatire.

Voi cum ati petrecut ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna
Fetele,voi stiti cum ii spune la "catina"in italiana?e o planta fr sanatoasa,din care se face si sirop,gem,medicamentoase,cica e fr buna pentru raceli,imunitate,pofta de mancare?
Kemsy,atunci ce ai patit de ai starile astea?vreun virusel ceva?Vad ca stai la milano,poate ne intalnim candva si noi cele care stam in zona asta!(MILANO-BERGAMO)
Restul fetelor,v-ati luat jucariile si ati plecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
nelia, catina se numeste olivello spinoso aici dar din ce am cautat eu am vazut ca o folosesc doar la cosmetice, la siropuri mai putin. Daca gasesti ceva sa-mi spui si mie, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Nu am plecat nicaieri dar nu-mi vad capul!
Inainte de a incepe munca aveam timp liber cat curpinde dar acuma nici la sala nu mai reusesc sa merg desi in principiu nu e ca ma tine cineva legata in casa. Dar asa sunt eu constiinciosa si nu ma lasa inima sa las balta munca sa plec la sala. daca iau pauza de la munca ori fac curat prin casa, ori calc, ori gatesc, fac spesa, mai apuc sa dau o fuga la cosmetica ptr una alta si cam atat. Cum vine ora 16 il iau pe Ricky de la asilo si pana la 21 tot intr-o joaca o tinem.

De vreo 3 zile avand in vedere ca e mai cald dupa amiaza il scot in giro cu bicicleta pe care i-am luat-o saptamana trecuta de la dechatlon. In 2 ore a invatat sa mearga si acum cate 2 ore dupa asilo suntem prin cartier . asa cand ne intoarcem acasa e obosit si mai sta si el un pic linistit jucandu-se prin sufragerie sau privind un pic de desene.

De cand cu bici doarme la 21 si la 8 dimineata trebuie sa trag de el sa-l trezesc sa-l pregatesc pentru asilo! Sper sa dureze minunea!

Sambata pe 16 ma duc la Vicenza pentru un curs cu LR ( firma de vanzari directe la care m-am inscris ca partener) . Suntem un grup de 5 fete asa ca va fi fain. imbinam distractia cu utilul!

Kemsy sa stii ca si eu am periode cand am starea aia de greata si nu-mi explic de ce. ba mi-e foame ba mi-e greata...de nu mai inteleg nimic. chiar saptamana trecuta am avut starea asta dar mi-a trecut. nu am luat nimic , doar am baut ceaiuri din diverse plante, ce-am avut prin casa. Sper ca esti mai bine acum

Alte noutati nu sunt...
Va pupic si sa auzim numai de bine!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

UN VOT VA ROG ! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput